Medewerkersverhalen

Door als team gedreven samen te werken, zorgen we dat onze klanten zich bezig kunnen houden met ondernemen. Onze medewerkers vormen het succes van onze organisatie. Maak kennis met onze medewerkers via hun verhalen.

Maatschap van Noordenne Accountants content maart 2024

 Controle  Assistent-accountant

Ivo Dolislager

Ivo Dolislager is een gedreven assistent-accountant bij Van Noordenne Accountants. Hij vertelt over de uitdagingen en voldoening die zijn functie op de controleafdeling met zich meebrengt.

Lezen
van noordenne accountants - matthijs pullen

 Samenstel  Assistent-accountant

Matthijs Pullen

Matthijs Pullen werkt sinds 2018 als Assistent Accountant op de samenstelafdeling. Hij combineert zijn werk met een studie: een prettige combinatie!

Lezen

 Samenstel  Assistent-accountant

Emine Teker-Yarim

Emine werkt als assistent-accountant op de samenstelafdeling. Een uitdagende functie met veel afwisseling en een diversiteit aan klanten.

Lezen

 Controle   Beginnend                  Assistent-accountant

Cornelis Ambachtsheer

Cornelis werkt als beginnend assistent-accountant op de cotroleafdeling van kantoor Gorinchem. Bij Van Noordenne Accountants ontwikkelt hij zich verder als professional en voelt hij zich thuis.

Lezen

 Samenstel   Assistent-accountant

Arthur de Swart

Arthur de Swart werkt als assistent-accountant op de samenstelafdeling van kantoor Gorinchem. Bij Van Noordenne Accountants voelt hij zich thuis. 

Lezen

 Controle   Controleleider

Gerjan Rijneveld

Gerjan Rijneveld werkt als controleleider op de controle-afdeling van kantoor Gorinchem. Bij Van Noordenne Accountants heeft hij een brede functie en leert hij elke dag weer nieuwe dingen!

Lezen

 Controle   Controleleider

Diana de Swart

Diana de Swart is controleleider op de controle-afdeling van kantoor Gorinchem. Bij Van Noordenne Accountants heeft ze uitdagend werk bij een kleinschalig en professioneel kantoor. 

Lezen

 Salarisadministratie   Salarisadviseur

Joanita Bergshoeff

Joanita Bergshoeff werkt als senior salarisadviseur op de salarisadministratie van kantoor Gorinchem. Bij Van Noordenne Accountants heeft ze een groei doorgemaakt en werkt ze nog steeds met plezier!

Lezen

 Salarisadministratie   Salarisadviseur

Marianne Colijn

Marianne Colijn werkt als senior salarisadviseur op de salarisadministratie van kantoor Gorinchem. Bij Van Noordenne Accountants is iedereen altijd bereid om elkaar te helpen.

Lezen

 Samenstel   Relatiebeheerder

Rosine Hoeke-van Vugt

Rosine Hoeke werkt als relatiebeheerder op de samenstelafdeling van kantoor Giessen. Bij Van Noordenne Accountants heeft zij een afwisselende baan met veel verantwoordelijkheid.

Lezen

Up-to-date blijven?

Meld uzelf aan voor onze nieuwsbrief en ontvang als eerste het laatste nieuws in uw inbox.

aanmelden