Klantverhalen

 Bouw   Klant sinds 2021

Hoogendoorn Maritieme Betimmeringen en Interieurbouw B.V.

2231358 Noordenne Accountants   12 09 2023   Nieuws 1
De kracht van samenwerking

“Een verademing”, zo omschrijft Dick Hoogendoorn, DGA van Hoogendoorn Maritieme Betimmeringen en Interieurbouw, de manier waarop de jaarrekeningcontrole door Van Noordenne Accountants wordt uitgevoerd. Zij zochten naar meer dan financiële expertise: een partner die hun passie voor vakmanschap en detail begreep en met hen meedacht. Het familiebedrijf uit Werkendam ontwerpt en bouwt al sinds 1961 interieurs voor schepen, gebouwen en offshore.


“Met Van Noordenne Accountants hebben we een partner gevonden die echt met ons meedenkt.” - Dick Hoogendoorn


Hands-on aanpak & expertise

In Van Noordenne Accountants vonden ze precies dat. “Zij begrijpen onze business, ze stellen de juiste vragen en er heerst altijd een positieve sfeer”, vertelt Dick Hoogendoorn. “De toegevoegde waarde van Van Noordenne Accountants blijkt onder andere uit hun hands-on aanpak bij de jaarrekeningcontrole, maar ook uit hun expertise in bedrijfsoverdracht, fiscaal advies, vennootschapsbelasting en inkomstenbelasting.”

Meedenkende partner

Het is niet alleen Dick die deze positieve ervaringen met Van Noordenne Accountants heeft. Zowel directeur productie Corné Hoogendoorn, commercieel directeur Stefan Hoogendoorn áls business controller Peter Verhelst bevestigen deze samenwerking. “Met Van Noordenne hebben we een partner gevonden die echt met ons meedenkt. Met hen kunnen we vertrouwen op een regionale partner die dezelfde taal spreekt en écht dicht bij ons staat”, voegt Dick Hoogendoorn toe.

“We vertrouwen op een regionale partner die dezelfde taal spreekt en écht dicht bij ons staat.” - Dick Hoogendoorn

Samen Werkt

Bij Van Noordenne Accountants draait het om de kracht van samenwerking. De slogan, ‘Samen Werkt’, is meer dan een leus. Het is de kern van onze dienstverlening. Het is voor ons een eer om hand in hand te werken met Hoogendoorn en deel uit te maken van hun voortdurende succesverhaal.

2231358 Noordenne Accountants   12 09 2023   Nieuws 2

Wilt u samen met ons sparren?

Bent u benieuwd hoe wij kunnen bijdragen aan het succes van uw onderneming? Neem contact met ons op voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Harm van Heusden

Partner

Harm van Heusden
Contact opnemen
Deel dit klantverhaal:

Andere klantverhalen

Buller bouwmaterialen B.V.

 Groothandel   Meer dan 40 jaar klant

Büller Bouwmaterialen B.V.

Büller Bouwmaterialen is een zelfstandig bedrijf dat bouwmaterialen levert aan zowel professionele bouwers als particulieren. 

Lezen

 Scheepsbouw   Klant sinds jaren '80

De Waal Machinefabriek B.V.

De Waal is een bedrijf dat scheepsbesturingen en aandrijvingen van schepen produceert voor de maritieme sector.

Lezen
Hofstede Makelaardij o.g.

 Makelaardij   Klant sinds 2012

Hofstede Makelaardij o.g.

Hofstede makelaardij is een franchisegroep met zes vestigingen verspreid over de regio van Sliedrecht tot aan Zaltbommel.
 

Lezen

Up-to-date blijven?

Meld uzelf aan voor onze nieuwsbrief en ontvang als eerste het laatste nieuws in uw inbox.

aanmelden