Klantverhalen

 Ventilatietechniek   Klant sinds 2017

Bij ons draait het om samenspraak, deskundigheid, betrouwbaarheid en logistiek

KE Fibertec Benelux B.V. importeert textiele luchtkanalen in de Benelux. In 1995 is het bedrijf gestart en inmiddels zijn ze uitgegroeid tot een professionele organisatie met 35 ervaren medewerkers. De onderneming verzorgt het proces van begin tot eind: van ontwerp tot installatie en onderhoud.

Sinds 2017 is KE Fibertec klant bij ons kantoor. Het bedrijf maakte de overstap van een groter accountantskantoor. Gerjo de Zeeuw, Algemeen Directeur, beschrijft de relatie met Van Noordenne Accountants. "Wij zaten voorheen bij een groter accountantskantoor, maar hier miste het persoonlijke contact en de toegevoegde waarde op verschillende vlakken. Het opmaken en het advies betreffende onze jaarcijfers, was voor ons niet meer voldoende. Zodoende zijn wij overgestapt naar Van Noordenne Accountants."

"Service en persoonlijke benadering gekoppeld met een hoge mate van deskundigheid en een brede adviesfunctie."

Gerjo raakte overtuigd van het DNA van Van Noordenne Accountants:"Service en persoonlijke benadering gekoppeld met een hoge mate van deskundigheid en een brede adviesfunctie. Dit hebben zij volledig waargemaakt. Niet alleen het standaard werk verzorgen zij uitstekend en voor een nette prijs, maar vooral ook de begeleiding bij de optimalisering van onze processen binnen onze organisatie en de begeleiding op het gebied van automatisering zijn een absolute meerwaarde."

Wilt u samen met ons sparren?

Bent u benieuwd hoe wij kunnen bijdragen aan het succes van uw onderneming? Neem contact met ons op voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Harm van Heusden

Vennoot

Harm van Heusden
Contact opnemen

Thialf Heerenveen

KE-DireJet® System

KE Fibertec is betrokken geweest bij de renovatie van de Thialf schaatsbaan in Heerenveen. Deze  baan wordt hoofdzakelijk gebruikt voor schaatswedstrijden en ijshockey. Door de vele bezoekers tijdens wedstrijden is goede ventilatie noodzakelijk. Er werd een flexibele en energiezuinige oplossing werd de KE-DireJet® aanbevolen. 

Deel dit klantverhaal:

Andere klantverhalen

L.A. van den Heuvel B.V.

 Transport   Klant sinds 2013

L.A. van den Heuvel B.V.

L.A. van den Heuvel is een dynamisch bedrijf dat actief is in speciaal transport, autolaad­kranen en loonwerk/verhuur. 

Lezen

 Tandarts   Klant sinds 2016

Maatschap Tandartsenpraktijk Maassluis

Maatschap Tandartsenpraktijk Maassluis is een gerenommeerde tandartsenpraktijk.  

Lezen
MaxServ B.V.

 Internetbureau   Klant sinds 2009

MaxServ B.V.

MaxServ is een internetbureau dat online land­schappen ontwikkelt. Ze realiseren digitale transformaties met aandacht voor elkaar, de klant en de omgeving. 

Lezen

Up-to-date blijven?

Meld uzelf aan voor onze nieuwsbrief en ontvang als eerste het laatste nieuws in uw inbox.

aanmelden