Klantverhalen

 Wonen   Klant sinds een lange tijd

Trendhopper Sliedrecht B.V.

De nieuwste woontrends voordat je ze ergens anders tegenkomt.

Trendhopper Sliedrecht is een van de 18 franchisevestigingen van de winkelketen Trendhopper. Bij Trendhopper vinden klanten de nieuwste woontrends voordat je ze regens anders tegenkomt. Jolanda Romeijn, ondernemer en eigenaar van de vestiging Trendhopper Sliedrecht vertelt: “Wij hebben met deze formule alles in huis om consumenten te inspireren en te adviseren. Hierbij is het heel belangrijk dat klanten een goede sfeer ervaren en klantvriendelijk worden geholpen. Dit is echt wel onze kracht.”

Jolanda komt uit een ondernemersfamilie. Haar ouders hadden tijdens haar jeugd meerdere woonwinkels waaronder de huidige Trendhopper winkel. Haar studie Toerisme en Management bracht voor haar werken bij een adviesbureau. Wel ging haar afstudeerscriptie over Trendhopper. Later is Jolanda in loondienst bij haar ouders gegaan om vervolgens in 2004 de onderneming van hen over te nemen. Daarnaast is Jolanda eigenaar van een meubelzaak in Utrecht waar haar partner de dagelijkse leiding heeft.

"Bij Van Noordenne Accountants willen ze je altijd helpen, ook in situaties die minder leuk zijn voor ondernemers."

Trendhopper Sliedrecht is een van de oudere klanten van ons kantoor. Van Noordenne Accountants is gestart vanuit Hardinxveld, destijds de woonplaats van de familie Romeijn. Het was voor de familie dan ook logisch om te kiezen voor een kantoor dicht bij huis. Daar haar ouders grote waardering voor ons kantoor hadden en Jolanda ons inmiddels ook kende, besloot zij de reeds lange samenwerking voort te zetten. Wij verzorgen voor haar de jaarcijfers van haar vennootschappen, de salarisadministraties en we geven (belasting)advies.

Jolanda heeft vooral contact met Hans Kentie, relatiebeheerder bij Van Noordenne Accountants. Samen bespreken zij de cijfers, maar ook met andere financiële vragen kan Jolanda bij hem terecht. Jolanda spreekt over een goede samenwerking en een vertrouwensband: "Je weet veel van elkaar en dan is gevoel heel belangrijk. Het gevoel is goed, dus gaan we zo door."

Volgens Jolanda moet een accountant niet alleen in goede maar ook in slechte tijden klaarstaan voor de klant. "Bij Van Noordenne Accountants willen ze je altijd helpen, ook in situaties die minder leuk zijn voor ondernemers. Nog niet zo lang geleden hadden we belastingcontrole. Hoewel we niets te verbergen hebben, is dit best een spannend traject. Toch achteraf gezien erg goed verlopen, de steun van Van Noordenne Accountants is dan onmisbaar."

Jolanda vindt het fijn om klant te zijn bij Van Noordenne Accountants: "We krijgen regelmatige aanbiedingen van de grote kantoren, maar daar hebben we geen behoefte aan.’ Ook ziet Jolanda geen reden om over te stappen: ‘Als het goed is, is het goed toch? Of je moet redenen hebben om weg te gaan, maar daar is bij ons geen sprake van."

Wilt u samen met ons sparren?

Bent u benieuwd hoe wij kunnen bijdragen aan het succes van uw onderneming? Neem contact met ons op voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Harm van Heusden

Partner

Harm van Heusden
Contact opnemen
Deel dit klantverhaal:

Andere klantverhalen

Van Noordenne Wapeningsstaal

 Wapeningsstaal   Klant sinds 1962

Van Noordenne Wapeningsstaal B.V.

Van Noordenne Wapeningsstaal ontwerpt, produceert, levert en verwerkt wapeningsstaal voor grote (infrastructurele) bouwprojecten in Nederland. Het bedrijf behoort tot de top 5 van Nederland in haar segment.

Lezen
Vermatrac Handelsonderneming B.V.

 Handel   Klant sinds 2015

Vermatrac Handelsonderneming B.V.

Vermatrac is een handels­onderneming gespecialiseerd in de import en export van tractoren. De klanten van Vermatrac zijn mechanisatiebedrijven, handelaren en eindgebruikers binnen en buiten Europa. 

Lezen
Zwaluw Reizen B.V.

 Personenvervoer   Klant sinds 2005

Zwaluw Reizen B.V.

Zwaluw Reizen is een familiebedrijf gevestigd in Giessen. Het bedrijf verzorgt transfers, dag- en meerdaagse reizen, vervoer naar evenementen, overtochten en overige groepsreizen. 

Lezen

Up-to-date blijven?

Meld uzelf aan voor onze nieuwsbrief en ontvang als eerste het laatste nieuws in uw inbox.

aanmelden