Medewerkersverhalen

Door als team gedreven samen te werken, zorgen we dat onze klanten zich bezig kunnen houden met ondernemen. Onze medewerkers vormen het succes van onze organisatie. Maak kennis met onze medewerkers via hun verhalen.

 Controle   Beginnend                  Assistent-accountant

Cornelis Ambachtsheer

Cornelis werkt als beginnend assistent-accountant op de cotroleafdeling van kantoor Gorinchem. Bij Van Noordenne Accountants ontwikkelt hij zich verder als professional en voelt hij zich thuis.

Lezen
 Samenstel   Assistent-accountant

Anita Mulder

Anita Mulder werkt als assistent-accountant op de samenstelafdeling van kantoor Giessen. Bij Van Noordenne Accountants heeft zij een uitdagende baan dicht bij huis.

Lezen
 Samenstel   Assistent-accountant

Arthur de Swart

Arthur de Swart werkt als assistent-accountant op de samenstelafdeling van kantoor Gorinchem. Bij Van Noordenne Accountants voelt hij zich thuis. 

Lezen
 Controle   Assistent-accountant

Corina Veen-den Hartog

Corina Veen werkt als assistent-accountant op de controleafdeling van kantoor Gorinchem. Bij Van Noordenne Accountants werkt zij samen met klanten in de regio. 

Lezen
 Controle   Controleleider

Diana de Swart

Diana de Swart is controleleider op de controle-afdeling van kantoor Gorinchem. Bij Van Noordenne Accountants heeft ze uitdagend werk bij een kleinschalig en professioneel kantoor. 

Lezen
 Controle   Controleleider

Gerjan Rijneveld

Gerjan Rijneveld werkt als controleleider op de controle-afdeling van kantoor Gorinchem. Bij Van Noordenne Accountants heeft hij een brede functie en leert hij elke dag weer nieuwe dingen!

Lezen
 Salarisadministratie   Salarisadviseur

Joanita Bergshoeff

Joanita Bergshoeff werkt als senior salarisadviseur op de salarisadministratie van kantoor Gorinchem. Bij Van Noordenne Accountants heeft ze een groei doorgemaakt en werkt ze nog steeds met plezier!

Lezen
 Salarisadministratie   Salarisadviseur

Marianne Colijn

Marianne Colijn werkt als senior salarisadviseur op de salarisadministratie van kantoor Gorinchem. Bij Van Noordenne Accountants is iedereen altijd bereid om elkaar te helpen.

Lezen
 Samenstel   Relatiebeheerder

Rosine Hoeke-van Vugt

Rosine Hoeke werkt als relatiebeheerder op de samenstelafdeling van kantoor Giessen. Bij Van Noordenne Accountants heeft zij een afwisselende baan met veel verantwoordelijkheid.

Lezen

Up-to-date blijven?

Meld uzelf aan voor onze nieuwsbrief en ontvang als eerste het laatste nieuws in uw inbox.

aanmelden

Contact

Volg ons

Postbus 463
4200 AL Gorinchem

0183 697 979 info@vnacc.nl
Gorinchem
Van Noordenne Accountants Gorinchem

Kleine Landtong 15
4201 HL Gorinchem

Giessen
Van Noordenne Accountants Giessen

Distributiestraat 25
4283 JN Giessen

Hardinxveld
Van Noordenne Accountants Hardinxveld-Giessendam

Buitendams 91 
3371 BB Hardinxveld-Giessendam