Meer duidelijkheid over uw financiele toekomst.

IT Services

Heeft u twijfels over de inrichting van uw huidige IT omgeving, wilt u een verandering doorvoeren of wilt u advies over de veiligheid van uw IT omgeving? Wij kunnen u volledig ontzorgen op het gebied van IT, door u te begeleiden bij:

  • Het optimaliseren van uw IT-processen;
  • Het opstellen van een IT Roadmap;
  • en het buiten de deur houden van hackers.

 

"Onze adviseurs helpen u om inzicht te krijgen in alle data binnen uw bedrijf."

IT Second Opinion

Wanneer u een grote investering doet zoals een auto, machine of onroerend goed gaat daar meestal een uitgebreid prijs-/kwaliteit-onderzoek aan vooraf. Waarom zou dit eigenlijk niet de standaard zijn voor uw automatisering?

Herkent u dit? U wilt uw ICT omgeving uitbreiden of een upgrade uitvoeren. De offerte van uw huisleverancier is echter totaal anders dan u dacht of veel hoger dan wat u verwachtte. Wat doet u dan? Onze onafhankelijke IT specialisten kunnen een second opinion uitvoeren. Wij analyseren de offerte en/of geboden oplossing, zodat u verzekerd bent dat u de juiste beslissing kunt nemen.

Het gaat natuurlijk niet alleen om offertes. Overal waar knelpunten zitten kan een frisse blik van een buitenstaander tot opvallende conclusies leiden. Een blanco analyse, niet gehinderd door mogelijke historie of afhankelijkheid.

Er zijn veel voorbeelden te geven van situaties waarin een second opinion zinvol kan zijn. Denk bijvoorbeeld aan aanhoudende klachten over de snelheid van het bedrijfsnetwerk. Klopt de oplossing in deze offerte wel bij de plannen of wensen die ik heb voor de toekomst en matchen ze met onze IT Roadmap? Of misschien maakt u zich wel zorgen over de veiligheid van het netwerk. Wie weet heeft u zelfs twijfels bij het functioneren van uw systeembeheerder en wilt u ook dat eens onder de loep laten nemen. 

Heeft u het gevoel dat er zaken op ICT gebied beter kunnen of zijn er terugkerende klachten die stress veroorzaken en uw medewerkers kostbare tijd kosten? Roep dan onze hulp in. Wij maken een inventarisatie van uw ICT-omgeving en geven aan waar de verbeterpunten liggen. Wij kunnen u vervolgens ook begeleiden met het in overleg gaan met uw huidige ICT-partner.

IT Proces Kaart

Wanneer u een IT omgeving heeft met verschillende software en wellicht meerdere platformen is het verstandig om een IT Proces Kaart te laten maken.

Met deze IT Proces Kaart brengen wij de huidige IT omgeving en alle processen in kaart aan de hand van interviews met u of uw medewerkers. Wij onderzoeken welke processen bedrijfskritisch zijn. Ook zullen wij verbanden tussen diverse processen analyseren.

Nadat wij deze processen in kaart hebben gebracht zullen wij samen met u bepalen wat de gewenste situatie is en een plan maken aan de hand van de visie en strategie van de organisatie.

Uit deze interviews en de in kaart gebrachte IT omgeving zullen we mogelijke verbeterpunten halen, welke we samen met u op een IT roadmap kunnen plaatsen.

IT Roadmap

Om de doelstellingen van uw organisatie te behalen is een goede IT omgeving van groot belang. Maar waar begint u?

Met uw team werkt u toe naar een gezamenlijk doel, de stip op de horizon, op de korte of lange termijn. Een IT Roadmap met doelstellingen zorgt voor een goed overzicht.

Het is belangrijk om de medewerkers van uw organisatie enthousiast te maken en het belang van verandering te laten inzien. Als de doelstellingen duidelijk zijn en de termijn in kaart is gebracht, is het belangrijk om de doelstellingen op een
IT Roadmap te plaatsen.

Een ervaren IT specialist kan samen met u een helicopterview maken van uw organisatie en zo de behoefte vertalen naar de roadmap. Deze roadmap zal vervolgens door onze IT specialist worden uitgewerkt zodat u projecten en doelstellingen op een heldere manier inzichtelijk hebt.

IT Veiligheidsadvies

Data behoort misschien wel tot het meest waardevolle bezit van uw organisatie. Deze data wilt u goed beschermen. Want als klantgegevens, offertes, tekeningen, transacties, personeelsdossiers of andere gegevens op straat belanden, kan dat operationele problemen, reputatieschade en zelfs boetes tot gevolg hebben.
Onze IT professionals kunnen u voorzien van advies om uw organisatie op een zo goed mogelijke manier te beveiligen.

Hackers proberen op hele slimme manieren een organisatie binnen te dringen, denk hierbij aan:

  • Virussen
  • Malware
  • Phishing
  • Ransomware

Creëer bewustheid
Hackers proberen via de mens als zwakste schakel van informatiebeveiliging gebruik te maken om een organisatie binnen te dringen.
Het creëren van bewustheid door regelmatig terugkerende sessies is van groot belang. Slechts één zwakke schakel in het IT landschap is al voldoende voor een hacker om binnen te dringen in uw organisatie. Om dit te voorkomen kunt u denken aan het laten uitvoeren van pentests of mysteryvisits. Wij voorzien u graag van advies hoe u uw organisatie zo goed mogelijk kunt beveiligen tegen hackers en andere IT risico’s.

Vragen?

U kunt ons altijd bellen, Jasper helpt u graag.

Jasper Baijense

IT adviseur

0183 697 979
jbaijense@vnacc.nl


Betere IT security voor uw bedrijf?

Neem contact met ons op voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek en we kijken samen hoe we uw IT security kunnen verbeteren.

Versturen
Waarom Van Noordenne Accountants?
Wij kijken vooruit en zijn toekomstgericht.

Wij kijken vooruit en zijn toekomstgericht.

We zijn no-nonsense en evenwichtig.

We zijn no-nonsense en evenwichtig.

Het draait altijd om de klant. Niet om ons.

Het draait altijd om de klant. Niet om ons.