Samenstel   Assistent-accountant

Matthijs Pullen

Medewerkersverhalen

V Noordenne   Personeel 8
Even voorstellen

Mijn naam is Matthijs Pullen, ik ben 24 jaar oud en ben sinds 2018 werkzaam als Assistent Accountant op de samenstelafdeling bij Van Noordenne Accountants in Giessen. Momenteel combineer ik werk met een studie. Deze combinatie is erg prettig, omdat ik de theorie in de praktijk kan toepassen.

De diversiteit in de werkzaamheden is wat dit werk écht leuk en interessant maakt. Een kleine greep uit de dagelijkse werkzaamheden: administraties verwerken, jaarrekeningen opstellen, aangiften verzorgen (omzetbelasting, inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting etc.).

Trots op?

Werkzaam in een team met specialisten waarmee wij altijd tot het beste resultaat voor de klanten komen. Wat voor casus er ook voorbij komt, binnen het team kan ik altijd de juiste personen benaderen. Allereerst een goed gevoel dat we de klant hebben kunnen helpen met zijn vraag en daarnaast erg prettig dat er door samen te werken van elkaar geleerd wordt. #samenwerkt!

Eigenschappen?

Communicatie staat voor mij persoonlijk op één. Door goed overleg met collega’s en cliënten zijn wij in staat om de juiste cijfers tijdig te presenteren en aan het einde van het fiscale jaar (zonder al te veel vragen, wat als prettig wordt ervaren door cliënten) tot een jaarrekening te komen. Door in goed contact te zijn met cliënten krijgen wij ook vrijwel alles mee van wat er speelt. Hierdoor zijn wij van A tot Z geïnformeerd, wat mijns inziens van groot belang is bij een opdracht.

Daarnaast zijn empathie & leergierigheid passende eigenschappen. Elke cliënt heeft in privé en/of met zijn onderneming specifieke vragen. Door inleving en de juiste vragen te stellen, weten wij wat er verwacht wordt en zijn wij als team zijnde in staat om de vragen op de juiste manier te beantwoorden en het juiste advies uit te brengen.

VNAcc2021 0326

Werken bij VNACC

Werken bij Van Noordenne Accountants is meer dan elke dag van 8 tot 5 op je werk ‘verschijnen’ en een planning wegwerken die vanuit het management wordt opgelegd. Van hiërarchie is binnen het kantoor geen sprake en al helemaal niet als het op de drukke momenten aankomt. Als team zijnde doen wij er alles aan om gezamenlijk de wekelijkse deadlines te halen. Zodra deze taken voltooid zijn laden wij ons weer op door diverse activiteiten buiten kantooruren om. Zo gaan wij graag golfen op Almkreek en zijn wij in de zomer vaak te vinden op de boot van Hans. Dit geeft ons de mogelijkheid om in een ontspannen omgeving na te praten over wat er heeft gespeeld. Erg belangrijk om als team zijnde te groeien.

Als er door de dag heen een ‘break’ nodig is dan dagen wij elkaar uit voor een potje tafeltennis op kantoor. Fijn om even 5 á 10 minuten van je werk weg te zijn en toch scherp te blijven.

Oók wordt de vrijdagmiddagborrel natuurlijk niet overgeslagen.

Samenvattend staan wij voor kwalitatief hoogwaardig werk met een specialistisch team in een fijne omgeving waar je gewaardeerd wordt en waar er altijd ruimte is voor ontspanning. Klinkt cliché, maar het is echt zo.

Wil jij met ons samenwerken?

Wil jij bijdragen aan de verdere groei van ons leuke kantoor en genieten van een goede werk-privé balans en prima arbeidsvoorwaarden? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.

Willemijn van Gemert

HR Adviseur

Contact opnemen
Deel dit verhaal:

Andere medewerkersverhalen

 Samenstel   Assistent-accountant

Arthur de Swart

Arthur de Swart werkt als assistent-accountant op de samenstelafdeling van kantoor Gorinchem. Bij Van Noordenne Accountants voelt hij zich thuis. 

Lezen
 Controle   Assistent-accountant

Corina Veen-den Hartog

Corina Veen werkt als assistent-accountant op de controleafdeling van kantoor Gorinchem. Bij Van Noordenne Accountants werkt zij samen met klanten in de regio. 

Lezen
 Salarisadministratie   Salarisadviseur

Marianne Colijn

Marianne Colijn werkt als senior salarisadviseur op de salarisadministratie van kantoor Gorinchem. Bij Van Noordenne Accountants is iedereen altijd bereid om elkaar te helpen.

Lezen

Up-to-date blijven?

Meld uzelf aan voor onze nieuwsbrief en ontvang als eerste het laatste nieuws in uw inbox.

aanmelden