Menu Inloggen VNA

Helpt ondernemers ondernemen

Privacyverklaring

Van Noordenne Accountants zorgt te allen tijde voor de waarborging van de privacyrechten van degene van wie zij persoonsgegevens verwerkt. Van Noordenne Accountants gaat dan ook vertrouwelijk om met verzamelde persoonsgegevens en houdt zich in alle gevallen aan de eisen die de huidige privacywetgeving aan haar stelt.

Persoonsgegevens

Van Noordenne Accountants verzamelt slechts persoonsgegevens die uitdrukkelijk en vrijwillig aan haar ter beschikking zijn gesteld. De informatie kan onder meer bestaan uit voor- en achternaam, adresgegevens, geslacht, telefoonnummer, e-mailadres, BSN nummers etc.. De categorieën van verwerkingen zijn opstellen- en controleren van jaarrekeningen, belastingaangiften, salarisadministratie en overige financiële dienstverlening.

Van Noordenne Accountants kan persoonsgegevens verwerken indien zij hiertoe op grond van de wet of een contract verplicht is. Tevens kan Van Noordenne Accountants persoonsgegevens verwerken op grond van een vitaal belang, algemeen belang of gerechtvaardigd belang. Van Noordenne Accountants informeert de betrokkene hierover.

Indien de persoonsgegevens niet rechtstreeks via de betrokkene zijn verkregen, informeert Van Noordenne Accountants de betrokkene omtrent de bron waar de persoonsgegevens vandaan komen.

Doeleinden

Van Noordenne Accountants zal de persoonsgegevens slechts gebruiken voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt. Van Noordenne Accountants verwerkt persoonsgegevens onder andere ten aanzien van de onder het kopje persoonsgegevens aangegeven activiteiten.

Bewaartermijn

Van Noordenne Accountants zal de verstrekte persoonsgegevens niet langer bewaren dan noodzakelijk is voor de doeleinden waarvoor ze zijn verzameld.

Rechten betrokkenen

Degene van wie de persoonsgegevens worden verwerkt, heeft – behoudens wettelijke uitzonderingsgronden – het recht om Van Noordenne Accountants te verzoeken om inzage en/of rectificatie en/of wissing van de persoonsgegevens en/of beperking van de betreffende verwerking.

Tevens komt de betrokkene het recht toe tegen de verwerking bezwaar te maken en dient Van Noordenne Accountants de gegevens van de betrokkene – op zijn of haar verzoek – over te dragen. Van Noordenne Accountants zal binnen één maand aan ieder van bovengenoemde verzoeken gehoor geven, tenzij dit bijvoorbeeld op grond van complexiteit niet van haar binnen voornoemde termijn kan worden verlangd.

Indien de verwerking van persoonsgegevens berust op toestemming van de betrokkene, dan heeft de betrokkene te allen tijde het recht om de toestemming in te trekken.

De betrokkene heeft het recht een klacht in te dienen bij het desbetreffende toezichthoudende orgaan, te weten in Nederland de Autoriteit Persoonsgegevens.

Gegevens uitwisselen met anderen

Van Noordenne Accountants verstrekt nimmer persoonsgegevens aan derden, tenzij dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst, zij daartoe verplicht is op grond van de wet, zij hiertoe een gerechtvaardigd of algemeen belang heeft, of zij hiervoor uitdrukkelijk toestemming heeft gekregen.

Verwerkingsverantwoordelijke maakt gebruik van Google Analytics. Dit programma levert belangrijke statistieken over aantallen bezoekers, de bezochte pagina’s en andere essentiële informatie waarmee Verwerkingsverantwoordelijke de website voortdurend kan verbeteren voor zijn bezoekers. Deze statistieken zijn anoniem en niet te herleiden tot een bepaalde persoon of gebruiker.

Van Noordenne Accountants biedt aan geïnteresseerden een nieuwbrief aan. Via deze nieuwsbrief worden geïnteresseerden geïnformeerd over nieuws betreffende de aangeboden diensten en anderen aanverwante zaken. De nieuwsbrief wordt alleen verstrekt indien de geïnteresseerde hier uitdrukkelijk toestemming voor heeft gegeven. De geïnteresseerde dient, indien gewenst, zijn of haar e-mailadres te verstrekken, waarna de nieuwsbrief zal worden verzonden. Iedere nieuwsbrief bevat een link waarmee de geïnteresseerde zich kan afmelden. Het abonneebestand van de nieuwsbrief wordt niet aan derden verstrekt.

Gegevens uitwisselen aan een derde land of internationale organisatie

Van Noordenne Accountants stelt de betrokkene in kennis indien zij persoonsgegevens uitwisselt met een derde land en/of internationale organisatie. Daarbij verstrekt zij in ieder geval informatie omtrent het beschermingsniveau van het betreffende land (adequaatheidsbesluit of andere passende waarborgen) en hoe er een kopie van kan worden verkregen.

Contactgegevens Van Noordenne Accountants

Mr. Eveline van der Wel of A.D.G. van Mourik AA
Kleine Landtong 15
4201 HL Gorinchem
Tel.nr.: 0183-697979
Email: info@vnacc.nl

Wijziging privacyverklaring

Van Noordenne Accountants behoudt zich het recht voor om deze privacyverklaring te wijzigen.

Kees de Vries

Hallo, mijn naam is Kees de Vries. Na de havo volgde ik diverse opleidingen tot onder andere accountant en financieel planner. Ik ben directeur van de vestiging in Giessen. De pass...

Lees meer

Hans Kentie

Mijn naam is Hans Kentie, relatiebeheerder. Ik houd van mensen en van cijfers. En ben dus volledig op mijn plek in mijn huidige functie. Voortdurend bezig zijn bestaande klanten v...

Lees meer

Jan de Rover

Mijn naam is Jan de Rover. Per 1 september 2018 werk ik met veel plezier als partner in de controlepraktijk van dit kantoor.

Sinds 2000 ben ik werkzaam in de accountancy. Een groot...

Lees meer

Mark Flier

Mijn naam is Mark Flier. Ik heb een opleiding gedaan tot accountant-administratieconsulent en belastingadviseur. Ik werk sinds 2010 bij Van Noordenne als relatiebeheerder.

Lees meer

Micheal de Jong

Ik ben Michael de Jong en sinds 2015 werkzaam bij Van Noordenne Accountants. Na het afronden van de bedrijfseconomie opleiding aan de Avans hogeschool te 's-Hertogenbosch heb ik in...

Lees meer

Eline de Rade

Mijn naam is Eline de Rade. Ik ben sinds september 2016 met veel plezier werkzaam bij Van Noordenne Accountants. Op dit zelfde moment ben ik begonnen met de opleiding Accountancy a...

Lees meer

Frank de Wit

Mijn naam is Frank de Wit, woonachtig in Breda en ik ben sinds 2013 werkzaam bij Van Noordenne Accountants. Ik werk als assistent accountant en periodiek ga ik langs bij klanten om...

Lees meer

Eline Könemann

Mijn naam is Eline Könemann. Sinds juli 2011 werk ik met veel enthousiasme bij dit kantoor. Ik ben werkzaam op de salarisadministratie, daar vind ik het een uitdaging om voor mijn ...

Lees meer

Marlène Ottevanger

Hallo, ik ben Marlène Ottevanger. Sinds 1 juli 2018 werk ik bij Van Noordenne Accountants. Met veel plezier verzorg ik de marketing en PR van ons kantoor. Mijn functie is erg afwis...

Lees meer

Melany van der Matten

Mijn naam is Melany van der Matten. In 2009 ben ik begonnen in het vak en in 2014 heb ik mijn diploma HBO Accountancy behaald. Sinds 2013 ben ik met veel plezier werkzaam bij van N...

Lees meer

Piet Trapman

Aangenaam, Piet Trapman. Vanaf 1971 werk ik in de accountancy. En sinds 2009 bij dit kantoor. Een goed keuze. Want het is een platte organisatie waarin we elkaar positief benaderen...

Lees meer

Rosine Hoeke

Ik ben Rosine Hoeke. Inmiddels ben ik ruim 15 jaar werkzaam in de accountancy. In 2015 heb ik de overstap gemaakt naar Van Noordenne Accountants. Hier heb ik een leuke afwisselende...

Lees meer

Marianne Colijn

Ik ben Marianne Colijn. Ik werk sinds 2007 als salarisadministrateur en heb een Praktijkdiploma Loonadministratie (PDL). Ik heb een afwisselende en uitdagende functie waarbij ik t...

Lees meer

Matthijs Pullen

Mijn naam is Matthijs Pullen. Sinds juli 2018 ben ik werkzaam bij Van Noordenne Accountants als assistent-accountant. Na het afronden van de HAVO ben ik begonnen met werken bij dit...

Lees meer

Eveline van der Wel

Mijn naam is Eveline van der Wel. Sinds december 2016 werk ik met plezier en enthousiasme bij Van Noordenne Accountants als fiscaal jurist. Ik heb Fiscaal Recht gestudeerd aan de U...

Lees meer

Naomi Alexander

Goedendag, Van Noordenne Accountants, u spreekt met Naomi. Dit zult u regelmatig te horen krijgen als u belt naar ons kantoor. Bij een bezoek op ons kantoor zorg ik altijd voor ee...

Lees meer

Corina Veen

Hi! Mijn naam is Corina Veen. Sinds september 2017 ben ik werkzaam bij Van Noordenne Accountants. Voordat ik hier kwam werken, heb ik vier jaar gewerkt op de auditafdeling van een ...

Lees meer

Joanita Bergshoeff

Hallo, mijn naam is Joanita Bergshoeff. In 2008 ben ik bij Van Noordenne Accountants komen werken en heb inmiddels verschillende functies bekleed binnen dit kantoor. Nadat ik een p...

Lees meer

Harm van Heusden - Vennoot

Mijn naam is Harm van Heusden. Sinds 2000 werk ik bij dit kantoor en sinds 2007 ben ik medevennoot. Ik heb opleidingen gevolgd voor Registeraccountant, Accountant-administratiecons...

Lees meer

Emine Yarim

Mijn naam is Emine Teker-Yarim. Ik ben sinds april 2012 in dienst bij Van Noordenne Accountants als assistent accountant. Ik heb de opleiding Moderne Bedrijfsadministratie afgerond...

Lees meer

Antoine van den Diepstraten

Hai, ik ben Antoine van den Diepstraten. Ik studeerde in 2006 af aan de HES Rotterdam als bedrijfseconoom en trad in datzelfde jaar in dienst bij Van Noordenne. Momenteel studeer ...

Lees meer

Albert van Mourik - Vennoot

Mijn naam is Albert van Mourik. Ik werk sinds 1978 bij Van Noordenne en sinds 2004 ben ik medevennoot. Ik heb opleidingen gevolgd voor accountant-administratieconsultent en belast...

Lees meer

Vanessa de Groot-Boeijink

Mijn naam is Vanessa de Groot-Boeijink. Ik werk sinds januari 2003 bij Van Noordenne. Ik heb Bedrijfseconomie gestudeerd aan de HES in Rotterdam. In mijn functie van assistent-acco...

Lees meer

Remco Schouten

Mijn naam is Remco Schouten. Vanaf 2012 ben ik direct na de middelbare school begonnen met werken in de accountancy. Daarnaast ben ik gestart met de opleiding HBO Accountancy. Met ...

Lees meer

Jelle Berendsen

Mijn naam is Jelle Berendsen. Ik werk sinds februari 2016 bij Van Noordenne Accountants als assistent accountant. Ik ben begonnen als stagiair en mocht na deze periode blijven werk...

Lees meer

Anita Mulder

Mijn naam is Anita Mulder. Na 9 jaar een financiële functie te hebben vervuld in het bedrijfsleven heb ik 1 februari 2018 de overstap gemaakt naar de accountancy. Sindsdien werk ik...

Lees meer

Gerjan Rijneveld

Mijn naam is Gerjan Rijneveld. Sinds september 2014 ben ik werkzaam bij Van Noordenne Accountants. Op dat moment ben ik, na het afronden van het VWO, aan de Accountancy-opleiding a...

Lees meer

Guido Boers

Mijn naam is Guido Boers. Ik werk vanuit de vestiging Hardinxveld-Giessendam als relatiebeheerder voor diverse klanten. Sinds 2010 ben ik in dienst van dit kantoor.

Lees meer

Richard Fennema

Mijn naam is Richard Fennema. Sinds mijn afstuderen op de IVA te Driebergen in 2009 ben ik werkzaam in de accountancy. Vanaf 2014 ben ik in dienst bij Van Noordenne Accountants waa...

Lees meer

Willeke Timmer

Ik ben Willeke Timmer en ben sinds begin 2016 werkzaam bij Van Noordenne Accountants. Deze zomer heb ik mijn bachelor Bedrijfskunde afgerond en momenteel studeer ik verder in de ac...

Lees meer

Geert Naaktgeboren

Mijn naam is Geert Naaktgeboren. In 2007 startte ik als stagiair bij dit bureau; een leuke en leerzame tijd. Na afronding van mijn studie Bedrijfseconomie aan de Erasmus Universit...

Lees meer

Jan van Vugt

Dag, ik ben Jan van Vugt. Ik ben ruim 40 jaar verbonden aan dit kantoor, sinds 1992 als medevennoot. Na mijn hbs-b opleiding studeerde ik voor Federatie Belastingadviseur, Fiscaal ...

Lees meer

Mark Blankers

Mijn naam is Mark Blankers. Ik ben sinds april 2016 werkzaam als assistent-accountant bij Van Noordenne Accountants. Naast mijn werkzaamheden bij Van Noordenne Accountants studeer ...

Lees meer

Jan-Willem Smits

Mijn naam is Jan-Willem Smits en ik werk sinds 1966 als relatiebeheerder bij Van Noordenne Accountants en Adviseurs. Een mooi kantoor waar ik met plezier al lange tijd aan verbond...

Lees meer

Contact

Gorinchem Kleine Landtong 15, 4201 HL Gorinchem
Postbus 463, 4200 AL Gorinchem
0183 - 697 979 info@vnacc.nl
Giessen Distributiestraat 25,
4283 JN Giessen
0183 - 407 740 info@vnacc.nl
Hardinxveld-Giessendam Buitendams 91
3371 BB Hardinxveld-Giessendam
0184 - 617 933 info@vnacc.nl