Hofstede Makelaardij o.g. en Van Noordenne Accountants werken samen.

Klantverhalen

 Makelaardij   Klant sinds 2012

Hofstede Makelaardij o.g.

Hofstede Makelaardij o.g. en Van Noordenne Accountants werken samen.
Succesvol verkopen met een Hofstede makelaar!

Hofstede makelaardij o.g. is een franchisegroep met zes vestigingen verspreid over de regio van Sliedrecht tot aan Zaltbommel. De franchisegever is Nico van Vliet en hij is al ruim 25 jaar actief in de makelaardij. Naast franchisegever is hij eigenaar van het makelaarskantoor in Veen en het merklabel “Hofstaete makelaardij”. Nico begon na zijn administratieve opleiding te werken bij een bank. Al snel merkte hij de behoefte om zelf te ondernemen. Toen besloot hij om voor zichzelf te beginnen en zo kwam hij in de makelaardij terecht.

"Bij Van Noordenne Accountants kan ik terecht met al mijn moeilijke vragen."

Sinds 2012 is Nico klant bij ons kantoor. Jarenlang was hij aangesloten bij dezelfde boekhouder. Na verloop van tijd raakte de relatie versleten en kreeg Nico behoefte aan een frisse blik. Hij vond deze blik bij Van Noordenne Accountants.

Nico spreekt over een weloverwogen keuze. Hij vindt het belangrijk om een vertrouwensband te hebben met zijn accountant. Het gaat tenslotte om financiële zaken. Nico voelt zich vertrouwd bij Van Noordenne Accountants. "Jullie zijn voor mij een vraagbaak: een plek waar ik terecht kan met mijn moeilijke vragen. Ik krijg altijd een snelle reactie. Snelheid speelt niet alleen een rol bij vragen, maar ook bij de cijfers. Van Noordenne Accountants zorgt dat wij het hele jaar door een helder beeld hebben van onze onderneming. Hierdoor kunnen we, waar nodig, op elk moment bijsturen. Bovendien krijgen wij eind februari onze jaarcijfers gepresenteerd. Een service die wij als klant erg waarderen!"

Wilt u samen met ons sparren?

Bent u benieuwd hoe wij kunnen bijdragen aan het succes van uw onderneming? Neem contact met ons op voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Hans Kentie

Partner Giessen

Hans Kentie
Contact opnemen
Deel dit klantverhaal:

Andere klantverhalen

 Ventilatietechniek   Klant sinds 2017

KE Fibertec Benelux B.V.

KE Fibertec Benelux importeert textiele luchtkanalen in de Benelux.  Het bedrijf verzorgt het proces van begin tot eind: van ontwerp tot installatie en onderhoud. 

Lezen
L.A. van den Heuvel B.V.

 Transport   Klant sinds 2013

L.A. van den Heuvel B.V.

L.A. van den Heuvel is een dynamisch bedrijf dat actief is in speciaal transport, autolaadkranen en loonwerk/verhuur. 

Lezen

 Tandarts   Klant sinds 2006

Maatschap Tandartsenpraktijk Maassluis

Maatschap Tandartsenpraktijk Maassluis is een gerenommeerde tandartsenpraktijk.  

Lezen

Up-to-date blijven?

Meld uzelf aan voor onze nieuwsbrief en ontvang als eerste het laatste nieuws in uw inbox.

aanmelden