Klantverhalen

Klantverhalen

‘Samen werkt’ is niet voor niets onze slogan. We willen graag partnerschappen aangaan met onze klanten, leveranciers en uiteraard ons personeel. De prachtige resultaten van deze samenwerkingen delen we graag met u via klantverhalen.

2231358 Noordenne Accountants   12 09 2023   Nieuws 1
 Bouw   Klant sinds 2021

Hoogendoorn Maritieme Betimmeringen en Interieurbouw

Hoogendoorn Maritieme Betimmeringen en Interieurbouw vertrouwt op een regionale partner die dezelfde taal spreekt en écht dicht bij hen staat! Dat zegt Dick Hoogendoorn over onze dienstverlening in het interview. Lees meer!

Lezen
 Scheepsbouw   Klant sinds 1969

Damen Shipyards

Damen Shipyards is een echt familiebedrijf in de Maritieme sector dat zijn oorsprong vindt in Hardinxveld, en inmiddels is uitgegroeid tot een wereldwijde organisatie van formaat. Damen levert state-of-the-art maritieme oplossingen in de vorm van design, scheepsbouw, scheepsreparatie en aanverwante services.

Lezen
 Energie   Klant sinds 2008

Debion Energietechniek B.V.

Debion Energietechniek in Giessenburg biedt duurzame, energiezuinige en kostenbesparende alternatieven voor fossiele brandstoffen. Denk hierbij aan verwarmingssystemen, zonneboilers en zonnepanelen. 

Lezen
Arie Romijn B.V.
 Glasindustrie   Klant sinds 1998

Arie Romijn B.V.

Het enthousiaste team van Arie Romijn B.V. | Tritec voorziet klanten uit de wijde omgeving van beglazingsmaterialen en alle mogelijke producten voor de glas- en glasgroothandel.

Lezen
 Sport en recreatie   Klant sinds 2019

Stichting Gorinchemse Sportaccomodaties

De Stichting Gorinchemse Sportaccommodaties (SGS) biedt voorzieningen aan de inwoners van Gorinchem en omgeving om te kunnen sporten en te recreëren. Daarvoor beheert de SGS een aantal sportlocaties in Gorinchem: het Caribabad, de Hoefslag, de Oosterbliek en de Van Rappardhal. 

Lezen
Buller Bouwmaterialen B.V.
 Groothandel   Meer dan 40 jaar klant

Büller Bouwmaterialen B.V.

Büller Bouwmaterialen is een zelfstandig bedrijf dat bouwmaterialen levert aan zowel professionele bouwers als particulieren. Daarnaast heeft het bedrijf een breed aanbod van tegelwerk en sanitair.

Lezen
 Scheepsbouw   Klant sinds jaren '80

De Waal Machinefabriek B.V.

De Waal is een bedrijf dat scheepsbesturingen en aandrijvingen van schepen produceert voor de maritieme sector. Het bedrijf verzorgt het gehele proces: van engineering en productie tot service en onderhoud.

Lezen
Hofstede Makelaardij o.g.
 Makelaardij   Klant sinds 2012

Hofstede Makelaardij o.g.

Hofstede makelaardij o.g. is een franchisegroep met zes vestigingen verspreid over de regio van Sliedrecht tot aan Zaltbommel.

Lezen
 Ventilatietechniek   Klant sinds 2017

KE Fibertec Benelux B.V.

KE Fibertec Benelux B.V. importeert textiele luchtkanalen in de Benelux.  Het  verzorgt het proces van begin tot eind: van ontwerp tot installatie en onderhoud.

Lezen
L.A. van den Heuvel B.V.
 Transport   Klant sinds 2013

L.A. van den Heuvel B.V.

L.A. van den Heuvel B.V. is een dynamisch bedrijf dat actief is in speciaal transport, autolaad­kranen en loonwerk/verhuur. 

Lezen
 Tandarts   Klant sinds 2016

Maatschap Tandartsenpraktijk Maassluis

Maatschap Tandartsenpraktijk Maassluis is een gerenommeerde tandartsenpraktijk. De meeste cliënten komen uit Maassluis, maar ook een flink deel komt uit het Westland en omliggende gemeenten.

Lezen
 Analyse   Klant sinds een lange tijd

Multi Instruments

Multi Instruments is een productiebedrijf met handels- en serviceactiviteiten in de chemische- en petrochemische industrie en in gas analyse systemen.

Lezen
 Fysiotherapie   Klant sinds 1997

Paramedisch Centrum Twigt B.V.

Paramedisch Centrum Twigt is een begrip in de Alblasserwaard als het gaat om fysiotherapie. PMC Twigt werkt samen met artsen, specialisten en verpleegkundigen in de Alblasserwaard.

Lezen
 Detailhandel   Klant sinds 2015/2016

Praxis Bouwmarkt Raamsdonksveer

Praxis Bouwmarkt Raamsdonksveer is een zelfstandig retailbedrijf in een franchiseorganisatie van Praxis Nederland. De bouwmarkt biedt alles om van je huis je thuis te maken.

Lezen
Simonis Verf B.V.
 Groothandel   Klant sinds 2007

Simonis Verf B.V.

Simonis Verf is een verfgroothandel met tien vestigingen verspreid over de provincie Zuid-Holland. De onderneming biedt de professionele schilder ondersteuning bij het gehele proces. 

Lezen
Trendhopper Sliedrecht
 Wonen   Klant sinds een lange tijd

Trendhopper Sliedrecht B.V.

Trendhopper Sliedrecht is een van de 18 franchisevestigingen van de winkelketen Trendhopper. Bij Trendhopper vinden klanten de nieuwste woontrends voordat je ze regens anders tegenkomt.

Lezen
Van Noordenne Wapeningsstaal
 Wapeningsstaal   Klant sinds 1962

Van Noordenne Wapeningsstaal B.V.

Van Noordenne Wapeningsstaal ontwerpt, produceert, levert en verwerkt wapeningsstaal voor grote (infrastructurele) bouwprojecten in Nederland. Het bedrijf behoort tot de top 5 van Nederland in haar segment.

Lezen
Vermatrac Handelsonderneming B.V.
 Handel   Klant sinds 2015

Vermatrac Handelsonderneming B.V.

Vermatrac is een handels­onderneming gespecialiseerd in de import en export van tractoren. De klanten van Vermatrac zijn mechanisatiebedrijven, handelaren en eindgebruikers binnen en buiten Europa. 

Lezen
Zwaluw Reizen B.V.
 Personenvervoer   Klant sinds 2005


Zwaluw Reizen B.V.

Zwaluw Reizen B.V. is een familiebedrijf gevestigd in Giessen. Het bedrijf verzorgt transfers, dag- en meerdaagse reizen, vervoer naar evenementen, overtochten en overige groepsreizen.

Lezen

Up-to-date blijven?

Meld uzelf aan voor onze nieuwsbrief en ontvang als eerste het laatste nieuws in uw inbox.

aanmelden