Salarisadministratie wordt uit handen genomen door Van Noordenne Accountants

Salaris­administratie

Salarisadministratie door de deskundige adviseurs van Van Noordenne Accountants

Wanneer u als ondernemer personeel in dienst heeft, dan krijgt u te maken met diverse financiële, fiscale en juridische zaken. De jaarlijkse wijzigingen in wet- en regelgeving maken het er niet makkelijker op. Onze adviseurs nemen u graag het werk uit handen. Wij verzorgen onder andere periodiek uw loonstroken, de aangifte van de loonbelasting, loonjournaalposten en de jaaropgaven.

De waal Machine fabriek 6

"Onze adviseurs zorgen ervoor dat u en uw personeel proactief worden geïnformeerd."

Salarisadministratie uitbesteden

Bij het voeren van een salarisadministratie moet worden gedacht aan zaken zoals arbeidscontracten, identiteitsbewijzen en verzekeringen. Verder vormt de administratie van vakantie- of ziektedagen en de onkosten van personeel ook vaak onderdeel van de salarisadministratie. Het voeren van de salarisadministratie is een nauwkeurige bezigheid en kan veel tijd kosten.

Bij Van Noordenne Accountants is uw salarisadministratie in deskundige handen. Onze adviseurs houden de jaarlijkse wijzigingen in wet- en regelgeving (fiscaal, sociaal, cao, etc.) nauwlettend in de gaten, en zorgen ervoor dat u proactief wordt geïnformeerd.

Salarisadministratie en personeelsdossiers online beheren.
Online salarissysteem

Iedere onderneming is gebaat bij een betrouwbare salarisadministratie. De salarisadministratie bestaat onder andere uit loonstaten, loonstroken en jaaropgaves. U kunt uw salarisadministratie volledig uitbesteden, maar u kunt uiteraard ook kiezen voor dienstverlening op maat. Wij verzorgen graag uw volledige salarisadministratie, maar u kunt ook kiezen voor het zelf uitvoeren van deze administratie via onze online systemen.

Met onze software beheert u uw volledige salarisadministratie en personeelsdossiers via één geïntegreerd online pakket. Samen met u wordt bepaald welke gegevens u zelf invoert en verwerkt, en welke onderdelen u door onze salarisadviseurs laat uitvoeren. Waar nodig attenderen wij u op veranderingen in wet- en regelgeving, en zorgen wij ervoor dat uw salarissysteem aan de wettelijke eisen voldoet.

Met de handige Employee Self Service geeft u uw werknemers bovendien online toegang tot geselecteerde documenten zoals loonstroken en jaaropgaven.

Waarom Van Noordenne Accountants?
Wij kijken vooruit en zijn toekomstgericht.

Wij kijken vooruit en zijn toekomstgericht.

We zijn no-nonsense en evenwichtig.

We zijn no-nonsense en evenwichtig.

Het draait altijd om de klant. Niet om ons.

Het draait altijd om de klant. Niet om ons.

HR advies

Goed en gemotiveerd personeel is goud waard. Als ondernemer weet u dat als geen ander. Een goed personeelsbeleid (oftewel HR beleid) is daarbij onmisbaar. Onze adviseurs helpen u graag om de randvoorwaarden rondom uw personeel goed te regelen. Wij bieden u verschillende HR diensten aan. 

Naast salarisadministratie kunnen wij u tevens ondersteunen bij HR vraagstukken rondom werving en selectie, arbeidsovereenkomsten, beloningen, ziekte, verlof en arbeidsrechtelijke geschillen. Maar ook als u wilt sparren over bijvoorbeeld het inrichten van strategisch personeelsbeleid zijn wij de juiste partner.

Afhankelijk van uw wensen denken wij proactief en oplossingsgericht met u mee, begeleiden wij HR trajecten, of voeren wij die samen met u uit.

Vragen?

U kunt ons altijd bellen, Joanita helpt u graag.

Joanita Bergshoeff

Salarisadviseur

0183 697 979

Joanita Bergshoeff

Ontdek de mogelijkheden voor uw bedrijf

Bent u benieuwd hoe wij uw onderneming kunnen ondersteunen op het gebied van salarisadministratie? Neem contact met ons op voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek