Klantverhalen

 Detailhandel   Klant sinds eind 2015 / begin 2016

Praxis Bouwmarkt Raamsdonksveer

Alles wat je nodig hebt om van jouw huis een thuis te maken!

Foto's zijn gemaakt voor het uitbreken van de coronacrisis.

Praxis Bouwmarkt Raamsdonksveer is een zelfstandig retailbedrijf in een franchiseorganisatie van Praxis Nederland. Praxis Nederland heeft ongeveer 40 franchisenemers, waarbij Sjaak de Roon eigenaar is van twee winkels. De hoofdvestiging zit in Raamsdonksveer en de tweede vestiging in Oude-Tonge. Over zijn ondernemingen vertelt hij het volgende: “Wij bieden alles om van je huis je thuis te maken. De kracht van onze winkel is dat wij onze klanten, indien gewenst, persoonlijk bedienen. Wij helpen iedereen van A tot Z en handelen altijd probleemoplossend.”

Sinds 1992 is Sjaak de Roon actief als zelfstandige. Als ondernemer vindt hij beleving en persoonlijke service belangrijk. Hij wil niet alleen een product verkopen, maar een totale beleving in zijn winkels creëren. Sjaak zegt hierover: “Om de bouwmarkt tot een beleving te maken, hebben we in 2016 besloten om in de vestiging in Raamsdonksveer een woonwinkel te openen. Op die manier krijgt een bezoekje aan de bouwmarkt een warme sfeer en is het niet alleen toegankelijk voor de man maar ook voor de vrouw. In deze woonwinkel staan meubels en accessoires en bieden we interieuradvies. De winkel wordt aangestuurd door mijn vrouw, Rian de Roon.”

Vanaf 2016 is Sjaak klant bij ons kantoor. Daarvoor was hij aangesloten bij een landelijk kantoor. Hier was hij klant vanaf zijn opstart. Via een wederzijdse relatie kwam Sjaak in contact met Harm van Heusden, vennoot bij Van Noordenne Accountants. “Ik zocht een plattere en kleinere organisatie, die snel kon handelen en die meer aan deze tijd was gewaagd. Ik was een beetje uitgekeken bij de oude accountant en ik ben met tevredenheid overgestapt naar Van Noordenne Accountants.”

"Jullie zijn een toegankelijke en kleine organisatie. Dat werkt prettiger dan met een landelijke keten waarin je maar een nummer bent en alles moet aanleveren."

Wij verzorgen meerdere diensten voor Praxis Bouwmarkt Raamsdonksveer en Oude-Tonge, waaronder jaarcijfers, belastingaangiftes, salarisadministratie en HR advies. Voor de jaarcijfers heeft Sjaak contact met Rosine Hoeke, relatiebeheerder bij Van Noordenne Accountants. Zij zorgt dat de cijfers op orde zijn en indien gewenst wordt er tussentijds gemonitord. Sjaak vindt het prettig dat hij een één-op-één relatie heeft met Rosine. Zo kunnen zaken snel worden opgepakt. “En wanneer Rosine afwezig is, dan pakt een collega het op. Korte lijnen daar hou ik van.”

Om de HR diensten mee op te pakken, is Nicola Kraaijeveld ingeschakeld. Zij is HR Adviseur bij Van Noordenne Accountants. Sjaak is erg blij met de ondersteuning op het gebied van HR: “We hadden een medewerker die de WIA inging. Dat is een heel proces, daar zijn we zelf niet kundig in. Ik heb jullie advies in deze situatie gewaardeerd en ik ben blij met de oplossing die jullie mij hebben geboden. Zo hebben we een slechte ervaring toch prettig kunnen afronden. Daarnaast hebben we het huishoudelijke reglement laten checken en de arbeidsvoorwaarden opnieuw laten opstellen. Hierdoor zijn we weer up-to-date en WAB-proof.”

Over de samenwerking met Van Noordenne Accountants is Sjaak tevreden: “Jullie zijn een toegankelijke en kleine organisatie. Dat werkt prettiger dan met een landelijke keten waarin je maar een nummer bent en alles moet aanleveren. Het accountancy-vak verandert ook steeds. Het is allemaal heel anders. Jullie hebben daarin ook meer een adviserende rol gekregen. En als je dan een één-op-één relatie hebt met je adviseur, dan werkt dat heel prettig.”

Sjaak is nieuwsgierig naar de toekomst: “Ik ben benieuwd wat Van Noordenne Accountants ons eventueel nog meer kan bieden. Dat zal de komende jaren duidelijk worden. We hebben steeds meer vragen. Zo kijken we samen met Van Noordenne naar een stukje financiële planning en verbeteringen op het gebied van automatisering. Zo bereiden we ons voor op de toekomst.”

Wilt u samen met ons sparren?

Bent u benieuwd hoe wij kunnen bijdragen aan het succes van uw onderneming? Neem contact met ons op voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Harm van Heusden

Vennoot

Harm van Heusden
Contact opnemen
Deel dit klantverhaal:

Andere klantverhalen

Simonis Verf B.V.

 Groothandel   Klant sinds 2007

Simonis Verf B.V.

Simonis Verf is een verfgroothandel met tien vestigingen verspreid over de provincie Zuid-Holland. De onderneming biedt de professionele schilder ondersteuning bij het gehele proces.   

Lezen

 Elektrotechniek   Klant sinds 2015

Strago Electro B.V.

Strago Electro levert verschillende oplossingen op het gebied van Electro. De onderneming is in 1957 gestart als elektrotechnisch installatiebedrijf en is inmiddels uitgegroeid naar een specialist op het gebied van elektrotechniek.  

Lezen
Trendhopper Sliedrecht

 Wonen   Klant sinds een lange tijd

Trendhopper Sliedrecht B.V.

Trendhopper Sliedrecht is een van de 18 franchisevestigingen van de winkelketen Trendhopper. Bij Trendhopper vinden klanten de nieuwste woontrends voordat je ze regens anders tegenkomt. 

Lezen

Up-to-date blijven?

Meld uzelf aan voor onze nieuwsbrief en ontvang als eerste het laatste nieuws in uw inbox.

aanmelden