De wereld van Accountancy staat nooit stil. We delen graag de ontwikkelingen in ons werkveld en onze visie hierop met u. Interessante blogs en belangrijke tips voor uw bedrijf vindt u op deze pagina.
Nieuws
 Nieuws   8 mei

Podcast bedrijfsoverdracht: wees er op tijd bij!

De SRA heeft een podcast opgenomen over wat er allemaal komt kijken bij een bedrijfsoverdracht.

Bron: SRA

Bereid een bedrijfsoverdracht op tijd voor!

Als ondernemer krijgt u er op een zeker moment mee te maken: bedrijfsoverdracht. Het liefste kiest u zelf het moment waarop u uw onderneming overdraagt, maar soms zorgt een onverwachte situatie ervoor dat u eerder moet schakelen. Daarom is het goed om een bedrijfsoverdacht op tijd voor te bereiden. 

Podcast bedrijfsoverdracht

De SRA heeft een podcast opgenomen over bedrijfsoverdracht. In deze podcast vertelt Roberto Flören, hoogleraar familiebedrijven aan de Nyenrode Business Universiteit, over wat er allemaal komt kijken bij een bedrijfsoverdracht. De podcast duurt 18 minuten. U vindt de podcast onderaan deze pagina.

Advies en begeleiding bij bedrijfsoverdracht

Bedrijfsoverdracht is een complexe situatie, waarbij u rekening moet houden met diverse zaken en ingewikkelde wet- en regelgeving. Voor u als ondernemer is het dan fijn om te worden begeleid tijdens het proces. Uw accountant kan een belangrijke rol spelen bij bedrijfsoverdracht. Hij of zij kan als spin in het web fungeren en het contact met andere partijen onderhouden. Breng uw accountant op tijd op de hoogte, zodat u samen de bedrijfsoverdracht goed kunt voorbereiden. Dit proces kost tijd, dus wees er op tijd bij!

Vragen?

Heeft u naar aanleiding van deze podcast vragen over bedrijfsoverdracht? Neem dan vrijblijvend contact op met Harm van Heusden.

Harm van Heusden

Vennoot

Harm van Heusden
Contact opnemen

Heeft u hulp nodig bij bedrijfsoverdracht?

Heeft u hulp nodig bij bedrijfsoverdracht? Neem dan vrijblijvend contact op met Harm van Heusden. Meer informatie over bedrijfsoverdracht vindt u hier.

Deel dit bericht:

Wellicht vind je dit ook interessant

Uitvoering van het UBO-register: wat zijn de gevolgen voor de praktijk?
 Blog   6 mei

Uitvoering van het UBO-register

Recentelijk is het implementatiewetsvoorstel voor het UBO-register ingediend bij de Tweede Kamer. In deze blog vertelt Eveline u meer over de manier waarop dit register tot stand is gekomen, wat het doel van dit register is en welke gevolgen het heeft voor het bedrijfsleven. 

Lezen
Oproepcontracten gaan veranderen!
 Nieuws   24 april

Let op: oproepcontracten gaan veranderen!

Inmiddels heeft de Tweede Kamer het wetvoorstel ‘Wet arbeidsmarkt in balans’ aangenomen. Dit brengt veranderingen met zich mee voor ondernemers die werken met oproepkrachten. In dit nieuwsbericht vertellen wij u wat er allemaal wijzigt en welke gevolgen dit voor u als werkgever heeft. 

Lezen
Er zijn in Nederland naar schatting duizenden werknemers met een ‘slapend dienstverband’. Deze werknemers voeren door ziekte al jaren geen werkzaamheden meer uit, maar ze staan nog
 Nieuws   17 april

Slapende dienstverbanden beëindigen?

Er zijn in Nederland naar schatting duizenden werknemers met een ‘slapend dienstverband’. Deze werknemers voeren door ziekte al jaren geen werkzaamheden meer uit, maar ze staan nog wel op de loonlijst. Bij de beëindiging van zo'n dienstverband moet de werkgever een transitievergoeding betalen.

Lezen

Up-to-date blijven?

Meld uzelf aan voor onze nieuwsbrief en ontvang als eerste het laatste nieuws in uw inbox.

aanmelden
Contact
Volg ons

Postbus 463
4200 AL Gorinchem

0183 697 979 info@vnacc.nl
Gorinchem
Van Noordenne Accountants Gorinchem

Kleine Landtong 15
4201 HL Gorinchem

Giessen
Van Noordenne Accountants Giessen

Distributiestraat 25
4283 JN Giessen

Hardinxveld
Van Noordenne Accountants Hardinxveld-Giessendam

Buitendams 91 
3371 BB Hardinxveld-Giessendam