18 april 2024
Margot in het zonnetje gezet op secretaressedag!
Actueel
Foto met hoekje   BLOG (13)

Bron: VNACC

Ter ere van secretaressedag zetten we onze veelzijdige receptioniste en telefoniste Margot Beilsma in het zonnetje. Ze is al bijna twee jaar het gezicht en de stem die klanten en collega’s als eerste ontmoeten.

Margot staat bekend om haar behulpzaamheid en sociale natuur. Ze vertelt over haar ervaringen, de afwisseling in haar werk en het belang van een goede werksfeer.

Sociale vaardigheden

Margot: “Ik was op zoek naar iets nieuws, iets dat dichter bij huis was en waar ik mijn sociale vaardigheden kon inzetten. Vlak voordat we met vakantie naar Spanje gingen, zag ik de vacature bij Van Noordenne Accountants. Ik besloot te solliciteren en werd zelfs tijdens mijn vakantie al benaderd. Dat voelde meteen goed!”

Afwisselend

“Mijn dagen zijn gevuld met een mix van taken”, vervolgt Margot. “Van het ontvangen van klanten en het beantwoorden van de telefoon, tot het beheren van praktische zaken zoals de koffieautomaat en de uitstraling van ons kantoor. Ik vind het belangrijk dat mijn collega’s ongestoord kunnen werken.”,

Administratieve taken

Daarnaast vervult Margot onder meer een aantal administratieve taken, zoals het nalopen van jaarrekeningen. “Ik houd mij ook bezig met het aanmaken van nieuwe cliënten en het organiseren van leuke evenementen. Bijvoorbeeld de jaarlijkse BBQ, Sinterklaas presentjes en de kerstborrel.”

Ambities

Margot: “Zoveel mogelijk de variatie in mijn werk behouden heeft mijn voorkeur! En het is leuk om mij te ontwikkelen op bepaalde administratie gebieden. Ook daarin staat de afwisseling voorop.”

Duofunctie

Sinds kort werkt Margot samen met haar nieuwe collega, Irma Weeda. “Irma en ik vullen elkaar goed aan. We hebben een duofunctie, waarbij we onze eigen werkdagen hebben, maar op vrijdag is er overlap. Dat is een gezellige dag, waarop we veel overleggen en afstemmen. Irma is ook gericht op marketing, terwijl ik me op een breed scala aan taken focus. Samen zorgen we dat alles op rolletjes loopt.”

Thuiskomen

Margot: “Van Noordenne Accountants voelde als thuiskomen toen ik hier begon. De mentaliteit van ‘gewoon doen, dan doe je al gek genoeg’, spreekt me enorm aan. Iedereen is gelijk, ongeacht de functie. Die open en eerlijke sfeer, gecombineerd met het vertrouwen dat ik krijg, stimuleert mij elke dag weer!”

Dansen

Margot is 43 jaar oud. “Ik ben getrouwd, we hebben een zoon van veertien en een dochter van elf jaar oud. Mijn hobby is dansen. Tijdens mijn dansopleiding heb ik een blessure opgelopen. Daarom doe ik nu veel aan yoga. Verder ga ik graag met vriendinnen op pad. Als gevolg van de stage tijdens mijn toeristische opleiding, gaan we graag naar Spanje tijdens de vakanties. Ik spreek de taal, ik vind het leuk dat te onderhouden. Toch gaan we dit jaar voor de verandering naar Toscane, Italië. Daar kijk ik ook erg naar uit!”

Inspireert de ervaring van Margot bij ‘Team Van Noordenne’? Bekijk dan onze vacatures.

Vragen?

Heeft u vragen over dit artikel? Neem dan vrijblijvend contact met mij op.

Margot Beilsma

Receptioniste/Telefoniste

Deel dit bericht

Wellicht vindt u dit ook interessant

Up-to-date blijven?

Meld uzelf aan voor onze nieuwsbrief en ontvang als eerste het laatste nieuws in uw inbox.

aanmelden