Werken in de regio

Kom werken bij het leukste accountants­kantoor van de regio!

Van Noordenne Accountants is op zoek naar nieuwe collega’s die klaar zijn voor de volgende stap in hun carrière.

Kantoor Giessen | 16-40 uur

Assistent Accountant

Wil jij ervaring op doen in de Accountancy en wil je werken bij het leukste kantoor in de regio? Dan is dit jouw job!

24-40 uur

Salaris­administrateur

Samen met jouw collega’s van de salarisafdeling ben je verantwoordelijk voor een correcte salarisadministratie voor jouw klanten. Kom jij ons team versterken?

Kantoor Gorinchem / Giessen | 32-40 uur

(Tekenend) Accountant AA

Heb jij ervaring in de Accountancy en wil je werken bij het leukstekantoor in de regio? Dan is deze functie wat je zoekt!

Stages

Volg jij een financiële opleiding zoals bijvoorbeeld Finance en Control of Accountancy en wil je ervaring opdoen binnen het leukste team in de regio? Dan hebben wij dé stageplek voor jou! Je wordt begeleid door ervaren collega's die je alle ins en outs leren over de accountancy. Je krijgt bij ons alle ruimte en vrijheid om jezelf te ontwikkelen en je stage tot een succes te maken. Kun jij je hierin vinden? Neem dan snel contact op! 

Open sollicitaties

Wil je graag bij ons komen werken, maar staat er geen passende vacature tussen? Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Als jij denkt de perfecte aanvulling te zijn op ons team, kom dan eens op de koffie of stuur een mailtje om je voor te stellen!

Werken bij Van Noordenne is ook:

Jouw toekomst in financiën begint hier!

Schrijf je in voor een meeloopdag en ontdek de veelzijdige carrièremogelijkheden binnen de accountancy bij ons op kantoor.

recruitment@vnacc.nl