De wereld van Accountancy staat nooit stil. We delen graag de ontwikkelingen in ons werkveld en onze visie hierop met u. Interessante blogs en belangrijke tips voor uw bedrijf vindt u op deze pagina.
Nieuws

 Uitje  7 september 2023

Roeiend en suppend team-builden! kopie

Van Noordenne Accountants - suppen

Bron: VNACC

Nieuwe vaardigheden leren én de teamgeest versterken: het idee van onze personeelsvereniging om te roeien en te suppen bleek een succes! Het water rond de Kleine Landtong in Gorinchem was donderdagmiddag 31 augustus ons ‘werkterrein’.

Basisprincipes & technieken

Tijdens de introductie van deze actieve workshop, werden de basisprincipes en technieken doorgenomen, zodat iedereen zich comfortabel kon voelen op het water. Vervolgens werden ‘de roeiers’ verdeeld over de boten. De ervaren instructeurs maakten de kunst van het roeien verder duidelijk. Ondertussen genoten wij van het buiten zijn en maakten we ons los van de dagelijkse werkzaamheden.

Gezonde werkcultuur

De andere groep startte op een paddleboard: staand of zittend de uitdaging aangaan balancerend op een ‘sup’ over het water te glijden. Zoals je begrijpt, was deze activiteit een fijne manier om de teambuilding en een gezonde werkcultuur te bevorderen. Zowel de beginnende roeier áls de sup-enthousiasteling beleefde een heerlijke middag!

Gezelligheid

Na afloop van de activiteiten op het water, was het tijd voor gezelligheid. Onder het genot van een drankje en pizza hebben we met elkaar nagenoten van de sportieve en leuke middag!

Wil je ook deel uitmaken van ons team?

Bekijk dan onze vacatures!
bekijk vacatures
Deel dit bericht:

Wellicht vind je dit ook interessant

Zonnepanelen9

Nieuws 30 maart 2023

Geen btw-aftrek voor herstel dak voor zonnepanelen

Als het dak van een woning hersteld wordt in het kader van een complete renovatie, kan de btw op die herstelkosten niet in aftrek worden gebracht vanwege het feit dat er ook zonnepanelen moeten kunnen worden geplaatst. Volgens de rechtbank Zeeland-West-Brabant zijn de kosten van herstel dan niet uitsluitend gemaakt voor de levering van energie via zonnepanelen.

Lezen

Nieuws 28 maart 2023

Advieswijzer Belasting over overwerk, bonussen en andere extra’s

Waarom betaal ik zoveel meer belasting over de vergoeding voor mijn overwerk, bonussen en andere extra’s dan over mijn normale salaris? Dat is een vraag die u als werkgever waarschijnlijk weleens van uw werknemers krijgt. Hoe zit het nu echt?

Lezen
Schenkingen en erfenissen: wie heeft recht op wat?

Nieuws 23 maart 2023

Box 3-stelsel op basis van werkelijk rendement weer uitgesteld

Het box 3-stelsel op basis van werkelijk rendement, dat gepland stond vanaf 2026, gaat waarschijnlijk pas op zijn vroegst per 1 januari 2027 in. Dit heeft staatssecretaris Van Rij gezegd in een interview met NRC. Het traject dat voorafgaat aan de invoering, alsmede de noodzakelijke modernisering van de ict-systemen bij de Belastingdienst zijn volgens hem hier debet aan.

Lezen

Up-to-date blijven?

Meld uzelf aan voor onze nieuwsbrief en ontvang als eerste het laatste nieuws in uw inbox.

aanmelden