Zwaluw Reizen B.V.

Klantverhalen

 Personenvervoer   Klant sinds 2005

Zwaluw Reizen B.V.

Zwaluw Reizen B.V. en Van Noordenne Accountants werken samen.
Veilig en duurzaam personenvervoer tegen betaalbare tarieven

Zwaluw Reizen B.V. is een dynamisch familiebedrijf gevestigd in Giessen. Het bedrijf verzorgt transfers, dag- en meerdaagse reizen, vervoer naar evenementen, overtochten en overige groepsreizen. Daarbij beschikt de organisatie over ruim 25 bussen en taxi’s. Zwaluw Reizen is opgericht in 1926. Sindsdien is het bedrijf altijd in handen van de familie gebleven. Met Huib Elshout als directeur staat inmiddels de derde generatie aan het roer.

"Bij Van Noordenne Accountants spreken ze de taal van de ondernemer en weten ze moeilijke vraagstukken helder over te brengen."

Sinds 2005 is Zwaluw Reizen aangesloten bij ons kantoor. De overstap was een keuze van de vader van Huib. Hij vond het belangrijk om met regionale partners samen te werken en te investeren in langdurige relaties. Deze visie komt overeen met die van ons kantoor en zo kwam de familie Elshout terecht bij Van Noordenne Accountants.

Zwaluw Reizen is sinds 2005 klant bij ons kantoor.

Ook Huib is voorstander van het samenwerken met regionale partners. Hij geeft hiervoor verschillende redenen: ‘Ondernemers uit onze regio spreken dezelfde taal en ze zijn eerlijk en transparant. Door elkaars diensten af te nemen, kun je elkaar versterken.’

Volgens Huib werkt dit principe ook zo bij Van Noordenne Accountants. ‘Ze spreken de taal van de ondernemer en ze weten moeilijke vraagstukken helder over te brengen. Daarnaast kijken ze voorruit en weten ze problemen goed op te lossen. Ik heb het gevoel dat ik meer ben dan alleen een betalende klant. Dat vind ik prettig.’ Daarnaast vindt Huib het belangrijk om te worden bijgestaan op het moment dat hij belangrijke keuzes moet maken. ‘Als ondernemer moet je niet alles zelf willen doen. Het is fijn om iemand te hebben die je kan adviseren. Daardoor krijg je zelf weer tijd om te ondernemen!’

Wilt u samen met ons sparren?

Bent u benieuwd hoe wij kunnen bijdragen aan het succes van uw onderneming? Neem contact met ons op voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Hans Kentie

Partner Giessen

Hans Kentie
Contact opnemen
Deel dit klantverhaal:

Andere klantverhalen

Arie Romijn B.V.

 Glasindustrie  Klant sinds 1998

Arie Romijn B.V.

Het team van Arie Romijn voorziet klanten van beglazingsmaterialen en alle mogelijke producten voor de glas- en glasgroothandel.

Lezen
Buller bouwmaterialen B.V.

 Groothandel  Meer dan 40 jaar klant

Büller Bouwmaterialen B.V.

Büller Bouwmaterialen is een zelfstandig bedrijf dat bouwmaterialen levert aan zowel professionele bouwers als particulieren.

Lezen

 Scheepsbouw  Klant sinds de jaren '80

De Waal Machinefabriek B.V.

De Waal is een bedrijf dat scheepsbesturingen en aandrijvingen van schepen produceert voor de maritieme sector. 

Lezen

Up-to-date blijven?

Meld uzelf aan voor onze nieuwsbrief en ontvang als eerste het laatste nieuws in uw inbox.

aanmelden