Medewerkersverhalen

 Samenstel   Assistent-accountant

Arthur de Swart

Bij Van Noordenne Accountants voel ik me thuis.

Even voorstellen: ik ben Arthur de Swart en ik werk als zelfstandig assistent-accountant op de samenstelafdeling bij Van Noordenne Accountants. Dagelijks houd ik me bezig met het samenstellen van jaarrekeningen en het indienen van belastingaangiftes. Ook voer ik de financiële administratie voor cliënten.

Samenwerkt

Als je ergens niet uitkomt, dan kun je altijd bij je collega’s terecht voor hulp. Samen weet je namelijk meer dan één. Op die manier los je samen ingewikkelde vraagstukken op voor cliënten. Dat is voor mij “samenwerkt.”

Werken bij Van Noordenne Accountants

Eerst werkte ik bij een ander accountantskantoor in de regio. Daar had ik het niet goed naar mijn zin. In mijn omgeving hoorde ik altijd goede verhalen over Van Noordenne Accountants. Toen ik op de website de vacature voor assistent-accountant zag, besloot ik om te solliciteren. Tijdens het gesprek was er meteen een goede klik en een week na mijn sollicitatie werd ik al aangenomen.

Bij Van Noordenne Accountants voel ik me thuis. Er heerst een goede werksfeer en collega’s zijn flexibel en behulpzaam. Als je iets niet weet of je hebt het druk, dan zijn collega’s bereid om je te helpen of om taken van je over te nemen. Van Noordenne Accountants is een regionaal kantoor, dat wil zeggen dat de meeste cliënten en medewerkers uit de omgeving komen. Ik woon zelf dichtbij Gorinchem, waardoor ik regelmatig op de fiets naar kantoor ga.

Omgaan met veranderingen

Als assistent-accountant heb je veel te maken met wet- en regelgeving vanuit diverse organisaties,  zoals de Belastingdienst. De regels veranderen continue en daar moet je mee leren omgaan. Het is voor mij een uitdaging om de jaarrekeningen telkens weer volgens de regels op te stellen.

Handig met cijfers

Als assistent-accountant moet je handig zijn met cijfers en kennis hebben van verslaggeving en fiscale wet- en regelgeving. Enerzijds moet je verklaringen kunnen geven voor afwijkingen in de jaarrekening. Anderzijds moet je ervoor kunnen zorgen dat de jaarrekeningposten aan de regels voldoen.

Trots op ...

Ik ben trots als ik samen met mijn collega’s een ingewikkeld vraagstuk weet op te lossen voor een cliënt. Dan ga je met een goed gevoel naar huis en hoef je niet langer te piekeren over een oplossing. Daar word ik blij van!

Wil jij met ons samenwerken?

Wil jij bijdragen aan de verdere groei van ons leuke kantoor en genieten van een goede werk-privé balans en prima arbeidsvoorwaarden? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.

Eline Könemann

HR Adviseur

Eline K├Ânemann
Contact opnemen
Deel dit verhaal:

Andere medewerkersverhalen

 Controle   Assistent-accountant

Corina Veen-den Hartog

Corina Veen werkt als assistent-accountant op de controleafdeling van kantoor Gorinchem. Bij Van Noordenne Accountants werkt zij samen met klanten in de regio. 

Lezen
 Salarisadministratie   Salarisadviseur

Marianne Colijn

Marianne Colijn werkt als senior salarisadviseur op de salarisadministratie van kantoor Gorinchem. Bij Van Noordenne Accountants is iedereen altijd bereid om elkaar te helpen.

Lezen
 Samenstel   Relatiebeheerder

Rosine Hoeke-van Vugt

Rosine Hoeke werkt als relatiebeheerder op de samenstelafdeling bij Van Noordenne Accountants. Bij Van Noordenne Accountants heeft zij een afwisselende baan met veel verantwoordelijkheid.

Lezen

Up-to-date blijven?

Meld uzelf aan voor onze nieuwsbrief en ontvang als eerste het laatste nieuws in uw inbox.

aanmelden

Contact

Volg ons

Postbus 463
4200 AL Gorinchem

0183 697 979 info@vnacc.nl
Gorinchem
Van Noordenne Accountants Gorinchem

Kleine Landtong 15
4201 HL Gorinchem

Giessen
Van Noordenne Accountants Giessen

Distributiestraat 25
4283 JN Giessen

Hardinxveld
Van Noordenne Accountants Hardinxveld-Giessendam

Buitendams 91 
3371 BB Hardinxveld-Giessendam