Medewerkersverhalen
 Samenstel   Assistent-accountant

Matthijs Pullen

V Noordenne   Personeel 8
‘Kwalitatief hoogwaardig werk, in een specialistisch team’

Maak kennis met Matthijs Pullen. Hij is 24 jaar oud en werkt sinds 2018 als AssistentAccountant op de samenstelafdeling bij Van Noordenne Accountants in Giessen. Hij combineert zijn werk met een studie. Een prettige combinatie, omdat hij de theorie in praktijk kan toepassen. Matthijs stelt zich nader voor in deze blog.

De diversiteit maakt dit werk écht leuk en interessant! Een kleine greep uit mijn dagelijkse werkzaamheden: administraties verwerken, jaarrekeningen opstellen en onder andere aangiften voor omzetbelasting, inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting verzorgen.

Samenwerken 

Wij werken met een team specialisten, waarmee wij altijd tot het beste resultaat voor onze cliënten komen. Wat voor casus er ook voorbijkomt, binnen het team kan ik altijd de juiste personen benaderen. Ten eerste geeft het een goed gevoel dat we cliënten kunnen helpen met hun vragen. Daarnaast is het erg prettig dat we door samen te werken van elkaar leren.

Communicatie

Communicatie staat voor mij op één. Door goed overleg met collega’s en cliënten, zijn wij in staat de juiste cijfers op tijd te presenteren. Zo komen we aan het einde van het fiscale jaar tot een jaarrekening. Zonder al te veel vragen, dat waarderen cliënten. Door nauw contact met onze cliënten, weten wij vrijwel alles wat speelt. Zo zijn wij van ‘a tot z’ geïnformeerd. In mijn ogen is dat van groot belang bij een opdracht!

Empathie

Daarnaast zijn empathie en leergierigheid passende eigenschappen. Elke cliënt heeft privé of met zijn onderneming specifieke vragen. Door te luisteren, in te leven en de juiste vragen te stellen, weten wij wat er verwacht wordt en zijn wij als team in staat de vragen op de juiste wijze te beantwoorden. Zo kunnen we het juiste advies uitbrengen.

VNAcc2021 0326

Groeien als team

Werken bij Van Noordenne Accountants is meer dan elke dag ‘van 8 tot 5’ op je werk ‘verschijnen’. Van hiërarchie is op ons kantoor geen sprake. Al helemaal niet wanneer het op de drukke momenten aankomt! Als team doen wij alles om onze afspraken na te komen. Zodra deze taken zijn voltooid, laden we ons weer op door diverse activiteiten buiten kantooruren om. Zo gaan wij graag golfen op Almkreek en zijn wij in de zomer vaak te vinden op de boot van Hans. Dit biedt de mogelijkheid in een ontspannen omgeving na te praten over wat er speelt. Erg belangrijk om als team te groeien!

Ruimte voor ontspanning

En wanneer tijdens de werkdag een ‘break’ nodig is, dan dagen wij elkaar uit voor een potje tafeltennis. Fijn om even vijf à tien minuten van je werk weg te zijn en toch scherp te blijven. Natuurlijk slaan we ook de vrijdagmiddagborrel niet over! Wij staan voor kwalitatief hoogwaardig werk. Met een specialistisch team, in een fijne omgeving waar je gewaardeerd wordt en waar altijd ruimte is voor ontspanning!

Heeft de blog van Matthijs je interesse gewekt naar een baan bij Van Noordenne Accountants? Kijk dan eens op onze vacaturepagina.

Wil jij met ons samenwerken?

Wil jij bijdragen aan de verdere groei van ons leuke kantoor en genieten van een goede werk-privé balans en prima arbeidsvoorwaarden? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.

Willemijn van Gemert

HR Adviseur

Contact opnemen
Deel dit verhaal:

Andere medewerkersverhalen

 Samenstel   Assistent-accountant

Arthur de Swart

Arthur de Swart werkt als assistent-accountant op de samenstelafdeling van kantoor Gorinchem. Bij Van Noordenne Accountants voelt hij zich thuis. 

Lezen

 Salarisadministratie   Salarisadviseur

Marianne Colijn

Marianne Colijn werkt als senior salarisadviseur op de salarisadministratie van kantoor Gorinchem. Bij Van Noordenne Accountants is iedereen altijd bereid om elkaar te helpen.

Lezen

Up-to-date blijven?

Meld uzelf aan voor onze nieuwsbrief en ontvang als eerste het laatste nieuws in uw inbox.

aanmelden