Simonis Verf B.V.

Klantverhalen

 Groothandel   Klant sinds 2007

Simonis Verf B.V.

Partners in vakmanschap

Simonis Verf is een verfgroothandel met tien vestigingen verspreid over de provincie Zuid-Holland. De onderneming biedt de professionele schilder ondersteuning bij het gehele proces: van producten tot aan reparaties en keuringen. Het bedrijf bestaat inmiddels al 50 jaar en is in die tijd uitgegroeid tot een gevestigde naam in de verfwereld.

"Van A tot Z geregeld, snel en professioneel."

Simonis Verf is al sinds 2007 klant bij ons kantoor. Ron Quint, Directeur, geeft zijn visie op de samenwerking met Van Noordenne Accountants. "Van Noordenne Accountants is niet alleen al jarenlang onze vertrouwde accountant voor de jaarstukken, maar heeft ook samen met ons de Management Buy Out (MBO) volledig begeleid en afgewikkeld. Dit alles in een voor ons begrijpelijke taal waarin niet alleen een waardering, onderhandeling, fiscaal advies maar ook de juridische documenten keurig werden verzorgd. Kortom van A tot Z geregeld, snel en professioneel."

Wilt u samen met ons sparren?

Bent u benieuwd hoe wij kunnen bijdragen aan het succes van uw onderneming? Neem contact met ons op voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Harm van Heusden

Partner

Harm van Heusden
Contact opnemen
Deel dit klantverhaal:

Andere klantverhalen

 Elektrotechniek   Klant sinds 2015

Strago Electro B.V.

Strago Electro levert verschillende oplossingen op het gebied van Electro. De onderneming is in 1957 gestart als elektrotechnisch installatiebedrijf en is inmiddels uitgegroeid naar een specialist op het gebied van elektrotechniek. 

Lezen

 Wonen   Klant sinds een lange tijd

Trendhopper Sliedrecht B.V.

Trendhopper Sliedrecht is een van de 18 franchisevestigingen van de winkelketen Trendhopper. Bij Trendhopper vinden klanten de nieuwste woontrends voordat je ze regens anders tegenkomt.

Lezen
Van Noordenne Wapeningsstaal

 Wapeningsstaal   Klant sinds 1962

Van Noordenne Wapeningsstaal B.V.

Van Noordenne Wapeningsstaal ontwerpt, produceert, levert en verwerkt wapeningsstaal voor grote (infrastructurele) bouwprojecten in Nederland. Het bedrijf behoort tot de top 5 van Nederland in haar segment.

Lezen

Up-to-date blijven?

Meld uzelf aan voor onze nieuwsbrief en ontvang als eerste het laatste nieuws in uw inbox.

aanmelden