Met ons 65-jarig bestaan zijn wij uitgegroeid tot een prominent en vooruitstrevend accountantskantoor met een regionaal karakter. Vanuit drie vestigingen bieden wij innovatieve oplossingen aan klanten
Werken bij

 Gorinchem   16-40 uur

Junior Belastingadviseur

Wie zijn wij?

Bij Van Noordenne Accountants zetten wij ons dagelijks in om het beste resultaat voor onze cliënten te behalen. Hoewel wij een kleinschalig kantoor zijn met korte lijnen en informele sfeer, zijn wij professioneel en bedienen we vele (middel)grote cliënten op nationaal en internationaal niveau. We zijn collegiaal, ontwikkelen ons continue en hebben veel vrijheid. Onze cliënten en medewerkers komen uit de regio van onze kantoren, waardoor we dicht bij huis werken en minder in de file staan. Bij Van Noordenne Accountants werken wij samen!

Wat ga je doen?

Wij willen onze fiscale afdeling verder uitbreiden. Als belastingadviseur help je onze cliënten bij het voldoen aan verplichtingen op het gebied van nationale en internationale belastingen. Tevens adviseer je om binnen de wettelijke grenzen de meest gunstige fiscale route te kiezen. Als Junior Belastingadviseur ga jij onze Fiscalist ondersteunen met diverse taken. Met jouw klantgerichtheid en nauwkeurigheid weet je de cliënten van ons kantoor perfect te ontlasten. Door je zelfstandigheid en leergierigheid zal je jezelf ontwikkelen tot volwaardig Belastingadviseur.

Wie ben jij?

Je werkt graag samen, zowel intern als met cliënten. Met jouw kennis en gespreksvaardigheden weet je ons bedrijf op de kaart te zetten. Je bent nauwkeurig en pakt je verantwoordelijkheid. Je wilt je fiscale kennis verder ontwikkelen. Ben je studerend voor of heb je een juridische/ fiscale HBO- of WO diploma en een aanpak-mentaliteit, dan maak jij deze functie tot een succes.

Van Noordenne Accountants werkt vooral samen met regionale bedrijven. We zoeken dan ook iemand uit de regio. Flexibiliteit is voor ons vanzelfsprekend. Of je nu 16 of 40 uur beschikbaar bent, als je voldoet aan het bovenstaande profiel gaan we graag met je in gesprek.

Wat bieden wij?

Een werkomgeving waarin je de vrijheid hebt om zelf taken op te pakken en jezelf te ontwikkelen. Onze arbeidsvoorwaarden zijn marktconform. Afhankelijk van je leeftijd, kennis en vaardigheden stemmen wij het salaris met je af.

Koffie drinken?

Stuur dan je CV inclusief motivatie naar Nicola Kraaijeveld.

Nicola Kraaijeveld

HR Adviseur

Nicola Kraaijeveld
0183 697 979 recruitment@vnacc.nl
Deel deze vacature:

Onze andere vacatures

 Gorinchem   32-40 uur

Beginnend Assistent-Accountant Audit

Bekijken
 Gorinchem   32-40 uur

Beginnend Assistent-Accountant Samenstel

Bekijken
 Gorinchem   24-40 uur

Junior Salarisadministrateur

Bekijken

Up-to-date blijven?

Meld uzelf aan voor onze nieuwsbrief en ontvang als eerste het laatste nieuws in uw inbox.

Aanmelden
Contact
Volg ons

Postbus 463
4200 AL Gorinchem

0183 697 979 info@vnacc.nl
Gorinchem
Van Noordenne Accountants Gorinchem

Kleine Landtong 15
4201 HL Gorinchem

Giessen
Van Noordenne Accountants Giessen

Distributiestraat 25
4283 JN Giessen

Hardinxveld
Van Noordenne Accountants Hardinxveld-Giessendam

Buitendams 91 
3371 BB Hardinxveld-Giessendam