Werken bij

Jouw carriere, jouw pad!

We kijken niet alleen naar je diploma’s, maar vooral naar je persoonlijkheid. Wie ben je, wat neem je mee en waar wil je naartoe?

Jouw voordelen

Een goede teamspirit, de juiste work/life balance en volop mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen, dat spreekt allemaal voor zich.

Maar je bent natuurlijk ook benieuwd naar ons beloningssysteem. Hierbij de voordelen van werken bij  Van Noordenne Accountants:

Sport en gezondheid

(Bijna) niets is zo belangrijk is als jezelf fit en gezond voelen, daar dragen wij dus graag aan bij! Je kunt bij ons gebruik maken van Bedrijfsfitness Nederland.

Bonus

Aantrekkelijke bonusregeling (afhankelijk van bedrijfsresultaat en prestatie)

Wat vinden wij belangrijk

Wat vinden wij belangrijk?

Wij vinden jouw persoonlijkheid minstens zo belangrijk als je vaardigheden, wie ben jij en wat neem je mee? We werken het liefst met mensen uit de regio. Waarom? Dat schept een band. We werken veel samen met de mooiste familiebedrijven uit onze regio, we hebben dezelfde mentaliteit en interesses. Met elkaar meerijden, lunchen, sporten en een biertje drinken doen we dan ook graag!
Onze cultuur

Onze cultuur

Iedereen is hier unaniem over; bij VNACC werk je met je ‘kantoorfamilie’. Geen dichte deuren en kleine hokjes, maar een open kantoor waar je altijd bij elkaar kunt binnenlopen. Let wel even op of er geen zoom meeting bezig is ; ). We werken hard, maar er is altijd ruimte voor een borrel, en onze bedrijfsfeestjes zijn legendarisch…
Wil jij ook familie worden?
Flexibel

Wij zijn flexibel

We gooien het cliché er maar eens in; een goede work/life balance vinden wij heel belangrijk. Ben jij elke dag stipt 9.00 uur op kantoor? Prima! Werk jij liever thuis op de bank? Ook goed! Wat voor jou werkt, werkt meestal ook voor ons, zolang we maar dezelfde visie en doelstelling hebben. 
Ontwikkeling

Ontwikkeling

30% van onze medewerkers volgt een opleiding. Waar je ook staat in je carrière; wij helpen je uit je comfortzone te stappen en nieuwe kansen te pakken. Als dat bij je past natuurlijk. Ook ontwikkeling op persoonlijk vlak vinden wij belangrijk, daarom bieden wij actief coaching aan, zodat jij het beste uit jezelf kunt halen.
VNACC in cijfers
1954

Sinds

3

Vestigingen

45

Medewerkers

100%

Ruimte voor ontwikkeling

Omgeving

Onze regio

Wij zijn trots op onze regio.

Dit is in grote lijnen het gebied Altena, Bommelerwaard, Gorinchem e.o., Vijfheerenlanden en de Alblasserwaard. Uiteraard bedienen wij ook wel klanten buiten deze regio, maar niet heel veel.

Waarom?

Wij vinden dat hier vele prachtige familiebedrijven zijn gevestigd en dat de mensen een goede werkmentaliteit hebben, net als wij. Daarnaast is het hier gewoon fijn wonen en werken met voldoende groen en veel water en toch dichtbij grote steden.

hero-kantoor-30

Onze ‘familie’

We hebben dezelfde mentaliteit, gelijke interesses, en onderlinge kennissen. Een band die een beetje als familie gaat voelen. Met elkaar meerijden, lunchen, sporten en een biertje drinken doen we dan ook graag!

Nog een voordeel van werken in de regio; Je kunt op de fiets naar kantoor! Je draagt hiermee bij aan een meer duurzame wereld en hoeft ook niet meer in de file te staan. Tijd over om lekker te sporten of om met je familie door te brengen dus.

Kom jij ook uit de regio en vind je reistijd ook een beetje zonde van je tijd? Wil je graag met collega’s en klanten uit de regio werken? Wij laten je zien dat dit echt toegevoegde waarde heeft.

Jouw toekomst in financiën begint hier!

Schrijf je in voor een meeloopdag en ontdek de veelzijdige carrièremogelijkheden binnen de accountancy bij ons op kantoor.

recruitment@vnacc.nl