De wereld van Accountancy staat nooit stil. We delen graag de ontwikkelingen in ons werkveld en onze visie hierop met u. Interessante blogs en belangrijke tips voor uw bedrijf vindt u op deze pagina.
Nieuws

 Nieuws   27 juni 2022

Update Special Lonen 2022

Bron: SRA  

De Update Special Lonen 2022 bevat relevante informatie voor werkgevers en
HR-adviseurs. De update is voorzien van actuele cijfers en bevat nieuwe wet- en regelgeving. Waar nodig wordt aangehaakt op corona-gerelateerde maatregelen. 

Bent u benieuwd naar de Update Special Lonen 2022?
U kunt deze downloaden via de onderstaande link:

Vragen?

Heeft u naar aanleiding van dit bericht vragen over de Update Special Lonen 2022? Neem dan vrijblijvend contact op met Joanita Bergshoeff.

Joanita Bergshoeff

Salarisadviseur

Joanita Bergshoeff
Contact opnemen

Advies nodig?

Indien u vragen of hulp nodig heeft, neem dan contact met ons op.

Deel dit bericht:

Wellicht vind je dit ook interessant

 Nieuws   18 juni 2020

Nieuwsbrief update coronamaatregelen

In deze nieuwsbrief geven wij een overzicht van de belangrijkste steunmaatregelen voor het bedrijfsleven. Wij proberen alle informatie actueel te houden, maar terwijl we deze nieuwsbrief schrijven, komen er steeds nieuwe aanvullingen of verbeteringen van de regelingen. Deze nieuwsbrief is geschreven met de kennis tot 18 juni 2020. 

Lezen
Invulling pensioenakkoord afgerond

 Nieuws   16 juni 2020

Invulling pensioenakkoord afgerond

Het kabinet en de sociale partners zijn tot overeenstemming gekomen over de invulling van het pensioenakkoord dat zij vorig jaar op hoofdlijnen afspraken. De invoering van een nieuw pensioenstelsel komt daarmee weer een stap dichterbij.

Lezen
Geen gezamenlijke verkrijging, geen vrijstelling

 Nieuws   16 juni 2020

Geen gezamenlijke verkrijging, geen vrijstelling

Bij een samenlevingscontract is het nog steeds mogelijk dat één van de partners een woning koopt die volledig op zijn of haar naam komt te staan. Als de andere partner de woning verkrijgt na het beëindigen van de relatie, dan dient hij of zij in beginsel overdrachtsbelasting te betalen over de verkrijging. 

Lezen

Up-to-date blijven?

Meld uzelf aan voor onze nieuwsbrief en ontvang als eerste het laatste nieuws in uw inbox.

aanmelden