De wereld van Accountancy staat nooit stil. We delen graag de ontwikkelingen in ons werkveld en onze visie hierop met u. Interessante blogs en belangrijke tips voor uw bedrijf vindt u op deze pagina.
Nieuws
 Nieuws   28 oktober 2019

Heeft u de eHerkenning voor het UWV al geregeld?

Heeft u de eHerkenning voor het UWV al geregeld?

Bron: SRA

Vanaf 1 november 2019 kunt u als werkgever alleen nog maar via eHerkenning communiceren met het UWV. Maakt u nog geen gebruik van eHerkenning? Zorg dan dat u dit zo snel mogelijk gaat regelen.

Wat is eHerkenning?

eHerkenning is een beveiligd digitaal communicatiemiddel waarmee u kunt communiceren met overheidsdiensten. Voorheen gebruikte u voor de communicatie met het UWV een UWV-account. Vanaf 1 november is dit niet meer mogelijk en kunt u alleen nog maar communiceren via eHerkenning.

Let op!

Uw aanvraag voor eHerkenning kan enkele weken duren. Kom dus nu in actie!

Leveranciers en betrouwbaarheidsniveaus

eHerkenning wordt tegen betaling aangeboden door zes leveranciers: Digidentity, Zlogin, Connectis, QuoVadis, KPN en Reconi. U kunt zelf uw leverancier kiezen.

eHerkenning maakt gebruik van vijf betrouwbaarheidsniveaus. Voor het UWV heeft u betrouwbaarheidsniveau EH3 nodig. Een hoger niveau betekent een betere beveiliging, maar het kost ook meer geld.

Werkgeversportaal

Via eHerkenning logt u in bij het werkgeversportaal. Via dit portaal kunt u onder andere ziek- en herstelmeldingen doorgeven.

U moet ook uw machtigingen en rechten voor de diensten van het werkgeversportaal opnieuw aanvragen. Deze aanvraagt dient u in bij de leverancier van wie u eHerkenning afneemt.

Let op!

Uw leverancier beheert de machtigingen en rechten van het werkgeversportaal. Dit geldt voor alle machtigingen en rechten van alle medewerkers binnen uw organisatie die gebruikmaken van het werkgeversportaal.

Vragen?

Heeft u naar aanleiding van dit nieuwsbericht vragen over eHerkenning? Neem dan vrijblijvend contact op met Joanita Bergshoeff.

Joanita Bergshoeff

Salarisadviseur

Joanita Bergshoeff
Contact opnemen

Hulp nodig?

Heeft u hulp nodig bij de aanvraag van eHerkenning, neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag!

Deel dit bericht:

Wellicht vind je dit ook interessant

Maaltijden op de werkvloer: wat zijn de regels?
 Nieuws   25 oktober 2019

Maaltijden op de werkvloer: wat zijn de regels?

Geeft u als werkgever uw personeel maaltijden tijdens het werk? Dan behoort deze uitgave tot het loon. De Belastingdienst rekent voor een maaltijd de standaardwaarde van €3,35. Dit bedrag mag u naar beneden bijstellen als u kunt aantonen dat de totale kosten van een maaltijd minder zijn.

Lezen
Houd bij het aflossen van uw hypotheek rekening met de peildatum van de vermogensbelasting in box 3.
 Nieuws   21 oktober 2019

Hypotheek aflossen? Houd rekening met de peildatum box 3 heffing!

In de nieuwe belastingplannen wordt de aftrek van de hypotheekrente steeds verder beperkt. Daarnaast lijkt het niet meer rendabel om te sparen. Dit maakt het interessant om uw hypotheek geheel of deels te gaan aflossen. Daarbij moet u wel rekeninghouden met de peildatum van de vermogensbelasting in box 3.

Lezen
Wet Arbeidsmarkt in Balans
 Blog   16 oktober 2019

Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB): wat moet u weten?

Januari komt in zicht en dat betekent dat u als werkgever te maken krijgt met de Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB). Het afgelopen jaar bent u vast bedolven onder artikelen en informatie. Nicola heeft de 5 belangrijkste wijzigingen per 1 januari 2020 op een rijtje gezet.

Lezen

Up-to-date blijven?

Meld uzelf aan voor onze nieuwsbrief en ontvang als eerste het laatste nieuws in uw inbox.

aanmelden
Contact
Volg ons

Postbus 463
4200 AL Gorinchem

0183 697 979 info@vnacc.nl
Gorinchem
Van Noordenne Accountants Gorinchem

Kleine Landtong 15
4201 HL Gorinchem

Giessen
Van Noordenne Accountants Giessen

Distributiestraat 25
4283 JN Giessen

Hardinxveld
Van Noordenne Accountants Hardinxveld-Giessendam

Buitendams 91 
3371 BB Hardinxveld-Giessendam