MaxServ BV

Klantverhalen

 Internetbureau   Klant sinds 2009

MaxServ B.V.

MaxServ BV en Van Noordenne Accountants werken samen.
Bij ons is kwaliteit het fundament van succes!

MaxServ is een internetbureau dat optimaal werkende en betrouwbare online landschappen ontwikkelt. Ze realiseren digitale transformaties met aandacht voor elkaar, de klant en de omgeving. Klanten kunnen op MaxServ bouwen voor het totale online plaatje. Van het strategisch advies tot aan de online oplossing waar ze blij van worden. Samen creëren ze digitale meesterwerken. Van Noordenne Accountants verzorgt voor MaxServ onder andere de jaarcijfers, tussentijdse-cijfers en de salarisadministratie.

"Bij Van Noordenne Accountants willen ze net als wij efficiënt werken zonder de kwaliteit uit het oog te verliezen."

Eline Könemann, HR Adviseur bij Van Noordenne Accountants, heeft maandelijks contact met Franca Bauer, officemanager bij MaxServ. Het contact verloopt altijd fijn en we kunnen snel schakelen en alles bespreken. MaxServ is, net als Van Noordenne Accountants, altijd op zoek naar de meest efficiënte manieren van werken, zonder de kwaliteit uit het oog te verliezen. 

MaxServ BV is klant bij ons kantoor sinds 2009.

"Om die reden hebben wij bij MaxServ voorgesteld om de volledige salarisadministratie over te zetten op NMBRS. Hierdoor kunnen wij nu nog efficiënter samenwerken en hebben we veel stappen gemaakt in verlofregistratie, online samenwerken, medewerker-apps en koppelingen met de boekhouding", aldus Eline. De overstap verliep vlot en soepel en Franca gaf na afronding toch wel een groot compliment: "Zelfs de werknemers zijn zeer tevreden over de implementatie van de nieuwe applicatie, en dat zegt wel wat als ICT’ers dat zeggen."

We werken graag nog lang samen met MaxServ en we zitten alweer aan tafel om nog meer voor hen te betekenen.

Wilt u samen met ons sparren?

Bent u benieuwd hoe wij kunnen bijdragen aan het succes van uw onderneming? Neem contact met ons op voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Albert van Mourik

Vennoot

Albert van Mourik
Contact opnemen
Deel dit klantverhaal:

Andere klantverhalen

 Analyse   Klant sinds een lange tijd

Multi Instruments

Multi Instruments is een productiebedrijf met handels- en serviceactiviteiten in de chemische- en petrochemische industrie en in gas analyse systemen.

Lezen
 Fysiotherapie   Klant sinds 1997

Paramedisch Centrum Twigt B.V.

Paramedisch Centrum Twigt is een begrip in de Alblasserwaard als het gaat om fysiotherapie. PMC Twigt werkt samen met artsen, specialisten en verpleegkundigen in de Alblasserwaard.

Lezen
 Detailhandel   Klant sinds 2015/2016

Praxis Bouwmarkt Raamsdonksveer

Praxis Bouwmarkt Raamsdonksveer is een zelfstandig retailbedrijf in een franchiseorganisatie van Praxis Nederland. De bouwmarkt biedt alles om van je huis je thuis te maken.

Lezen

Up-to-date blijven?

Meld uzelf aan voor onze nieuwsbrief en ontvang als eerste het laatste nieuws in uw inbox.

aanmelden