Met ons 65-jarig bestaan zijn wij uitgegroeid tot een prominent en vooruitstrevend accountantskantoor met een regionaal karakter. Vanuit drie vestigingen bieden wij innovatieve oplossingen aan klanten

Werken bij 

Onze cliënten en medewerkers komen uit de regio van onze kantoren, waardoor we dicht bij huis werken en minder in de file staan. Spreekt jou dit aan? Dan maken wij graag kennis!

Wil jij samen met ons er vol voor gaan om het beste resultaat voor onze klanten te behalen? Om ervoor te zorgen dat zij altijd de juiste cijfers tot hun beschikking hebben? En vind jij het een uitdaging om samen met de klant te zoeken naar oplossingen over hoe het nóg beter kan?

Bekijk hieronder onze openstaande vacatures en solliciteer direct!

Onze openstaande vacatures

 Gorinchem   24-32 uur

HR-adviseur

Wil jij aan de slag als
HR-adviseur bij een leuk accountantskantoor? Ben je op zoek naar een uitdagende functie waar je jezelf kunt ontwikkelen op professioneel en individueel vlak? Lees dan snel verder... 

Bekijken
Met ons 65-jarig bestaan zijn wij uitgegroeid tot een prominent en vooruitstrevend accountantskantoor met een regionaal karakter. Vanuit drie vestigingen bieden wij innovatieve oplossingen aan klanten
 Gorinchem   20-32 uur

Financieel administratief medewerk(st)er

Ben jij degene die onze cliënten tijdig van de juiste cijfers voorziet? Kom je uit de regio en werk je graag samen? Dan zijn we op zoek naar jou!

Bekijken
 Alle vestigingen   32-40 uur

Accountant

Ben jij een echte sparringpartner voor onze cliënten en wil je samen met hen werken aan het succes van hun ondernemingen? Heb je ruime ervaring in de Accountancy en wil je dit delen met collega’s en klanten? Dan is deze functie wat je zoekt!

Bekijken
Open sollicitaties

Wil je graag bij ons komen werken, maar staat er geen passende vacature tussen? Stuur ons dan een open sollicitatie via de mail. Voor vragen kun je telefonisch contact opnemen met ons kantoor.

0183 697 979 recruitment@vnacc.nl
Wie zijn wij?

Bij Van Noordenne Accountants zetten wij ons dagelijks in om het beste resultaat voor onze cliënten te behalen. Wij zorgen ervoor dat de cliënt over de juiste cijfers beschikt en kijken samen naar de toekomst. Deskundigheid en betrokkenheid zijn daarbij de belangrijkste pijlers. Hoewel wij een kleinschalig kantoor zijn met korte lijnen en een informele sfeer, zijn wij professioneel en bedienen we vele (middel)grote cliënten op nationaal en internationaal niveau. We zijn collegiaal, ontwikkelen ons continue en hebben veel vrijheid. Onze cliënten en medewerkers komen uit de regio van onze kantoren, waardoor we dicht bij huis werken en minder in de file staan. Bij Van Noordenne Accountants werken wij samen!

Wil jij bijdragen aan de verdere groei van ons leuke kantoor en genieten van een goede werk-privé balans en prima arbeidsvoorwaarden? Dan zit je bij Van Noordenne op z'n plek.

De top 3 redenen om bij van Noordenne te werken
Joanita Bergshoeff

#1

"De sfeer onder de collega’s is goed en dat maakt het een plezier om hier te werken."

Joanita - Salarisadministrateur

Mark Blankers

#2

"Medewerkers dragen verantwoordelijkheid voor hun eigen klanten en er is een goede balans tussen werk en privé."

Mark - Assistent-accountant

Jelle Berendsen

#3

"Van Noordenne Accountants is een kleinschalig, lokaal kantoor waar geen hiërarchie heerst en waar medewerkers korte lijnen hebben met de klant."

Jelle - Assistent-accountant

Up-to-date blijven?

Meld uzelf aan voor onze nieuwsbrief en ontvang als eerste het laatste nieuws in uw inbox.

aanmelden

Contact

Volg ons

Postbus 463
4200 AL Gorinchem

0183 697 979 info@vnacc.nl
Gorinchem
Van Noordenne Accountants Gorinchem

Kleine Landtong 15
4201 HL Gorinchem

Giessen
Van Noordenne Accountants Giessen

Distributiestraat 25
4283 JN Giessen

Hardinxveld
Van Noordenne Accountants Hardinxveld-Giessendam

Buitendams 91 
3371 BB Hardinxveld-Giessendam