Vermatrac Handelsonderneming B.V.

Klantverhalen

 Handel   Klant sinds 2015

Vermatrac Handelsonderneming B.V.

Vermatrac Handelsonderneming B.V.
Wij willen een betrouwbare partij zijn voor onze klanten over de gehele wereld

Vermatrac is een handelsonderneming gespecialiseerd in de import en export van tractoren van allerlei merken. Binnen en buiten Europa bestaan de klanten van Vermatrac uit mechanisatiebedrijven, handelaren en eindgebruikers. In 1995 begon Henk Verweij het bedrijf, nadat hij eerst 18 jaar bij een mechanisatiebedrijf had gewerkt. Het bedrijf is een echt familiebedrijf waarin vader en zoon samenwerken. In 2009 kwam Gerald Verweij bij zijn vader in de zaak. Gerald pakte de zaken op waar zijn vader niet aan toe kwam en al snel had hij zijn eigen netwerk opgebouwd. Als logische stap werd Gerald in 2013 mede-eigenaar van de onderneming.

"Bij Van Noordenne Accountants hoeven wij ons geen zorgen te maken."

Henk begon zijn bedrijf op een privéterrein in Leerdam. Deze manier van werken bleek niet optimaal te zijn. Daarom verhuisde Henk in 1996 met zijn gezin naar Veen, waar hij een privé- en werkterrein kocht. Door de snelle groei werd het werkterrein al snel te klein. In 2011 werd een nieuw bedrijfspand aan de rand van Veen gekocht. Het terrein met bebouwing bestaat uit meer dan 5600 m² waar de tractoren in rijen staan opgesteld. Daarnaast zijn er een kantoorruimte en een onderdelenmagazijn aanwezig.

Vermatrac B.V.

Sinds 2015 is Vermatrac klant bij ons kantoor. Het bedrijf maakte de overstap van een groot accountantskantoor waar de klantrelatie niet meer optimaal was. Henk wilde de administratie graag onderbrengen bij een regionaal kantoor waar persoonlijk contact voorop staat. Via relatiebeheerder Hans Kentie kwam hij terecht bij Van Noordenne Accountants.

Henk en Gerald zijn positief over de samenwerking met Van Noordenne Accountants. Zij geven hier verschillende redenen voor. "Het kantoor is dichtbij en als klant heb je een-op-een contact met je eigen relatiebeheerder. Je weet dus met wie je te maken hebt. Bij Van Noordenne Accountants hoeven wij ons geen zorgen te maken. Ze zorgen voor een goede controle op de boekhouding en problemen worden direct opgelost. Ook kunnen wij bij ze terecht voor onze belastingaangiftes en allerlei andere vraagstukken."

Wilt u samen met ons sparren?

Bent u benieuwd hoe wij kunnen bijdragen aan het succes van uw onderneming? Neem contact met ons op voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Harm van Heusden

Partner

Harm van Heusden
Contact opnemen
Deel dit klantverhaal:

Andere klantverhalen

Zwaluw Reizen B.V.

 Personenvervoer   Klant sinds 2005

Zwaluw Reizen B.V.

Zwaluw Reizen in Giessen verzorgt transfers, dag- en meerdaagse reizen, vervoer naar evenementen, overtochten etc.

Lezen
Arie Romijn B.V.

 Glasindustrie   Klant sinds 1998

Arie Romijn B.V.

Romijn voorziet klanten van beglazingsmaterialen en alle mogelijke producten voor de glas- en glasgroothandel.

Lezen
Buller Bouwmaterialen B.V.

 Groothandel   Meer dan 40 jaar klant

Büller Bouwmaterialen B.V. 

Büller Bouwmaterialen is een zelfstandig bedrijf dat bouwmaterialen levert aan zowel professionele bouwers als particulieren.  

Lezen

Up-to-date blijven?

Meld uzelf aan voor onze nieuwsbrief en ontvang als eerste het laatste nieuws in uw inbox.

aanmelden