Met ons 65-jarig bestaan zijn wij uitgegroeid tot een prominent en vooruitstrevend accountantskantoor met een regionaal karakter. Vanuit drie vestigingen bieden wij innovatieve oplossingen aan klanten

Werken bij

 Gorinchem   20-32 uur

Financieel administratief medewerk(st)er

Ben jij degene die onze cliënten tijdig van de juiste cijfers voorziet? Kom je uit de regio en werk je graag samen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wie zijn wij?

Bij Van Noordenne Accountants zetten wij ons dagelijks in om het beste resultaat voor onze cliënten te behalen. Wij zorgen ervoor dat de cliënt over de juiste cijfers beschikt en kijken samen naar de toekomst. Deskundigheid en betrokkenheid zijn daarbij de belangrijkste pijlers. Hoewel wij een kleinschalig kantoor zijn met korte lijnen en een informele sfeer, zijn wij professioneel en bedienen we vele (middel)grote cliënten op nationaal en internationaal niveau. Wij zijn collegiaal, ontwikkelen ons continue en hebben veel vrijheid. Onze cliënten en medewerkers komen uit de regio van onze kantoren, waardoor wij dicht bij huis werken en minder in de file staan. Bij Van Noordenne Accountants werken wij samen!

Wat ga je doen?

We zijn op zoek naar ondersteunend financieel talent. Als financieel administratief medewerker ben je verantwoordelijk voor een tijdige en accurate verwerking van de administraties van onze cliënten. Daarnaast verzorg je de btw-aangifte. Met jouw nauwkeurigheid en proactieve houding weet je de cliënten van ons kantoor van de juiste cijfers en advies te voorzien. Je werkt hierbij nauw samen met je collega’s van de samenstelafdeling en zorgt voor een samenstelwaardige administratie.

Wie ben jij?

  • Je beschikt over minimaal MBO+ niveau op financieel gebied;
  • Je werkt graag samen, zowel intern als met cliënten;
  • Je bent nauwkeurig en pakt je verantwoordelijkheid;
  • Je beschikt over minimaal 3 jaar relevante werkervaring en fiscale kennis;
  • Je bent minimaal 20 uur per week beschikbaar.

Van Noordenne Accountants werkt vooral samen met regionale bedrijven. Wij zoeken dan ook iemand uit de regio. Flexibiliteit is voor ons vanzelfsprekend. 

Wat bieden wij?

Een werkomgeving waarin je de vrijheid hebt om zelf taken op te pakken en jezelf te ontwikkelen. Onze arbeidsvoorwaarden zijn marktconform. Afhankelijk van je leeftijd, kennis en vaardigheden stemmen wij het salaris met je af. Jouw standplaats wordt ons kantoor te Gorinchem.

Onze sollicitatieprocedure

Ben je minimaal 20 uur beschikbaar en voldoe je aan het bovenstaande profiel, dan gaan we graag met je in gesprek. 

Interesse?

Mail dan jouw C.V. en motivatie uiterlijk 9 april naar Eline Könemann.

Eline Könemann

HR-adviseur

Eline Könemann
0183 697 979 recruitment@vnacc.nl
Klinkt goed, ik wil graag op gesprek komen!

Stuur jouw sollicitatie uiterlijk 9 april naar Eline Könemann. Voor vragen kun je telefonisch contact opnemen met ons kantoor.

0183 697 979 recruitment@vnacc.nl
Deel deze vacature:

Up-to-date blijven?

Meld uzelf aan voor onze nieuwsbrief en ontvang als eerste het laatste nieuws in uw inbox.

aanmelden

Contact

Volg ons

Postbus 463
4200 AL Gorinchem

0183 697 979 info@vnacc.nl
Gorinchem
Van Noordenne Accountants Gorinchem

Kleine Landtong 15
4201 HL Gorinchem

Giessen
Van Noordenne Accountants Giessen

Distributiestraat 25
4283 JN Giessen

Hardinxveld
Van Noordenne Accountants Hardinxveld-Giessendam

Buitendams 91 
3371 BB Hardinxveld-Giessendam