26 februari 2024
Van Noordenne Accountants steunt goede doelen deel 2
Actueel
Van Noordenne Accountants - steun Voedselbank Gorinchem

Bron: VNACC

Ook de laatste drie cheques van 2.500 euro zijn door onze medewerkers uitgereikt aan de door hen aangedragen goede doelen. Wij hebben gevraagd welke doelen zij willen steunen: uit alle voorstellen hebben we zes maatschappelijk verantwoorde initiatieven geselecteerd!

Voedselbank Gorinchem

De voedselbank Gorinchem werd door Harm van Heusden op 6 februari verrast met de cheque ter waarde van 2.500 euro. De voedselbank heeft ‘oog voor voedsel en hart voor mensen’. Daarom is deze organisatie uitermate geschikt voor onze steun! De voedselbank deelt wekelijk eten uit aan mensen die dat tijdelijk hard nodig hebben. Dat doen ze met dank aan vrijwilligers en donateurs. Bovendien gaan zij met dit initiatief voedselverspilling tegen!

Timohuis in Sliedrecht

Eveline van der Wel heeft op 16 februari het Timohuis in Sliedrecht blij gemaakt! Hier kunnen steeds vier tienermoeders, die onverwacht zwanger zijn, worden opgevangen vanaf het einde van hun zwangerschap. Na de geboorte van hun baby worden de tienermoeders op weg geholpen, leren ze zelfstandig voor zichzelf en hun baby te zorgen en leren ze hoe ze zelfstandig kunnen wonen. Dit is een stichting met een bewonderingswaardig doel, die grotendeels gerund wordt door vrijwilligers.

Stichting Buitenhof in Hardinxveld-Giessendam

Stichting Buitenhof is een wooninitiatief in Hardinxveld-Giessendam. Buitenhof biedt woonruimte aan twaalf mensen met een beperking. Iedere bewoner heeft een eigen levensloopbestendig appartement waar hij of zij zelfstandig kan wonen. Twee van de twaalf appartementen zijn bedoeld voor mensen met een ernstige meervoudige beperking. Geert Naaktgeboren heeft op 21 februari onze zesde cheque uitgereikt aan bewoners en begeleiders van Buitenhof. De cheque gaat voor een mooi doel gebruikt worden, een zogenoemde snoezelruimte ten behoeve van zintuigactivering en ontspanning.

Wilt u meer informatie over onze maatschappelijke initiatieven? Neem dan contact op.

Vragen?

Heeft u vragen over dit artikel? Neem dan vrijblijvend contact met mij op.

Harm van Heusden

Partner

Harm van Heusden
Deel dit bericht

Wellicht vindt u dit ook interessant

Up-to-date blijven?

Meld uzelf aan voor onze nieuwsbrief en ontvang als eerste het laatste nieuws in uw inbox.

aanmelden