Klantverhalen

 Fysiotherapie   Klant sinds 1997

Paramedisch Centrum Twigt B.V.

Meer inzicht in onze cijfers en minder administratieve zorgen
Foto's zijn gemaakt voor het uitbreken van de coronacrisis.

Paramedisch Centrum Twigt is een begrip in de Alblasserwaard als het gaat om fysiotherapie. De praktijk is in 1971 gestart in de ‘Serviceflat Drechtstreek’ aan de Lijsterweg in Sliedrecht. Toenemende groei zorgde ervoor dat ze in 1996 zijn verhuisd naar een eigen pand aan diezelfde Lijsterweg. Door de jaren heen heeft PMC Twigt een hechte samenwerking opgebouwd met artsen, specialisten en verpleegkundigen in de Alblasserwaard.

PMC Twigt heeft veel specialisten in huis en maakt gebruik van de meeste moderne behandelmogelijkheden, zoals shockwave therapie, dry needling en EPTE therapie. Naast de fysiobehandelingen kunt u bij de praktijk ook terecht voor revalidatie, oefentherapie Cesar, zwangerschapsgymnastiek, logopedie, podotherapie en fitnessprogramma’s. De fitness en personal trainingen vinden plaats in het Sport Medisch Centrum (SMC), dat is gevestigd is in sporthal De Basis aan de Benedenveer 1.

"De samenwerking wordt als zeer prettig ervaren. De adviseurs zijn altijd goed bereikbaar en ze komen altijd met oplossingen."

Sinds 1997 is Paramedisch Centrum Twigt klant bij Van Noordenne Accountants. Joop Twigt, praktijkmanager, kwam destijds bij ons terecht via toenmalig relatiebeheerder Eef Stam. Joop vertelt hierover: "Onze accountant ging verhuizen naar Den Haag, dus ik zocht een nieuwe accountant in de buurt. Eef Stam wist me te overtuigen van de kwaliteiten van Van Noordenne Accountants. Een regionaal kantoor waar betrokkenheid en kwaliteit hoog in het vaandel staan. De overstap was toen snel gemaakt."

Bij PMC Twigt willen ze zich vooral bezighouden met de verlening van zorg aan hun cliënten. Het is dan prettig als het accountantskantoor zaken uit handen neemt. Zo verzorgen wij de jaarcijfers, geven belastingadvies en verzorgen de salarisadministratie. Joop Twigt is enthousiast over de samenwerking met Van Noordenne Accountants: "De samenwerking wordt als zeer prettig ervaren. De adviseurs zijn altijd goed bereikbaar en ze komen altijd met oplossingen."

De jaarcijfers worden verwerkt door relatiebeheerder Mark Blankers: "Door de cijfers per kwartaal te verwerken, hebben we meer inzicht in de cijfers en kunnen we samen met Joop en Lonneke anticiperen op situaties die zich voordoen."

Voor de salarisadministratie werken we samen met Lonneke Twigt, de dochter van Joop en ook praktijkmanager. Joanita Bergshoeff, salarisadviseur, vertelt hierover: "We werken nauw samen om alles naar wens in te richten. Bij PMC Twigt werken ze voor een deel met variabele beloningen voor medewerkers, waardoor ze veel inzicht nodig hebben in de cijfers. Via onze online salarissoftware hebben ze 24/7 toegang en inzicht in hun cijfers. Ook kunnen ze op detail inzoomen op bijvoorbeeld de kostprijs."

Lonneke is blij met de uitbreide mogelijkheden van het online salarissysteem: "Het systeem biedt ons de mogelijkheid om loonstroken digitaal en beveiligd te delen met onze medewerkers via een app. Hierdoor hoeven wij ons niet meer druk te maken over loonstrookjes, dus minder administratieve zorgen. Ook krijgen we via het systeem signalen als contracten verlopen, medewerkers jarig zijn of een jubileum hebben. Een extra reminder, dat is erg fijn."

Wilt u samen met ons sparren?

Bent u benieuwd hoe wij kunnen bijdragen aan het succes van uw onderneming? Neem contact met ons op voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Harm van Heusden

Vennoot

Harm van Heusden
Contact opnemen
Deel dit klantverhaal:

Andere klantverhalen

 Detailhandel   Klant sinds 2015/2016

Praxis Bouwmarkt Raamsdonksveer

Praxis Bouwmarkt Raamsdonksveer is een zelfstandig retailbedrijf in een franchiseorganisatie van Praxis Nederland. De bouwmarkt biedt alles om van je huis je thuis te maken.

Lezen

 Groothandel   Klant sinds 2007

Simonis Verf B.V.

Simonis Verf is een verfgroothandel met tien vestigingen verspreid over de provincie Zuid-Holland. De onderneming biedt de professionele schilder ondersteuning bij het gehele proces.  

Lezen

 Elektrotechniek   Klant sinds 2015

Strago Electro B.V.

Strago Electro levert verschillende oplossingen op het gebied van Electro. De onderneming is in 1957 gestart als elektrotechnisch installatiebedrijf en is inmiddels uitgegroeid naar een specialist op het gebied van elektrotechniek. 

Lezen

Up-to-date blijven?

Meld uzelf aan voor onze nieuwsbrief en ontvang als eerste het laatste nieuws in uw inbox.

aanmelden