Klantverhalen

 Scheepsbouw   Klant sinds de jaren '80

De Waal Machinefabriek B.V.

Langdurige relaties bouwen en kwaliteit leveren.

De Waal is een bedrijf dat scheepsbesturingen en aandrijvingen van schepen produceert voor de maritieme sector. Het bedrijf heeft een eigen productlijn bestaande uit scheepsroeren, stuurmachines, schroefassen, afdichtingen en aanverwante artikelen. Ze verzorgen het gehele proces: van engineering, productie en inbouw tot aan service en onderhoud. De Waal heeft als missie om de beste producent in haar sector te willen zijn en de hoogste kwaliteit te leveren. Inmiddels levert De Waal niet alleen aan de binnenvaart, maar mag ook bouwers  van zeegaande schepen, visserijkotters en superjachten tot hun klantenkring rekenen. Vanuit Werkendam wordt wereldwijd service geleverd.

De Waal is een echt familiebedrijf, dat is opgericht in 1938 door Ko de Waal. Hij bedacht een zijschroef voor zeilvaartschepen die vracht moesten vervoeren over de rivieren. Met de komst van de motorisatie ging De Waal zich verder richten op de besturing van binnenvaartschepen. Inmiddels wordt de onderneming bestuurd door de derde generatie De Waal, waaronder Marco de Waal. Als familiebedrijf vinden ze het belangrijk om langdurige zakenrelaties op te bouwen en goede service te leveren.

"Ze hebben een persoonlijke aanpak en staan dicht bij de klant. Deze aanpak en advisering waarderen wij boven die van grote accountantskantoren of loonbureaus."

Al sinds de jaren '80 is De Waal al ruim dertig jaar klant bij ons kantoor. In het begin waren we alleen verantwoordelijk voor de jaarcijfers, later is daar ook de salarisadministratie bij gekomen. De salarisadministratie wordt verzorgd door Marianne Colijn, salarisadviseur bij Van Noordenne Accountants. Zij heeft regelmatig contact met Marco de Waal, mede-eigenaar bij De Waal.

Marco merkt dat de wereld van Accountancy niet stil staat en ziet de digitalisatie die gaande is. “Vroeger leverden we de lonen persoonlijk aan op papier, vervolgens stapten we over naar e-mail. Inmiddels is het al zover dat we met een cloud-systeem gaan werken.” Marco vindt het prettig dat deze overstap wordt begeleid door Van Noordenne Accountants: “We krijgen goede uitleg en begeleiding vanuit Van Noordenne, waardoor de implementatie van het nieuwe systeem vlekkeloos verloopt. We zijn nieuwsgierig naar de toekomst en klaar voor de nieuwe stap!”

Naast de begeleiding is Marco ook te spreken over het servicelevel van Van Noordenne Accountants: “We hebben een vaste contactpersoon: dat is Marianne. Bij haar kunnen we terecht met al onze specifieke vragen. Maar als zij afwezig is, dan helpen haar collega’s ons gewoon verder. Dat is voor ons ideaal.”

Marco is tevreden over de samenwerking met Van Noordenne Accountants: “Ze hebben een persoonlijke aanpak en staan dicht bij de klant. Deze aanpak en advisering waarderen wij boven die van grote accountantskantoren of loonbureaus. Daar ben je soms maar een nummer. We zijn dan ook zeker van plan om de samenwerking met Van Noordenne in de toekomst te continueren.”

Op de foto's genomen bij De Waal op de werf zien we: Marianne Colijn (Van Noordenne) samen met Marco de Waal (met blauwe jas aan) en zijn financieel team, bestaande uit Johan Verlaan (directeur), Ine Goos (controller) en Caroline Verhoeven (boekhouding). Gezamenlijk met Van Noordenne vormen zij een hecht team, want zegt Marco tot besluit: "Alleen ga je sneller, maar samen kom je verder!''

Wilt u samen met ons sparren?

Bent u benieuwd hoe wij kunnen bijdragen aan het succes van uw onderneming? Neem contact met ons op voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Harm van Heusden

Vennoot

Harm van Heusden
Contact opnemen
Deel dit klantverhaal:

Andere klantverhalen

Hofstede Makelaardij o.g.

 Makelaardij   Klant sinds 2012

Hofstede Makelaardij o.g. 

Hofstede makelaardij is een franchisegroep met zes vestigingen verspreid over de regio van Sliedrecht tot aan Zaltbommel. 

Lezen

 Ventilatietechniek   Klant sinds 2017

KE Fibertec Benelux B.V.

KE Fibertec Benelux importeert textiele luchtkanalen in de Benelux.  Het bedrijf verzorgt het proces van begin tot eind: van ontwerp tot installatie en onderhoud. 

Lezen
L.A. van den Heuvel B.V.

 Transport   Klant sinds 2013

L.A. van den Heuvel B.V.

L.A. van den Heuvel is een dynamisch bedrijf dat actief is in speciaal transport, autolaad­kranen en loonwerk/verhuur.  

Lezen

Up-to-date blijven?

Meld uzelf aan voor onze nieuwsbrief en ontvang als eerste het laatste nieuws in uw inbox.

aanmelden