Werken bij 

Wie zijn wij?

Van Noordenne Accountants is op zoek naar nieuwe collega’s die klaar zijn voor de volgende stap in hun carrière. Wij kijken niet alleen naar je cv, maar naar je persoonlijkheid, gedrevenheid en enthousiasme. Je komt met plezier naar kantoor, indien mogelijk zelfs op de fiets, want je komt, net zoals wij, uit de regio. 

We geven je alle ruimte om met vernieuwende ideeën te komen en kijken niet puur naar de functie-inhoud, maar naar jouw persoonlijkheid, waarbij je de ruimte krijgt om je eigen traject uit te zetten. Wij zijn als kantoor constant bezig met nieuwe ontwikkelingen, en zijn niet bang om out of the box te denken. Heb jij een goed idee voor een nieuwe service of een tip over hoe we dat project net beter aan kunnen pakken? Dan loop je gewoon even bij je collega binnen om te sparren, #samenwerkt is niet voor niets ons motto!

Vind jij privé ook belangrijk? Dat komt goed uit, want wij hechten veel waarde aan de juiste work-life balance. Je krijgt bij ons optimale vrijheid voor o.a. indeling van je werktijden, thuis of op kantoor werken en de invulling van jouw persoonlijke wensen.

De sfeer onderling is collegiaal en laagdrempelig, en naast werken maken we natuurlijk ook regelmatig tijd voor een teamborrel of uitje. Wil jij de professionaliteit van een groot kantoor combineren met de persoonlijke sfeer van een klein kantoor? Bekijk dan onze openstaande vacatures.

Onze openstaande vacatures

 Gorinchem   32-40 uur

Registeraccountant 
(vennotabel)

Ben jij een echte sparringpartner voor onze cliënten en wil je samen met hen werken aan het succes van hun ondernemingen? Heb je ruime ervaring in de accountancy en wil je dit delen met collega’s en klanten? Dan is deze functie precies wat je zoekt!

Bekijken
 Gorinchem   32-40 uur

Fiscalist

Wil jij niet vastzitten in het keurslijf van een groot kantoor en wil je jezelf ontwikkelen op professioneel en individueel vlak? Dan maken wij graag kennis!

Bekijken
 Gorinchem   32-40 uur

Afstudeerstage
Financial met IT affiniteit

Volg jij een opleiding HBO Bedrijfseconomie en ligt je interesse bij IT? Dan hebben wij dé stageplek voor jou!

Bekijken
 Gorinchem   32-40 uur

Financial met IT kennis

Ben jij een IT'er en heb je ook nog eens goede financial skills? Kom dan bij het leukste accountantskantoor uit de regio werken! 

Bekijken
 Alle vestigingen   32-40 uur

Accountant

Ben jij een echte sparringpartner voor onze cliënten en wil je samen met hen werken aan het succes van hun ondernemingen? Heb je ruime ervaring in de Accountancy en wil je dit delen met collega’s en klanten? Dan is deze functie wat je zoekt!

Bekijken
 Alle vestigingen   32-40 uur

Beginnend Assistent-Accountant

Wil jij graag in de accountancy aan de slag, maar weet je niet waar? Kom dan bij het leukste accountantskantoor uit de regio werken!

Bekijken
Stages

Volg jij een financiële opleiding zoals bijvoorbeeld Finance en Control of Accountancy en wil je ervaring opdoen binnen het leukste team in de regio? Dan hebben wij dé stageplek voor jou! Je wordt begeleid door ervaren collega's die je alle ins en outs leren over de accountancy. Je krijgt bij ons alle ruimte en vrijheid om jezelf te ontwikkelen en je stage tot een succes te maken. Kun jij je hierin vinden? Neem dan snel contact op! 

0183 697 979 recruitment@vnacc.nl
Open sollicitaties

Wil je graag bij ons komen werken, maar staat er geen passende vacature tussen? Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Als jij denkt de perfecte aanvulling te zijn op ons team, kom dan eens op de koffie of stuur een mailtje om je voor te stellen!

0183 697 979 recruitment@vnacc.nl
De top 3 redenen om bij Van Noordenne te werken
Joanita Bergshoeff

#1

"De sfeer onder de collega’s is goed en dat maakt het een plezier om hier te werken."

Joanita - Salarisadministrateur

Mark Blankers

#2

"Medewerkers dragen verantwoordelijkheid voor hun eigen klanten en er is een goede balans tussen werk en privé."

Mark - Assistent-accountant

Jelle Berendsen

#3

"Van Noordenne Accountants is een kleinschalig, lokaal kantoor waar geen hiërarchie heerst en waar medewerkers korte lijnen hebben met de klant."

Jelle - Assistent-accountant

Up-to-date blijven?

Meld uzelf aan voor onze nieuwsbrief en ontvang als eerste het laatste nieuws in uw inbox.

aanmelden

Contact

Volg ons

Postbus 463
4200 AL Gorinchem

0183 697 979 info@vnacc.nl
Gorinchem
Van Noordenne Accountants Gorinchem

Kleine Landtong 15
4201 HL Gorinchem

Giessen
Van Noordenne Accountants Giessen

Distributiestraat 25
4283 JN Giessen

Hardinxveld
Van Noordenne Accountants Hardinxveld-Giessendam

Buitendams 91 
3371 BB Hardinxveld-Giessendam