BM van Houwelingen is al sinds lange tijd klant bij Van Noordenne Accountants.
Klantverhalen

 Bouw   Klant sinds een lange tijd

BM van Houwelingen B.V.

BM van Houwelingen BV
Bouwen is samenwerken

BM van Houwelingen is een zelfstandig familiebedrijf dat actief is in woning- en utiliteitsbouw, onderhoud en renovatie, projectontwikkeling en toelevering. In 1964 is het bedrijf opgericht door Bastiaan Matthijs van Houwelingen. Door de jaren heen is het bedrijf binnen de familie Van Houwelingen gebleven. In het begin lag de focus vooral op het metselwerk en de sociale woningbouw, maar inmiddels zijn de aandachtsgebieden uitgebreid naar scholen, supermarkten en wooncentra. De onderneming heeft ongeveer 150 medewerkers in dienst en wordt aangestuurd door Lotte van Houwelingen. Zij is daarmee de derde generatie binnen het familiebedrijf.

"Bij Van Noordenne Accountants zijn ze al die jaren altijd kritisch gebleven."

BM van Houwelingen is al sinds een lange tijd klant bij Van Noordenne Accountants. Van Noordenne Accountants verzorgt diverse accountancywerkzaamheden, zoals de accountantscontrole en het samenstellen van jaarrekeningen. Naast de standaard werkzaamheden hebben we BM van Houwelingen geholpen bij het opzetten van een governance structuur. Ook adviseren we de dga’s met het oog op de toekomst.

BM van Houwelingen is al sinds lange tijd klant bij Van Noordenne Accountants.

Lotte van Houwelingen ziet een goede match tussen BM van Houwelingen en Van Noordenne Accountants. "Bij BM vinden we het belangrijk om relaties te koesteren. Daarbij moet je kritisch blijven, zodat de kwaliteit niet verloren gaat. Bij Van Noordenne Accountants zijn ze al die jaren altijd kritisch gebleven." Lotte vindt de controlefunctie van het kantoor vrij uniek: "Je ziet niet vaak dat een relatief klein kantoor een controlevergunning heeft". Naast de kritische houding is Lotte te spreken over de samenwerking. "Als ik een vraag heb, hoef ik maar te bellen en ik word geholpen. Bovendien kan ik met elke vraag terecht. Op die manier zijn ze niet alleen een accountantskantoor, maar ook een klankbord."

Wilt u samen met ons sparren?

Bent u benieuwd hoe wij kunnen bijdragen aan het succes van uw onderneming? Neem contact met ons op voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Albert van Mourik

Vennoot

Albert van Mourik
Contact opnemen
Deel dit klantverhaal:

Andere klantverhalen

Buller bouwmaterialen B.V.
 Groothandel  Meer dan 40 jaar klant

Büller Bouwmaterialen B.V.

Büller Bouwmaterialen is een zelfstandig bedrijf dat bouwmaterialen levert aan zowel professionele bouwers als particulieren. 

Lezen
 Scheepsbouw  Klant sinds jaren '80

De Waal Machinefabriek B.V.

De Waal is een bedrijf dat scheepsbesturingen en aandrijvingen van schepen produceert voor de maritieme sector.

Lezen
Hofstede Makelaardij o.g.
 Makelaardij  Klant sinds 2012

Hofstede Makelaardij o.g.

Hofstede makelaardij o.g. is een franchisegroep met zes vestigingen verspreid over de regio van Sliedrecht tot aan Zaltbommel.

Lezen

Up-to-date blijven?

Meld uzelf aan voor onze nieuwsbrief en ontvang als eerste het laatste nieuws in uw inbox.

aanmelden
Contact
Volg ons

Postbus 463
4200 AL Gorinchem

0183 697 979 info@vnacc.nl
Gorinchem
Van Noordenne Accountants Gorinchem

Kleine Landtong 15
4201 HL Gorinchem

Giessen
Van Noordenne Accountants Giessen

Distributiestraat 25
4283 JN Giessen

Hardinxveld
Van Noordenne Accountants Hardinxveld-Giessendam

Buitendams 91 
3371 BB Hardinxveld-Giessendam