Bij Van Noordenne Accountants zetten wij ons dagelijks in om het beste resultaat voor onze klanten te behalen. Wij zorgen ervoor dat u over de juiste cijfers beschikt en kijken ook naar de toekomst.

Ons team

Bij Van Noordenne Accountants zetten wij ons dagelijks in om het beste resultaat voor onze klanten te behalen. Wij zorgen ervoor dat u over de juiste cijfers beschikt, maar kijken ook samen naar de toekomst. Deskundigheid en betrokkenheid zijn daarbij de belangrijkste pijlers.

Hardinxveld

Ons team Gorinchem Giessen
Hardinxveld
Van Noordenne Accountants is een ambitieus en veelzijdig accountantskantoor.

"Onze missie is om u te helpen bij het waarmaken van uw ambities."

Samen vooruit

Van Noordenne Accountants is een ambitieus en veelzijdig accountantskantoor. Wij zijn voortdurend opzoek naar manieren om onze producten en diensten te vernieuwen en optimaliseren. Onze dienstverlening gaat daarom verder dan het opstellen van jaarrekeningen en rapportages.

Door de unieke combinatie van expertise en ervaring op het gebied van accountancy, (internationale) belastingadvisering, bedrijfswaardering en automatisering kan Van Noordenne Accountants de meest uiteenlopende trajecten begeleiden. Naast het bieden van haarscherp inzicht in uw huidige financiële situatie, kijken wij ook samen naar de toekomst. 

Wij werken samen aan oplossingen die uw onderneming een beslissende voorsprong geven.
De klant staat centraal

Naast het leveren van kwalitatief hoogwaardige diensten staan een persoonlijke benadering en betrokkenheid hoog bij ons in het vaandel. Korte lijnen, laagdrempeligheid en transparantie kenmerken de samenwerking met onze klanten.

Bovendien denken onze experts met u mee en stemmen wij onze dienstverlening volledig af op uw specifieke wensen en behoeften. Zo werken wij samen aan oplossingen die uw onderneming een beslissende voorsprong geven.

Met onze goed bereikbare vestigingen in Gorinchem, Giessen en Hardinxveld-Giessendam staan wij dicht bij de klant.

"Met onze drie kantoren in de regio staan wij dicht bij de klant."

Uw kennispartner in de regio

Wat ons bijzonder maakt is onze persoonlijke aanpak in combinatie met een hoog ambitie- en kennisniveau. Door de omvang van onze organisatie kunnen wij het hoge expertiseniveau combineren met meer flexibiliteit en toegankelijkheid dan de grote kantoren.

Al sinds onze oprichting in 1954 hebben wij een sterke binding met de regio Gorinchem, Alblasserwaard, Vijfheerenlanden en Altena. Met onze goed bereikbare vestigingen in Gorinchem, Giessen en Hardinxveld-Giessendam staan wij dicht bij de klant.

Geert Naaktgeboren
Geert Naaktgeboren

Partner

Ontdek de mogelijkheden voor uw bedrijf

Bent u benieuwd hoe wij kunnen bijdragen aan het succes van uw onderneming? Neem contact met ons op voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

0183 697 979

Maak een afspraak