Klantverhalen

 Glasindustrie   Klant sinds 1998

Arie Romijn B.V.

Servicegerichtheid en flexibiliteit staan bij ons hoog in het vaandel!

Sinds 1998 voorziet het enthousiaste team van Arie Romijn B.V. | Tritec klanten uit de wijde omgeving van Beglazingsmaterialen en alle mogelijke producten voor de glas- en glasgroothandel. Dankzij de centrale ligging in het land en de beschikking over eigen transport zijn zij in staat om snel uit voorraad te kunnen leveren.

Arie Romijn en zijn team hebben servicegerichtheid en flexibiliteit hoog in het vaandel staan. Vanuit het pand op Industrieterrein Papland worden de Duco ventilatieroosters en voorzetramen op maat gemaakt. Ook kunnen de glaslatten op maat worden gezaagd en kunnen er FSC gecertificeerde glaslatten worden geleverd. Met een groot assortiment aan kitten, beglazings- en afdichtingsband, aluminium profielen, beglazingsblokjes, brandwerende artikelen, diverse afdichtingsproducten en professionele gereedschappen streven wij om onze klanten zoveel mogelijk te ontzorgen door een totaalpakket te bieden. De Tritec beglazings- en lijmkitten worden onder private label geproduceerd en zijn Komo gecertificeerd, waardoor de kwaliteit gewaarborgd is.

"Een goede zakelijke samenwerking is gebaseerd op vertrouwen, het leveren van kwaliteit, flexibiliteit, meedenken met de klant en als bedrijf blijven innoveren."

Sinds 1998 is Arie Romijn B.V. klant bij ons kantoor. Onze werkzaamheden bestaan uit het samenstellen van de jaarrekening en de salarisadministratie. Voor dit laatste heeft Arie Romijn, eigenaar van de onderneming, regelmatig contact met Eline Könemann, salarisadministratie bij Van Noordenne Accountants. Arie beschrijft het contact als volgt: “Een goede zakelijke samenwerking is gebaseerd op vertrouwen, het leveren van kwaliteit, flexibiliteit, meedenken met de klant en als bedrijf blijven innoveren”, aldus Arie Romijn. "Deze elementen zijn belangrijk en ook vertegenwoordigd in de samenwerking met Van Noordenne Accountants.”

Om de salarisadministratie zo efficiënt mogelijk in te richten, heeft Eline aangeraden om gebruik te maken van NMBRS. Dit digitale salarispakket biedt adviseurs de mogelijkheid op om afstand met de ondernemer mee te kijken en hem zo goed mogelijk te ondersteunen. Arie ziet hier wel de toegevoegde waarde van in en hij maakt prettig gebruik van het salarispakket.

Wilt u samen met ons sparren?

Bent u benieuwd hoe wij kunnen bijdragen aan het succes van uw onderneming? Neem contact met ons op voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Albert van Mourik

Vennoot

Contact opnemen
Deel dit klantverhaal:

Andere klantverhalen

 Handel   Klant sinds 2015

Vermatrac Handelsonderneming B.V.

Vermatrac is een handels­onderneming gespecialiseerd in de import en export van tractoren van allerlei merken. Het bedrijf heeft klanten binnen en buiten Europa. 

Lezen
 Bouw   Klant sinds een lange tijd

BM van Houwelingen B.V.

BM van Houwelingen is een zelfstandig familiebedrijf dat actief is in woning- en utiliteitsbouw, onderhoud en renovatie, projectontwikkeling en toelevering.

Lezen
 Groothandel   Klant sinds 2007

Simonis Verf B.V.

Simonis Verf is een verfgroothandel met tien vestigingen verspreid over de provincie Zuid-Holland. Het bedrijf biedt de professionele schilder ondersteuning bij het gehele proces

Lezen

Up-to-date blijven?

Meld uzelf aan voor onze nieuwsbrief en ontvang als eerste het laatste nieuws in uw inbox.

Aanmelden
Contact
Volg ons

Postbus 463
4200 AL Gorinchem

0183 697 979 info@vnacc.nl
Gorinchem

Kleine Landtong 15
4201 HL Gorinchem

Giessen

Distributiestraat 25
4283 JN Giessen

Hardinxveld

Buitendams 91 
3371 BB Hardinxveld-Giessendam