09 februari 2024
Van Noordenne Accountants steunt goede doelen
Actueel
Van Noordenne Accountants - cheques goede doelen

Bron: VNACC

Wij nemen graag onze maatschappelijke verantwoordelijkheid. Daarom hebben we onze medewerkers gevraagd welk goed doel zij willen steunen met een cheque van 2500 euro! Uit alle voorstellen hebben we 6 initiatieven die de meeste stemmen ontvingen geselecteerd.

Afgelopen week hebben we de eerste drie cheques uitgereikt, volgende week volgen de andere drie.

Tweede thuis in Altena

Gerrit Burghout nam het initiatief voor dit goede doel. Het Tweede Thuis in Altena is een kleinschalige woonvorm, waarin acht gehandicapte mensen als gezin kunnen wonen, samen met de huis- of zorgouders. Gerrit heeft de cheque uitgereikt aan de bewoners en begeleiders.

De HartenBrigade in Giessen

De HartenBrigade is een welzijnsorganisatie die zich inzet voor jong en oud, met als doel mensen samen te brengen. Er worden diverse activiteiten georganiseerd door toegewijde vrijwilligers. Bijvoorbeeld iedere donderdag soep eten in ‘De Jager’ in Giessen. Collega Margot Beilsma reikte de cheque uit.

Stichting Voedselbank Altena

Het derde goede doel dat een cheque ontving is de Voedselbank. Harm van Heusden overhandigde symbolisch het bedrag aan bedrijfsleider Linda Oppenhuizen – van Wel en voorzitter Adriaan Blokland. De voedselbank heeft tot doel mensen met financiële problemen die leven in armoede, in het Land van Altena, te voorzien van een voedselpakket.

Volgende week delen we de drie andere goede doelen, die wij op deze wijze stimuleren in hun belangrijke maatschappelijke bijdrage!

Vragen?

Heeft u vragen over dit artikel? Neem dan vrijblijvend contact met mij op.

Harm van Heusden

Partner

Harm van Heusden
Deel dit bericht

Wellicht vindt u dit ook interessant

Up-to-date blijven?

Meld uzelf aan voor onze nieuwsbrief en ontvang als eerste het laatste nieuws in uw inbox.

aanmelden