Nieuws

De wereld van Accountancy staat nooit stil. We delen graag de ontwikkelingen in ons werkveld en onze visie hierop met u. Interessante blogs en belangrijke tips voor uw bedrijf vindt u op deze pagina.

 Blog   23 januari

Bedrijfswaardering deel 2

Naast de prognoses inzake kasstromen is de risicovoet van de onderneming de belangrijkste rekenfactor voor de waarde van uw onderneming. In deze blog vertel ik u waarom het belangrijk is om deze zo laag mogelijk te krijgen.

Lezen

 Nieuws   17 januari

Goede voornemens

Het begin van het jaar staat vaak in het teken van goede voornemens. Gezonder eten, afvallen, meer sporten, minder drinken. Maar een nieuw jaar heeft ook gevolgen voor uw administratie. 

Lezen

 Nieuws   10 januari

Belastingvrij schenken in 2019

Wilt u in 2019 uw kind of kleinkind een extraatje geven? Ook in het nieuwe jaar kunt u weer profiteren van de jaarlijkse vrijstellingen in de schenkbelasting. Voor 2019 zijn de belastingvrije bedragen verhoogd.

Lezen

 Nieuws   7 januari

Special Lonen 2019

In de Special Lonen 2019 vindt u alle actuele informatie over de belangrijkste onderwerpen voor u als werkgever. Denk aan de nieuwe AVG, de Wet DBA, auto van de zaak, het minimumloon, en het dga-pensioen.

Lezen

 Blog   18 december

Bedrijfsopvolging deel 2

Bij bedrijfsopvolging komt meer kijken dan u denkt. Om te voorkomen dat u door de bomen het bos niet meer ziet, zet ik in mijn blogs de belangrijkste zaken op een rij. Deze keer besteed ik aandacht aan de inkomstenbelasting.

Lezen

 Nieuws   14 december

Nieuwsbrief December

In de nieuwsbrief van december leest u het laatste nieuws over de bijtelling voor de auto, de Brexit, zakelijk schenken, Mijn Belastingdienst Zakelijk en de belastingvrije vrijwilligersvergoeding. 

Lezen

 Nieuws   12 december

Introductie nieuwe website en huisstijl

Vanaf vandaag presenteren wij met trots onze nieuwe website evenals de vernieuwde huisstijl. Onze uitingen hebben een nieuwe vormgeving en we hanteren een nieuwe slogan. 

Lezen

 Blog   6 december

Schaarste aan personeel

Wij hebben een baan voor jou! Kom bij ons werken! Ontdek je nieuwe baan! Deze kreten sieren het internet als je alleen al het woord vacatures intypt op Google.

Lezen

 Event   29 november

Terugblik op ons event over Bedrijfsopvolging

Donderdag 29 november organiseerden we samen met DHC Advocaten een bijeenkomst over bedrijfopvolging. Lees hier de ervaringen!

Lezen

 Blog   13 november

Bedrijfswaardering deel 1

Bedrijfswaardering is een ingewikkeld proces waarbij de belangen groot zijn. In deze blog besteed ik aandacht aan het belang van balansmanagement bij bedrijfswaardering. 

Lezen

 Blog   31 oktober

Bedrijfsopvolging deel 1

Als ondernemer kunt u er op een zeker moment mee te maken krijgen: bedrijfsopvolging. Dit moment komt soms eerder dan verwacht. Er zijn twee belangrijke eisen waaraan u moet voldoen.

Lezen

Up-to-date blijven?

Meld uzelf aan voor onze nieuwsbrief en ontvang als eerste het laatste nieuws in uw inbox.

Aanmelden
Contact
Volg ons

Postbus 463
4200 AL Gorinchem

0183 697 979 info@vnacc.nl
Gorinchem

Kleine Landtong 15
4201 HL Gorinchem

Giessen

Distributiestraat 25
4283 JN Giessen

Hardinxveld

Buitendams 91 
3371 BB Hardinxveld-Giessendam