Klantverhalen

 Auto dealer   Klant

IVECO Schouten 

2231990 Noordenne Accountants   januari   Nieuws 03
‘Onderscheidend vermogen en consistente kwaliteit’

Registeraccountant Arninja ’t Lam was op zoek naar een bedrijfsmatige omgeving. Bij familiebedrijf IVECO Schouten is zij als Manager Control helemaal op haar plaats. Wij verzorgen voor hen de verplichte controle op de jaarrekening. Arninja vertelt in deze klantcase over de hechte band tussen onze bedrijven.

 

“Met twee andere controllers en de financieel directeur verzorgen wij zelf de rapportages en begrotingen. Daarnaast beheert de financiële afdeling onze debiteuren en crediteuren administratie.”

 


IVECCO Schouten

IVECO Schouten is een toonaangevend familiebedrijf in de truckdealerbranche, met elf vestigingen verdeeld over het land. Het hoofdkantoor is gevestigd in Giessen. Onder het motto ‘Wij zorgen dat u vérder komt’ verzorgen zij alle verkoop-, reparatie- en onderhoudsactiviteiten voor IVECO en Fiat bedrijfswagens. Izak Schouten en zijn vrouw Adrie legden in 1973 het fundament, waarna hun zoon Fred het bedrijf verder uitbouwde tot de huidige omvang.

Sfeer van een familiebedrijf

Arninja: “Ondanks de groei, heerst hier nog echt de sfeer van een familiebedrijf: ik voel mij daar erg prettig bij.” Zij onderkent ook dat die bedrijfscultuur de sleutel is tot de prettige samenwerking met Van Noordenne Accountants. “Onze relatie is gestoeld op een gemeenschappelijk begrip van een persoonlijke, regionale benadering en een hands-on-mentaliteit, die past bij de cultuur van een familieonderneming.”

“Pragmatisch, meedenken, vlotte communicatie en flexibel!”

Veder dan accountantscontrole

“Van Noordenne Accountants biedt op maat gemaakte dienstverlening, die verder gaat dan alleen de jaarlijkse accountantscontrole”, legt Arninja uit. “De jaarrekeningcontrole is gezien de omvang van ons bedrijf verplicht vanuit wet- en regelgeving. Maar onze samenwerking gaat verder dan die verplichting. Van Noordenne ‘spreekt onze taal’ en gaat actief op zoek naar de beste manier ons te ondersteunen.”

Procesmatige benadering

Arninja: “Twee keer per jaar dompelen de accountants zich onder in onze organisatie. Dat doen ze in het najaar met procescontroles en de inventarisaties aan het einde van het jaar. Ze hanteren in het najaar een procesmatige benadering, waarbij ze nauwgezet autorisaties en transacties, zoals orders en facturen, controleren. De jaarrekeningcontrole in het voorjaar is een grondig en doorwrocht proces, waarbij het team van Van Noordenne zich voor een periode van drie weken op onze locatie inzet om onze volledige jaarrekening door te lichten.”

Minimale verstoring bedrijfsvoering

“Wat opvalt aan hun werkwijze”, zegt Arninja, “is het pragmatische meedenken, de vlotte communicatie bij tussentijdse vragen en de flexibiliteit in het adviseren bij belangrijke beslissingen. Dan bedoel ik over investeringen in nieuwe panden of duurzaamheidsprojecten zoals zonnepanelen.” De tevredenheid over de dienstverlening is duidelijk: IVECO Schouten waardeert het onderscheidende vermogen, de consistente kwaliteit van het team en de minimale verstoring van de bedrijfsvoering.

Persoonlijke betrokkenheid

Arninja, tot besluit: “Ons partnerschap is gebaseerd op persoonlijke betrokkenheid en hun diepgaande kennis van ons bedrijf. De medewerkers van Van Noordenne Accountants zijn meer dan alleen controleurs: het zijn vertrouwde adviseurs, die de weg weten binnen onze organisatie. Bovendien stellen ze zich prettig op!”

Wilt u meer weten over onze diensten? Bekijk dan onze dienstenpagina of neem contact met ons op.

2231990 Noordenne Accountants   januari   Nieuws 02

Wilt u samen met ons sparren?

Bent u benieuwd hoe wij kunnen bijdragen aan het succes van uw onderneming? Neem contact met ons op voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Harm van Heusden

Partner

Harm van Heusden
Contact opnemen
Deel dit klantverhaal:

Andere klantverhalen

Buller bouwmaterialen B.V.

 Groothandel   Meer dan 40 jaar klant

Büller Bouwmaterialen B.V.

Büller Bouwmaterialen is een zelfstandig bedrijf dat bouwmaterialen levert aan zowel professionele bouwers als particulieren. 

Lezen

 Scheepsbouw   Klant sinds jaren '80

De Waal Machinefabriek B.V.

De Waal is een bedrijf dat scheepsbesturingen en aandrijvingen van schepen produceert voor de maritieme sector.

Lezen
Hofstede Makelaardij o.g.

 Makelaardij   Klant sinds 2012

Hofstede Makelaardij o.g.

Hofstede makelaardij is een franchisegroep met zes vestigingen verspreid over de regio van Sliedrecht tot aan Zaltbommel.
 

Lezen

Up-to-date blijven?

Meld uzelf aan voor onze nieuwsbrief en ontvang als eerste het laatste nieuws in uw inbox.

aanmelden