Klantverhalen

 Tandarts   Klant sinds 2016

Maatschap Tandartsenpraktijk Maassluis

Korte lijnen, snelle reacties en digitale oplossingen.

Maatschap Tandartsenpraktijk Maassluis is een gerenommeerde tandartsenpraktijk gevestigd in Maassluis. De maatschap bestaat uit twee tandartsen, twee mondhygiënisten, drie stoelassistentes, een preventieassistente en een balieassistente. De praktijk maakt deel uit van een klein medisch centrum, waar ook een huisarts, podotherapeut en fysiotherapeut zitten. De meeste cliënten komen uit Maassluis, maar ook een flink deel komt uit het Westland en omliggende gemeenten.

De tandartsenpraktijk staat onder leiding van Aries van de Weijgaert en Angela Timmermans. Zij werken dagelijks als tandartsen in de praktijk en hebben in de loop der jaren een vaste klantengroep opgebouwd. Aries en Angela hebben de praktijk in de jaren ’90 overgenomen. Destijds bepaalde het ziekenfonds het vestigingsbeleid, waardoor een tandartsenpraktijk vaak maar één behandelkamer had. Toen ze het aanbod kregen voor een praktijk met twee behandelkamers in Maassluis, had het echtpaar snel gekozen. 

Sinds 2016 zijn Aries van de Weijgaert en Angela Timmermans klant bij Van Noordenne Accountants. Ze kwamen op aanraden van hun financiële planner terecht bij ons kantoor. Aries vertelt hierover: "Onze vorige accountant was altijd prima, maar die werd overgenomen door een grote keten. Toen was het voor ons al snel klaar. Op aanraden van onze financiële planner maakten we toen de overstap naar Van Noordenne Accountants."

"Ik vind het prettig dat er continuïteit is bij Van Noordenne Accountants. Ik heb altijd contact met dezelfde mensen. En die mensen weten wie wij zijn."

Voor het samenstellen van de jaarrekening heeft Aries contact met Rosine Hoeke en Kees de Vries: "Rosine en Kees komen één keer per jaar om de jaarrekening door te nemen. De jaarrekening klopt altijd, waardoor we niet voor verrassingen komen te staan bij de Belastingdienst. Dat is wel fijn, anders valt het zo koud op je dak."

Daarnaast verrichten we ook de salarisadministratie voor Tandartsenpraktijk Maassluis. Aries is te spreken over de digitalisering op dit gebied: "Bij de salarisadministratie gebruiken we het digitale portaal van NMBRS. Dit is makkelijk in gebruik, want ons personeel kan hiermee zelf de salarisstroken ophalen en vakantiedagen inzien."

Aries is tevreden over de samenwerking met Van Noordenne Accountants: "Ik vind het prettig dat er continuïteit is bij Van Noordenne Accountants. Ik heb altijd contact met dezelfde mensen. En die mensen weten wie wij zijn. De lijnen zijn kort. Als ik bel, dan krijg ik meteen de persoon aan de lijn die ik nodig heb. En als ik iets vraag, dan krijg ik altijd snel een reactie."

Volgens Aries kun je bij Van Noordenne Accountants ook terecht voor extra advies: "Toen we een eigen huis gingen bouwen, hebben we wat meer advies gekregen, bijvoorbeeld over een stukje financiële planning. In zulke gevallen verloopt de samenwerking tussen onze huidige financiële planner en Van Noordenne Accountants goed, dus dat is wel prettig."

Wilt u samen met ons sparren?

Bent u benieuwd hoe wij kunnen bijdragen aan het succes van uw onderneming? Neem contact met ons op voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Kees de Vries

Partner Giessen

Kees de Vries
Contact opnemen
Deel dit klantverhaal:

Andere klantverhalen

MaxServ B.V.

 Internetbureau   Klant sinds 2009

MaxServ B.V.

MaxServ is een internetbureau dat optimaal werkende en betrouwbare online land­schappen ontwikkelt. Ze realiseren digitale transformaties met aandacht voor elkaar, de klant en de omgeving.  

Lezen

 Analyse   Klant sinds een lange tijd

Multi Instruments

Multi Instruments is een productiebedrijf met handels- en serviceactiviteiten in de chemische- en petrochemische industrie en in gas analyse systemen.
 

Lezen

 Fysiotherapie   Klant sinds 1997

Paramedisch Centrum Twigt B.V.

Paramedisch Centrum Twigt is een begrip in de Alblasserwaard als het gaat om fysiotherapie. PMC Twigt werkt samen met artsen, specialisten en verpleegkundigen in de Alblasserwaard.
 

Lezen

Up-to-date blijven?

Meld uzelf aan voor onze nieuwsbrief en ontvang als eerste het laatste nieuws in uw inbox.

aanmelden