Klantverhalen

 Wapeningsstaal   Klant sinds 1962

Van Noordenne Wapeningsstaal B.V.

Uw partner in wapeningsstaal: persoonlijk, betrokken en concreet.

Van Noordenne Wapeningsstaal behoort tot de top 5 van Nederland in haar segment. Vanuit de locatie in Boven-Hardinxveld wordt voor grote (infrastructurele) bouwprojecten in Nederland het wapeningsstaal ontworpen, geproduceerd en geleverd en verwerkt op de bouwplaats. Een bekend project waar zij hun expertise voor inzetten, is de Zeesluis in IJmuiden.

Vanaf de oprichting in 1962 staat Van Noordenne Wapeningsstaal voor een persoonlijke, betrokken en concrete werkwijze. Tegenwoordig kunnen door middel van 3D modellering slimme oplossingen, zoals rolmatten en prefab wapeningskorven worden toegepast. Machines worden online aangestuurd waardoor het productieproces efficiënt kan worden ingericht inclusief een productie robot, een primeur in de wapeningsbranche.

Bij Van Noordenne Wapeningsstaal is veiligheid en duurzaamheid belangrijk. De organisatie wil een  veilige werkomgeving voor haar medewerkers bieden. Denk daarbij aan veilige machines,  persoonlijke beschermingsmiddelen, veiligheidsinstructies en een verplichte AED cursus voor al het personeel.

"Van Noordenne Accountants biedt voor ons het complete pakket aan financiële dienstverlening waar bedrijven van onze omvang op rekenen."

Sinds de oprichting in 1962 zijn zij een trouwe cliënt van ons kantoor. Peter van Schaik, Algemeen directeur, vertelt over de samenwerking met Van Noordenne Accountants. “Naast de reguliere accountantswerkzaamheden heeft Van Noordenne Accountants voor ons ook het in 2015 ingezette herstructureringstraject begeleid. Van besprekingen met de banken en de belasting tot het waarderen en de uiteindelijk herstructurering van de onderneming."

"Van Noordenne Accountants biedt voor ons het complete pakket aan financiële dienstverlening waar bedrijven van onze omvang op rekenen. Naast reguliere dienstverlening bieden zij ook een breed netwerk aan investeerders, financiers en andere expertises. Kortom een complete financiële partner.”

Wilt u samen met ons sparren?

Bent u benieuwd hoe wij kunnen bijdragen aan het succes van uw onderneming? Neem contact met ons op voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Harm van Heusden

Partner

Harm van Heusden
Contact opnemen
Deel dit klantverhaal:

Andere klantverhalen

Vermatrac Handelsonderneming B.V.

 Handel   Klant sinds 2015

Vermatrac Handelsonderneming B.V.

Vermatrac is een handels­onderneming gespecialiseerd in de import en export van tractoren. 

Lezen
Zwaluw Reizen B.V.

 Personenvervoer   Klant sinds 2005

Zwaluw Reizen B.V.

Zwaluw Reizen in Giessen verzorgt transfers, dag- en meerdaagse reizen, vervoer naar evenementen, overtochten etc.

Lezen
Arie Romijn B.V.

 Glasindustrie   Klant sinds 1998

Arie Romijn B.V.

Romijn voorziet klanten van beglazingsmaterialen en alle mogelijke producten voor de glas- en glasgroothandel.

Lezen

Up-to-date blijven?

Meld uzelf aan voor onze nieuwsbrief en ontvang als eerste het laatste nieuws in uw inbox.

aanmelden