Medewerkersverhalen

Samenstel   Stagiair

Thom de Jager

"Dit kan ik allemaal meenemen in de toekomst!" - Thom de Jager

Even voorstellen: Ik ben Thom de Jager, 18 jaar en ik woon in Sliedrecht. Ik ben stagiair hier bij Van Noordenne Accountants. Ik heb een divers pakket aan werkzaamheden. Memoriaal en bankboekingen, btw-aangiftes, opstellen van consolidatiestaten, het samenstellen van CBO's en diverse controle taken voor de controle afdeling. 

Samenwerkt

"Samenwerkt betekent voor mij de voordelen die je er uithaalt als je als team elkaar wilt helpen en ondersteunen. Vooral als stagiair ervaar ik dit heel prettig omdat nog veel dingen nieuw voor me zijn in de praktijk. Door samenwerkt leer ik veel nuttige dingen op mijn stage omdat de medewerkers graag hun ervaringen met je delen. Dit kan je allemaal meenemen in de toekomst". Hoe Thom zelf invulling geeft aan samenwerkt? "Ik probeer collega's te ondersteunen als zij het druk hebben met bepaalde projecten. Op deze manier ontlast ik ze."

Werken bij Van Noordenne Accountants

"Een bekende, die hier eerder heeft stage gelopen, raadde mij Van Noordenne Accountants aan. Ze heeft hier een hele positieve indruk gekregen en mij dit kantoor als stageplaats voorgesteld. Het is een ideaal stage adres. Ik reis hiernaartoe per trein. Het ligt dicht bij het treinstation en ligt ook dichtbij de binnenstad voor andere behoeften. Daarnaast hangt hier een prettige sfeer op de werkvloer, waar je een goede band kunt opbouwen met je collega's."

Uitdagingen

"Ik kom voor een hoop nieuwe dingen te staan, die ik in de praktijk nog niet eerder heb uitgevoerd.  Ik word in werkzaamheden ook echt serieus genomen. Dit geeft me dan ook extra motivatie om mijn werkzaamheden goed uit te voeren."

Welke eigenschappen zijn handig als stagiair voor de afdeling samenstel?

"Vooral een teamspeler zijn en een netwerker."

Trots op...

"Het zelfstandig oplossingen bedenken en mijn werkzaamheden foutloos uitvoeren maakt mij trots. Zo kan ik een mooie bijdrage leveren aan het team."

Wil jij met ons samenwerken?

Wil jij bijdragen aan de verdere groei van ons leuke kantoor en genieten van een goede werk-privé balans en prima arbeidsvoorwaarden? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.

Eline Könemann

HR Adviseur

Eline K├Ânemann
Contact opnemen
Deel dit verhaal:

Andere medewerkersverhalen

 Samenstel   Assistent-accountant

Arthur de Swart

Arthur de Swart werkt als assistent-accountant op de samenstelafdeling van kantoor Gorinchem. Bij Van Noordenne Accountants voelt hij zich thuis. 

Lezen
 Controle   Assistent-accountant

Corina Veen-den Hartog

Corina Veen werkt als assistent-accountant op de controleafdeling van kantoor Gorinchem. Bij Van Noordenne Accountants werkt zij samen met klanten in de regio. 

Lezen
 Salarisadministratie   Salarisadviseur

Marianne Colijn

Marianne Colijn werkt als senior salarisadviseur op de salarisadministratie van kantoor Gorinchem. Bij Van Noordenne Accountants is iedereen altijd bereid om elkaar te helpen.

Lezen

Up-to-date blijven?

Meld uzelf aan voor onze nieuwsbrief en ontvang als eerste het laatste nieuws in uw inbox.

aanmelden