Klantverhalen

 Elektrotechniek   Klant sinds 2015

Strago Electro B.V.

Bij Strago gaat het om Electro

Strago Electro B.V. levert verschillende oplossingen op het gebied van Electro. De onderneming is in 1957 gestart als elektrotechnisch installatiebedrijf en is inmiddels uitgegroeid naar een specialist op het gebied van elektrotechniek. Het bedrijf biedt verschillende disciplines zoals installatietechniek, panelenbouw, scheepsinstallatie, sportveldverlichting, zonnepanelen en machinebouw.

Strago is sinds 2015 klant bij Van Noordenne Accountants. Onze werkzaamheden bestaan uit het samenstellen en controleren van de jaarrekening. De prettige samenwerking werkt door binnen de organisatie. Naast het contact met Wil Gremmen hebben we ook regelmatig contact met de medewerkers van de administratie bij Strago. 

"Het voordeel van een regionaal kantoor zoals Van Noordenne Accountants is dat ze dicht bij de klant staan."

We ondersteunen hen bij vraagstukken en vanwege de accountantscontrole zijn we regelmatig aanwezig op locatie. Wil zegt hierover: “Het voordeel van een regionaal kantoor zoals Van Noordenne Accountants is dat ze dicht bij de klant staan. Ze staan zo bij je op kantoor. Bovendien weten ze wat er speelt in de regio en willen ze het bedrijfsleven in de regio versterken.” Daarnaast is het een erg pragmatisch kantoor met een duidelijke hands-on en no-nonsense mentaliteit. Hierin herkennen wij onszelf ook.

Wilt u samen met ons sparren?

Bent u benieuwd hoe wij kunnen bijdragen aan het succes van uw onderneming? Neem contact met ons op voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Harm van Heusden

Vennoot

Harm van Heusden
Contact opnemen
Deel dit klantverhaal:

Andere klantverhalen

Simonis Verf B.V.
Groothandel   Klant sinds 2007

Simonis Verf B.V.

Simonis Verf is een verfgroothandel met tien vestigingen verspreid over de provincie Zuid-Holland. De onderneming biedt de professionele schilder ondersteuning bij het gehele proces. 

Lezen
Vermatrac B.V.
 Handel   Klant sinds 2015

Vermatrac Handelsonderneming B.V.

Vermatrac is een handels­onderneming gespecialiseerd in de import en export van tractoren. De klanten van Vermatrac zijn mechanisatiebedrijven, handelaren en eindgebruikers binnen en buiten Europa. 

Lezen
Zwaluw Reizen B.V.
 Personenvervoer   Klant sinds 2005

Zwaluw Reizen B.V.

Zwaluw Reizen B.V. is een familiebedrijf gevestigd in Giessen. Het bedrijf verzorgt transfers, dag- en meerdaagse reizen, vervoer naar evenementen, overtochten en overige groepsreizen.

Lezen

Up-to-date blijven?

Meld uzelf aan voor onze nieuwsbrief en ontvang als eerste het laatste nieuws in uw inbox.

Aanmelden
Contact
Volg ons

Postbus 463
4200 AL Gorinchem

0183 697 979 info@vnacc.nl
Gorinchem
Van Noordenne Accountants Gorinchem

Kleine Landtong 15
4201 HL Gorinchem

Giessen
Van Noordenne Accountants Giessen

Distributiestraat 25
4283 JN Giessen

Hardinxveld
Van Noordenne Accountants Hardinxveld-Giessendam

Buitendams 91 
3371 BB Hardinxveld-Giessendam