Medewerkersverhalen
 Samenstel   Assistent-accountant

Emine Teker-Yarim

Bij Noordenne Accountants zijn we een team dat goed samenwerkt!

Emine werkt als assistent-accountant op de samenstelafdeling. Zij verdeelt haar werkdagen tussen kantoor Hardinxveld en kantoor Gorinchem. "Mijn werk is heel leuk omdat het afwisselend is. Elke dag staat er iets anders op de planning. Ik werk veel samen met vaste klanten, dat is ook heel fijn voor het klantcontact.
Mijn klanten bestaan o.a. uit vastgoedondernemers, hoveniersbedrijven, staal- en industriebedrijven en beleggingsinstellingen. Die diversiteit is heel interessant, zo leer je ook steeds weer nieuwe dingen van verschillende branches".

Samenwerkt

"samenwerkt"  betekent voor Emine elkaar helpen om bepaalde doelen te bereiken: "Bij Van Noordenne Accountants zijn we een team dat goed met elkaar samenwerkt. Om goed te kunnen samenwerken zijn goede communicatieve en sociale vaardigheden nodig. Door effectief met andere mensen samen te werken kun je veel meer bereiken. Naast het behalen van bepaalde doelen heeft iedereen ook de kans om nieuwe vaardigheden te ontwikkelen en ervaringen op te doen.
Er is veel mogelijkheid om intern door te leren. Het team steunt elkaar en helpt elkaar wanneer dat nodig is. En dat is heel fijn!"

Werken bij Van Noordenne Accountants

Emine heeft, voordat ze bij VNACC aan de slag ging, 4 jaar op een ander accountantskantoor gewerkt: "Via een tussenpersoon ben ik in 2012 bij Van Noordenne Accountants terechtgekomen. Dit is voor mij echt de juiste stap geweest. Ik werk nu 9 jaar bij Van Noordenne en heb het erg naar mijn zin.  Ik werk dichtbij huis, er is een goede werk-privébalans en er heerst geen hiërarchie. Ik ga elke dag met veel plezier naar mijn werk!".

Waar ben je trots op binnen je werk?

"Ik ben trots op mijn kantoor en onze groei als team. Het nastreven van doelen is een van de belangrijkste aspecten van geluk. Als je weet wat je op een dag wil bereiken, heb je vaak een fijnere werkdag dan wanneer je alles maar over je heen laat komen. Als ik aan het eind van de dag mijn werkzaamheden netjes afgehandeld heb, geeft mij dit een voldaan gevoel. Ik doe mijn best om mijn klanten tevreden te stellen en ze altijd te helpen waar nodig is.

Eigenschappen
Een goede tijdsindeling is voor Emine een belangrijke eigenschap als accountant.
"Gestructureerd werken geeft mij veel rust. Ik probeer altijd accuraat, zorgvuldig en precies te zijn. Zo kan ik mijn werk netjes afronden, en mijn klanten tevreden stellen".

Wil jij met ons samenwerken?

Wil jij bijdragen aan de verdere groei van ons leuke kantoor en genieten van een goede werk-privé balans en prima arbeidsvoorwaarden? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.

Willemijn van Gemert

HR Adviseur

Contact opnemen
Deel dit verhaal:

Andere medewerkersverhalen

 Controle   Controleleider

Diana de Swart

Diana de Swart is controleleider op de controle-afdeling van kantoor Gorinchem. Bij Van Noordenne Accountants heeft ze uitdagend werk bij een kleinschalig en professioneel kantoor. 

Lezen

 Controle   Controleleider

Gerjan Rijneveld

Gerjan Rijneveld werkt als controleleider op de controle-afdeling van kantoor Gorinchem. Bij Van Noordenne Accountants heeft hij een brede functie en leert hij elke dag weer nieuwe dingen!

Lezen

 Salarisadministratie   Salarisadviseur

Marianne Colijn

Marianne Colijn werkt als senior salarisadviseur op de salarisadministratie van kantoor Gorinchem. Bij Van Noordenne Accountants is iedereen altijd bereid om elkaar te helpen.

Lezen

Up-to-date blijven?

Meld uzelf aan voor onze nieuwsbrief en ontvang als eerste het laatste nieuws in uw inbox.

aanmelden