Medewerkersverhalen
 Salarisadministratie   Salarisadviseur

Marianne Colijn

Bij Van Noordenne Accountants is iedereen altijd bereid om elkaar te helpen.

Ik ben Marianne Colijn en ik werk als senior salarisadviseur op de salarisadministratie bij Van Noordenne Accountants. Als moeder van twee kinderen werk ik parttime. Voor mijn functie heb ik veel contact met klanten, waardoor geen dag hetzelfde is. Voor onze klanten doe ik de maandelijkse salarisverwerkingen en controleer ik diverse bijbehorende zaken. Denk bijvoorbeeld aan pensioenmeldingen en controle van nota’s. Verder houd ik de nieuwe wet- en regelgeving in de gaten, zodat ik mijn klanten hierover kan adviseren.

Samenwerkt

Op de salarisadministratie werken we als team samen om de salarissen op tijd en juist te verwerken voor onze klanten. Dit betekent ook samen nieuwe dingen leren en elkaar aanvullen en ondersteunen. Dit geldt niet alleen voor collega’s, maar ook voor klanten. Het is mooi om samen met een klant een goede en passende oplossing te vinden.

Werken bij Van Noordenne Accountants

Voorheen werkte ik bij een ander accountantskantoor. Ik was op zoek naar een nieuwe uitdaging en deze vond ik bij Van Noordenne Accountants. Van die overstap heb ik geen spijt gehad. Van Noordenne Accountants is een hele platte organisatie waarbij iedereen altijd bereid is om elkaar te helpen. Er heerst een fijne informele sfeer waarbij je veel vrijheid krijgt om jezelf te ontplooien.

Online salarisverwerking

Ook op de salarisafdeling hebben we te maken met digitalisering. Om online te kunnen samenwerken met onze klanten, gebruiken we het softwarepakket NMBRS. We willen al onze klanten laten aansluiten op dit pakket. Het is een uitdaging om dit voor de klant zo soepel mogelijk te laten verlopen. Ook is dit een mooi moment om samen met de klant kritisch te kijken naar de huidige werkwijze en deze waar mogelijk te optimaliseren.

Secuur en een luisterend oor

Als salarisadviseur ben je de hele dag met cijfertjes bezig. Secuur zijn is dus heel belangrijk. Verder is het van belang dat je hoofdzaken van bijzaken kan scheiden. En we bieden onze klanten altijd een luisterend oor.

Trots op ...

Ik word blij van tevreden klanten. Het is een leuke uitdaging om het vertrouwen van klanten te krijgen om de gehele administratie eens onder de loep te nemen. Samen kijken naar een goede maar ook efficiënte manier van verwerken.

Wil jij met ons samenwerken?

Wil jij bijdragen aan de verdere groei van ons leuke kantoor en genieten van een goede werk-privé balans en prima arbeidsvoorwaarden? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.

Willemijn van Gemert

HR Adviseur

Contact opnemen
Deel dit verhaal:

Andere medewerkersverhalen

 Samenstel   Relatiebeheerder

Rosine Hoeke-van Vugt

Rosine Hoeke werkt als relatiebeheerder op de samenstelafdeling bij Van Noordenne Accountants. Bij Van Noordenne Accountants heeft zij een afwisselende baan met veel verantwoordelijkheid.

Lezen

 Samenstel   Assistent-accountant

Arthur de Swart

Arthur de Swart werkt als assistent-accountant op de samenstelafdeling van kantoor Gorinchem. Bij Van Noordenne Accountants voelt hij zich thuis. 

Lezen

Up-to-date blijven?

Meld uzelf aan voor onze nieuwsbrief en ontvang als eerste het laatste nieuws in uw inbox.

aanmelden