13 november 2023
De jeugd heeft de toekomst
Event
2231641 Noordenne Accountants   november 2023   Nieuws

Bron: VNACC

De jeugd heeft de toekomst

Met het oog op de toekomst, investeren wij graag tijd en aandacht in de jeugd. Daarom waren we de afgelopen periode aanwezig op verschillende evenementen waar scholieren zich oriënteren op hun toekomst.

Zo hadden we stands op de Gomarus scholengemeenschap en het Altena College, op 31 oktober en 7 november.

Gomarus en Altena

Op de opleidingen- en beroepenmarkt van Gomarus, waren we aanwezig met een stand. Bij het Altena College verzorgden we een presentatie én waren we aanwezig met een stand op de opleidingen- en beroepenmarkt.

Avans Career Event

Op dit event van Avans hogeschool op 7 november hebben we speeddates gehad met studenten. Zij kunnen zich inschrijven voor ‘sollicitatiegesprekken’ met de bedrijven. Wanneer sprake is van een wederzijdse klik, leidt dit tot een stage-traject.

Bommelerwaard Werkt

Daarnaast waren we 26 oktober aanwezig tijdens Bommelerwaard Werkt, waar we veel geïnteresseerde jongeren uit de regio kennis hebben laten maken met Van Noordenne Accountants. Bommelerwaard werkt brengt bedrijven uit de Bommelerwaard samen met enthousiaste werkzoekenden.

Bedrijfsbezoek

We hebben zelfs scholieren ‘een kijkje achter de schermen’ gegeven! Op 26 en 28 september kwamen 21 vwo-scholieren uit Gorinchem langs voor een bedrijfsbezoek. Zij oriënteren zich op een universitaire of hbo-studie en wij geven hen hiermee een concreter beeld van hun beroepsmatige mogelijkheden. De bedrijfsbezoeken zijn een samenwerking tussen i_lab en diverse scholen uit regio Gorinchem, zoals Lyceum Oudehoven, Fortes Lyceum, Gymnasium Camphusianum, Gomarus Scholengemeenschap en het Heerenlanden.

Ben jij geïnteresseerd hoe Van Noordenne Accountants ‘samenwerkt’? Kijk dan op onze vacaturepagina of neem contact met ons op.

Vragen?

Heeft u vragen over dit artikel? Neem dan vrijblijvend contact met mij op.

Willemijn van Gemert

HR Adviseur

Deel dit bericht

Wellicht vindt u dit ook interessant

Up-to-date blijven?

Meld uzelf aan voor onze nieuwsbrief en ontvang als eerste het laatste nieuws in uw inbox.

aanmelden