9 april 2024
Naomi is terug op het oude nest!
Loonadministratie
Foto met hoekje   BLOG (6)

Bron: VNACC

Na een uitstapje van een jaar, is Naomi den Boer-Alexander terug bij Van Noordenne Accountants! Nadat ze zeven jaar als officemanager heeft gewerkt, is ze sinds maart aan de slag op de afdeling salarisadministratie. In dit interview vertelt ze waarom ze zich bij ons op haar plaats voelt. 

“Ik realiseerde mij dat de persoonlijke sfeer hier heel goed bij mij past!” 

Officemanager

Na zeven jaar bij ons, besloot Naomi als officemanager bij een groter bedrijf te gaan werken. Ze vroeg zich al een tijdje af of ze haar huidige functie nog jaren wilde blijven doen. “Toen ik dacht dat een andere omgeving zou inspireren, merkte ik al snel wat voor bijzonder bedrijf Van Noordenne Accountants voor mij is!”

Korte lijnen

“Harm vroeg me of ik interesse had om terug te komen. Ik heb het hier altijd erg naar mijn zin gehad, vooral vanwege informele sfeer en de korte lijnen binnen het bedrijf. Dat spreekt me enorm aan. Naomi maakte de stap terug en het voelde gelijk vertrouwd. 

Salarisadministratie

Toen resteerde slechts de vraag in welke functie zij weer bij ons aan de slag zou gaan. “Salarisadministratie heeft mij altijd erg aangesproken en deze afdeling riep goede herinneringen op”, vertelt Naomi. “Ik ben gestart als salarisadministrateur en volg tegelijkertijd een opleiding. Drie dagen werken en flexibel studeren.” 

Goed te combineren

“Ik plan mijn studiemomenten zelf in en heb mijn examens ook alvast ingepland. Zo hou ik de druk erop. Met twee kinderen en een druk huishouden, is dit een ideale oplossing. Dit maakt het mogelijk de opleiding goed te combineren met mijn werk en privéleven.”

Persoonlijke karakter

Naomi: “Wat mij vooral aanspreekt aan Van Noordenne Accountants, is het informele karakter van het bedrijf. Dit ervaar ik zo richting onze cliënten maar ook tussen de collega’s. De sfeer is erg goed en het voelt alsof ik nooit ben weggeweest. Onze regionale aanpak en de persoonlijke aandacht die we aan onze klanten besteden, wordt echt gewaardeerd. Dat persoonlijke contact is onze kracht.”

Ambities

“Mijn eerste doel is natuurlijk het afronden van mijn opleiding en het vak zo goed mogelijk onder de knie krijgen”, vervolgt Naomi. “Ik krijg goede begeleiding en ondersteuning van alle collega’s, maar vooral van mijn mentor Joanita Bergshoeff. Het voelt als een warm bad, mede dankzij de leuke sfeer op onze afdeling.”

Reizen

Naomi is getrouwd en is moeder van twee meiden. “We wonen in Sliedrecht. In mijn vrije tijd fitness ik graag en we houden van reizen. Vooral naar Azië en Noord-Amerika. Dit jaar verkennen we voor het eerst Europa wat uitgebreider, waar ik ook enorm naar uitkijk!”

We zijn blij met Naomi’s terugkeer en haar frisse blik in haar nieuwe functie! Ben jij ook geïnteresseerd ons team te komen versterken? Kijk dan eens op onze vacaturepagina 

Vragen?

Heeft u vragen over dit artikel? Neem dan vrijblijvend contact met mij op.

Naomi den Boer-Alexander

salarisadministrateur  

Naomi Alexander
Deel dit bericht

Wellicht vindt u dit ook interessant

Up-to-date blijven?

Meld uzelf aan voor onze nieuwsbrief en ontvang als eerste het laatste nieuws in uw inbox.

aanmelden