De wereld van Accountancy staat nooit stil. We delen graag de ontwikkelingen in ons werkveld en onze visie hierop met u. Interessante blogs en belangrijke tips voor uw bedrijf vindt u op deze pagina.
Nieuws

 Nieuws   21 september 2022

Special Miljoenennota 2023

Bron: SRA  

Afgelopen dinsdag was het Prinsjesdag. Op deze dag presenteerde het kabinet de Miljoenennota 2023 en het Belastingplan 2023. Hier leest u welke belastingmaatregelen door het kabinet zijn gepresenteerd.

Heeft u vragen over deze belastingmaatregelen? Neem dan contact met ons op, samen werkt!

Bent u benieuwd naar de Special Miljoenennota 2022?
U kunt deze downloaden via de onderstaande link:

Vragen?

Heeft u naar aanleiding van dit bericht vragen over de miljoenennota? Neem dan vrijblijvend contact op met Eveline van der Wel.

Eveline
van de Wel

Fiscalist

Eveline van der Wel
Contact opnemen

Advies nodig?

Indien u vragen of hulp nodig heeft, neem dan contact met ons op.

Deel dit bericht:

Wellicht vind je dit ook interessant

 Nieuws   18 juni 2020

Nieuwsbrief update coronamaatregelen

In deze nieuwsbrief geven wij een overzicht van de belangrijkste steunmaatregelen voor het bedrijfsleven. Wij proberen alle informatie actueel te houden, maar terwijl we deze nieuwsbrief schrijven, komen er steeds nieuwe aanvullingen of verbeteringen van de regelingen. Deze nieuwsbrief is geschreven met de kennis tot 18 juni 2020. 

Lezen
Invulling pensioenakkoord afgerond

 Nieuws   16 juni 2020

Invulling pensioenakkoord afgerond

Het kabinet en de sociale partners zijn tot overeenstemming gekomen over de invulling van het pensioenakkoord dat zij vorig jaar op hoofdlijnen afspraken. De invoering van een nieuw pensioenstelsel komt daarmee weer een stap dichterbij.

Lezen
Geen gezamenlijke verkrijging, geen vrijstelling

 Nieuws   16 juni 2020

Geen gezamenlijke verkrijging, geen vrijstelling

Bij een samenlevingscontract is het nog steeds mogelijk dat één van de partners een woning koopt die volledig op zijn of haar naam komt te staan. Als de andere partner de woning verkrijgt na het beëindigen van de relatie, dan dient hij of zij in beginsel overdrachtsbelasting te betalen over de verkrijging. 

Lezen

Up-to-date blijven?

Meld uzelf aan voor onze nieuwsbrief en ontvang als eerste het laatste nieuws in uw inbox.

aanmelden