Klantverhalen

 Glasindustrie   Klant sinds 1998

Arie Romijn B.V.

Servicegerichtheid en flexibiliteit staan bij ons hoog in het vaandel!

Sinds 1998 voorziet het enthousiaste team van Arie Romijn B.V. | Tritec klanten uit de wijde omgeving van Beglazingsmaterialen en alle mogelijke producten voor de glas- en glasgroothandel. Dankzij de centrale ligging in het land en de beschikking over eigen transport zijn zij in staat om snel uit voorraad te kunnen leveren.

Arie Romijn en zijn team hebben servicegerichtheid en flexibiliteit hoog in het vaandel staan. Vanuit het pand op Industrieterrein Papland worden de Duco ventilatieroosters en voorzetramen op maat gemaakt. Ook kunnen de glaslatten op maat worden gezaagd en kunnen er FSC gecertificeerde glaslatten worden geleverd. Met een groot assortiment aan kitten, beglazings- en afdichtingsband, aluminium profielen, beglazingsblokjes, brandwerende artikelen, diverse afdichtingsproducten en professionele gereedschappen streven wij om onze klanten zoveel mogelijk te ontzorgen door een totaalpakket te bieden. De Tritec beglazings- en lijmkitten worden onder private label geproduceerd en zijn Komo gecertificeerd, waardoor de kwaliteit gewaarborgd is.

"Een goede zakelijke samenwerking is gebaseerd op vertrouwen, het leveren van kwaliteit, flexibiliteit, meedenken met de klant en als bedrijf blijven innoveren."

Sinds 1998 is Arie Romijn B.V. klant bij ons kantoor. Onze werkzaamheden bestaan uit het samenstellen van de jaarrekening en de salarisadministratie. Voor dit laatste heeft Arie Romijn, eigenaar van de onderneming, regelmatig contact met Eline Könemann, HR Adviseur bij Van Noordenne Accountants. Arie beschrijft het contact als volgt: “Een goede zakelijke samenwerking is gebaseerd op vertrouwen, het leveren van kwaliteit, flexibiliteit, meedenken met de klant en als bedrijf blijven innoveren”, aldus Arie Romijn. "Deze elementen zijn belangrijk en ook vertegenwoordigd in de samenwerking met Van Noordenne Accountants.”

Om de salarisadministratie zo efficiënt mogelijk in te richten, heeft Eline aangeraden om gebruik te maken van NMBRS. Dit digitale salarispakket biedt adviseurs de mogelijkheid op om afstand met de ondernemer mee te kijken en hem zo goed mogelijk te ondersteunen. Arie ziet hier wel de toegevoegde waarde van in en hij maakt prettig gebruik van het salarispakket.

Wilt u samen met ons sparren?

Bent u benieuwd hoe wij kunnen bijdragen aan het succes van uw onderneming? Neem contact met ons op voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Albert van Mourik

Vennoot

Albert van Mourik
Contact opnemen
Deel dit klantverhaal:

Andere klantverhalen

Buller bouwmaterialen B.V.

 Groothandel   Meer dan 40 jaar klant

Büller Bouwmaterialen B.V.

Büller Bouwmaterialen is een zelfstandig bedrijf dat bouwmaterialen levert aan zowel professionele bouwers als particulieren. 

Lezen

 Scheepsbouw   Klant sinds jaren '80

De Waal Machinefabriek B.V.

De Waal is een bedrijf dat scheepsbesturingen en aandrijvingen van schepen produceert voor de maritieme sector.

Lezen
Hofstede Makelaardij o.g.

 Makelaardij   Klant sinds 2012

Hofstede Makelaardij o.g.

Hofstede makelaardij is een franchisegroep met zes vestigingen verspreid over de regio van Sliedrecht tot aan Zaltbommel.
 

Lezen

Up-to-date blijven?

Meld uzelf aan voor onze nieuwsbrief en ontvang als eerste het laatste nieuws in uw inbox.

aanmelden