De wereld van Accountancy staat nooit stil. We delen graag de ontwikkelingen in ons werkveld en onze visie hierop met u. Interessante blogs en belangrijke tips voor uw bedrijf vindt u op deze pagina.

Nieuws

 Advieswijzer   27 januari 2020

Advieswijzer Verlofregelingen 2020

Advieswijzer Verlofregelingen 2020

Bron: SRA

Het kabinet heeft aangegeven om de mogelijkheden voor verlof van werknemers uit te breiden. Denk bijvoorbeeld aan het kraamverlof, geboorteverlof, adoptieverlof, zorgverlof en het ouderschapsverlof. Voor al deze verlofvormen gelden aparte regels en voorwaarden. In onze Advieswijzer Verlofregelingen 2020 lichten wij een aantal vormen nader toe. 

Verschillende verlofregelingen

In deze advieswijzer staat de Wet invoering extra geboorteverlof (WIEG), die voor de invoering van een nieuwe geboorteverlofregeling heeft gezorgd. Daarnaast zoomen we in op het ouderschapsverlof voor ouders met een kind tot acht jaar. Tot slot komen het kort- en langdurend zorgverlof aan bod.

Download de Advieswijzer Verlofregelingen 2020

Bent u benieuwd naar de Advieswijzer Verlofregelingen 2020? U kunt deze downloaden via de onderstaande link.

Download hier de Advieswijzer Verlofregelingen 2020

Vragen?

Heeft u naar aanleiding van dit bericht vragen over de Advieswijzer Verlofregelingen 2020? Neem dan vrijblijvend contact op met Nicola Kraaijeveld.

Nicola Kraaijeveld

HR Adviseur

Nicola Kraaijeveld
Contact opnemen

Advies over verlofregelingen

Heeft u vragen over de verlofregelingen voor 2020? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag.

Deel dit bericht:

Wellicht vind je dit ook interessant

Special Lonen 2020
 Special   13 januari 2020

Special Lonen 2020

De Special Lonen 2020 bevat relevante informatie voor werkgevers en HR-adviseurs. Deze editie geeft cijfers over het minimumloon, premiepercentages werknemersverzekeringen, inkomensafhankelijke bijdrage Zvw, premie WW en arbeidskortingen, LIV en LKV en het gebruikelijk loon voor de dga.  

Lezen
Belastingvrij schenken in 2020
 Nieuws   8 januari 2020

Belastingvrij schenken in 2020

Ook dit jaar kunt u weer belastingvrij schenken. De algemene vrijstelling voor 2020 is geïndexeerd en bedraagt nu €2.208. De vrijstelling voor schenkingen aan kinderen is eveneens geïndexeerd en bedraagt nu €5.515 per kind. Er geldt geen specifieke vrijstelling voor schenkingen aan kleinkinderen.  

Lezen
Blog rekeningrijden
 Blog   7 januari 2020

Rekeningrijden: wat staat ons te wachten?

Het toenemende fileprobleem en de opkomst van het elektrische rijden zorgen ervoor dat het rekeningrijden weer een hot item is op de politieke agenda. Tot op heden hebben de discussies nog niet tot een invoering van het rekeningrijden geleid. Maar wat kunnen we in de toekomst verwachten van het rekeningrijden? 

Lezen

Up-to-date blijven?

Meld uzelf aan voor onze nieuwsbrief en ontvang als eerste het laatste nieuws in uw inbox.

aanmelden