Werken bij 

Wie zijn wij?

Van Noordenne Accountants is op zoek naar nieuwe collega’s die klaar zijn voor de volgende stap in hun carrière. Wij kijken niet alleen naar je cv, maar naar je persoonlijkheid, gedrevenheid en enthousiasme. Je komt met plezier naar kantoor, indien mogelijk zelfs op de fiets, want je komt, net zoals wij, uit de regio. 

We geven je alle ruimte om met vernieuwende ideeën te komen en kijken niet puur naar de functie-inhoud, maar naar jouw persoonlijkheid, waarbij je de ruimte krijgt om je eigen traject uit te zetten. Wij zijn als kantoor constant bezig met nieuwe ontwikkelingen, en zijn niet bang om out of the box te denken. Heb jij een goed idee voor een nieuwe service of een tip over hoe we dat project net beter aan kunnen pakken? Dan loop je gewoon even bij je collega binnen om te sparren, #samenwerkt is niet voor niets ons motto!

Vind jij privé ook belangrijk? Dat komt goed uit, want wij hechten veel waarde aan de juiste work-life balance. Je krijgt bij ons optimale vrijheid voor o.a. indeling van je werktijden, thuis of op kantoor werken en de invulling van jouw persoonlijke wensen.

De sfeer onderling is collegiaal en laagdrempelig, en naast werken maken we natuurlijk ook regelmatig tijd voor een teamborrel of uitje. Wil jij de professionaliteit van een groot kantoor combineren met de persoonlijke sfeer van een klein kantoor? Bekijk dan onze openstaande vacatures.

Stages

Volg jij een financiële opleiding zoals bijvoorbeeld Finance en Control of Accountancy en wil je ervaring opdoen binnen het leukste team in de regio? Dan hebben wij dé stageplek voor jou! Je wordt begeleid door ervaren collega's die je alle ins en outs leren over de accountancy. Je krijgt bij ons alle ruimte en vrijheid om jezelf te ontwikkelen en je stage tot een succes te maken. Kun jij je hierin vinden? Neem dan snel contact op! 

0183 697 979 recruitment@vnacc.nl
Open sollicitaties

Wil je graag bij ons komen werken, maar staat er geen passende vacature tussen? Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Als jij denkt de perfecte aanvulling te zijn op ons team, kom dan eens op de koffie of stuur een mailtje om je voor te stellen!

0183 697 979 recruitment@vnacc.nl
De top 3 redenen om bij Van Noordenne te werken
Joanita Bergshoeff

#1

"De sfeer onder de collega’s is goed en dat maakt het een plezier om hier te werken."

Joanita - Salarisadministrateur

Eveline van der Wel

#2

"Uitdagend fiscaal (advies)werk, samenwerken met collega’s van verschillende disciplines en een goede werk-privé balans"

Eveline - Fiscalist

Jelle Berendsen

#3

"Van Noordenne Accountants is een kleinschalig, lokaal kantoor waar geen hiërarchie heerst en waar medewerkers korte lijnen hebben met de klant."

Jelle - Assistent-accountant

Werken bij Van Noordenne is ook:
Van Noordenne Accountants - suppen

 Uitje   Roeien & suppen

Roeiend en suppend team-builden!

Nieuwe vaardigheden leren én de teamgeest versterken!

Lezen

Up-to-date blijven?

Meld uzelf aan voor onze nieuwsbrief en ontvang als eerste het laatste nieuws in uw inbox.

aanmelden