Buller Bouwmaterialen BV

Klantverhalen

 Groothandel   Al meer dan 40 jaar klant

Büller Bouwmaterialen B.V.

Buller Bouwmaterialen is al meer dan 40 jaar klant bij Van Noordenne Accountants.
Wij zijn altijd opzoek naar de beste oplossing voor onze klanten

Büller Bouwmaterialen is een zelfstandig bedrijf dat bouwmaterialen levert aan zowel professionele bouwers als particulieren. Naast bouwmaterialen heeft het bedrijf ook een breed aanbod van tegelwerk en sanitair in verschillende stijlen. De producten van Büller zijn te bewonderen in zowel een fysieke als online showroom.

Büller Bouwmaterialen is al meer dan 40 jaar klant bij Van Noordenne Accountants. Wij verzorgen de accountantscontrole, het samenstellen van de jaarrekeningen en de salarisadministratie. Maandelijks heeft Leo van Hees, eigenaar bij Büller Bouwmaterialen, contact met Joanita Bergshoeff, salarisadviseur bij Van Noordenne Accountants.

"De adviseurs weten ingewikkelde zaken goed uit te leggen en bieden ondersteuning."

Om het bedrijf optimaal te kunnen ondersteunen bij de salarisadministratie, heeft Joanita geadviseerd om de overstap te maken naar het verwerkingspakket NMBRS. Volgens Leo is deze overstap zo goed als geruisloos verlopen. Ook maakt hij met plezier gebruik van de verlofmodule die in dit pakket beschikbaar is. Onderdeel van deze module zijn de ESS portals voor medewerkers. Deze portals zorgen ervoor dat werknemers inzicht hebben hun eigen verlofsaldi en zelf verlof kunnen aanvragen via een app. Het uitrollen van de portals is soepel verlopen.

Naast de digitale ondersteuning maakt Leo ook graag gebruik van de kennis en expertise van Van Noordenne Accountants: "De adviseurs weten ingewikkelde zaken goed uit te leggen en bieden ondersteuning." Zo vindt Leo de werkkostenregeling een lastige kwestie, maar hij ervaart hierbij goede ondersteuning van Joanita.

Wij verzorgen voor Buller Bouwmaterialen de controle, jaarcijfers en de salarissen.

Volgens Leo wordt de goede ondersteuning versterkt door de prettige communicatie. "Bij Van Noordenne Accountants kun je niet alleen terecht met je bedrijfsproblemen, maar ook met je persoonlijke verhalen. Zo vind ik het leuk om op wintersport te gaan, iets wat Joanita ook graag doet. Het is dan fijn om naast de zakelijke werkzaamheden ook persoonlijke ervaringen te kunnen uitwisselen."

Wilt u samen met ons sparren?

Bent u benieuwd hoe wij kunnen bijdragen aan het succes van uw onderneming? Neem contact met ons op voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Harm van Heusden

Vennoot

Harm van Heusden
Contact opnemen
Deel dit klantverhaal:

Andere klantverhalen

 Scheepsbouw   Klant sinds jaren '80

De Waal Machinefabriek B.V.

De Waal is een bedrijf dat scheepsbesturingen en aandrijvingen van schepen produceert voor de maritieme sector.

Lezen
Hofstede Makelaardij o.g.

 Makelaardij   Klant sinds 2012

Hofstede Makelaardij o.g.

Hofstede makelaardij is een franchisegroep met zes vestigingen verspreid over de regio van Sliedrecht tot aan Zaltbommel.

Lezen

 Ventilatietechniek   Klant sinds 2017

KE Fibertec Benelux B.V.

KE Fibertec Benelux importeert textiele luchtkanalen in de Benelux.  Het bedrijf verzorgt het proces van begin tot eind: van ontwerp tot installatie en onderhoud.

Lezen

Up-to-date blijven?

Meld uzelf aan voor onze nieuwsbrief en ontvang als eerste het laatste nieuws in uw inbox.

aanmelden