De wereld van Accountancy staat nooit stil. We delen graag de ontwikkelingen in ons werkveld en onze visie hierop met u. Interessante blogs en belangrijke tips voor uw bedrijf vindt u op deze pagina.

Nieuws

 Nieuws  1 december 2020

Maak kennis met de HR-workflows in NMBRS

Bron: NMBRS

Door gebruik te maken van de HR workflows kunt u nu heel eenvoudig en efficiënt HR-processen verwerken in Nmbrs®. Van het aannemen van een sollicitant tot het klaarzetten digitaal ondertekenen van werknemersdocumenten zoals bijvoorbeeld een studieovereenkomst. Om het verwerken van HR-gegevens nog efficiënter en minder foutgevoelig te maken, is het nu mogelijk om verschillende workflows met elkaar te koppelen. Zo wordt de employee journey een stuk overzichtelijker.

U start een workflow en de medewerker of sollicitant kan via de workflow acties afvinken en documenten ondertekenen en goed keuren.
Zo kunt u bijvoorbeeld arbeidscontracten genereren en digitaal laten ondertekenen. Het hele onboardingsproces van sollicitatie tot in dienst treding kan u op deze manier laten lopen via de HR-workflow.

Deze functionaliteit is voor iedere gebruiker beschikbaar en gratis toegankelijk. Het inrichten zal indien gewenst door ons kunnen worden uitgevoerd, hiervoor betaalt u onze daadwerkelijk gemaakte uren. 

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van de HR-workflows? Neem dan contact met ons op.

Vragen?

Heeft u vragen of wilt u meer weten over de HR-workflows? Neem dan vrijblijvend contact op met Nicola Kraaijeveld.

Nicola Kraaijeveld

HR-adviseur

Nicola Kraaijeveld
Contact opnemen

Wilt u meer weten?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Deel dit bericht:

Up-to-date blijven?

Meld uzelf aan voor onze nieuwsbrief en ontvang als eerste het laatste nieuws in uw inbox.

aanmelden