Onze adviseurs helpen u graag met alle HR vraagstukken binnen uw onderneming.

HR diensten

HR diensten gericht op uw specifieke situatie.

Als werkgever heeft u behoefte aan goed en gemotiveerd personeel. Een goed HR beleid is daarbij onmisbaar. Onze adviseurs helpen u graag met alle HR vraagstukken binnen uw onderneming. Denk hierbij aan alles omtrent instroom, doorstroom, uitstroom en wet- en regelgeving. 

VNAcc2021 0591

"Bij Van Noordenne Accountants bieden we een breed scala aan HR diensten."

Instroom van medewerkers

Bij het voeren van een HR beleid is het belangrijk om de instroom, doorstroom en uitstroom van medewerkers soepel te laten verlopen. Door continu te scannen en bij te sturen, gaat het HR beleid bijdragen aan het succes van uw onderneming. Uiteraard heeft u wel goede mensen nodig om het verschil te kunnen maken. Bij Van Noordenne Accountants bieden we een breed scala aan HR diensten om u optimaal te kunnen ondersteunen.

Goed personeel is goud waard en u wilt nooit zonder komen te zitten op het moment dat het nodig is. Onze HR medewerkers adviseren u hoe u de juiste medewerkers vindt. Onze HR diensten bestaan onder andere uit: opstellen van een wervingsplan, medevoeren van sollicitatiegesprekken, afwijzen van de kandidaten en introductie van nieuwe medewerkers. De personeelsadministratie en de arbeidsvoorwaarden zijn ook onderdeel van onze HR diensten. 

VNAcc2021 0119
Doorstroom van medewerkers

Als werkgever heeft u baat bij een goed HR beleid. Een belangrijk onderdeel van het HR beleid is de doorstroom van medewerkers. Een goede doorstroom is afhankelijk van de structuur binnen uw organisatie. Zitten uw medewerkers op de juiste plek? Zijn ze gemotiveerd en dragen ze bij aan de resultaten van uw onderneming? Onze HR adviseurs kunnen u ondersteunen bij het ontwikkelen en uitrollen van een strategisch personeelsbeleid.

Wij bieden verschillende HR diensten gericht op de doorstroom van medewerkers. Zo kunnen wij samen met u een motiverend beoordelingsbeleid opstellen en geven we advies op het gebied van opleiding en ontwikkeling. Ook voor hulp bij ziekte, verzuim en re-integratie kunt u bij onze HR adviseurs terecht. 

Waarom Van Noordenne Accountants?
Wij kijken vooruit en zijn toekomstgericht.

Wij kijken vooruit en zijn toekomstgericht.

We zijn no-nonsense en evenwichtig.

We zijn no-nonsense en evenwichtig.

Het draait altijd om de klant. Niet om ons.

Het draait altijd om de klant. Niet om ons.

Onze HR adviseurs zoeken oplossingen voor de uitstroom van medewerkers.
Uitstroom van medewerkers

Als werkgever krijgt u te maken met de uitstroom van medewerkers. Dit kan soms voor vervelende situaties zorgen. Als ervaren en onafhankelijke partij kunnen we hier op een goede en doortastende manier mee omgaan. Onze HR adviseurs denken proactief en oplossingsgericht met u mee over zaken zoals uitdiensttreding en ontslag, transitievergoeding, exitgesprekken en outplacement.

Met onze HR diensten richten wij ons specifiek op uw situatie.
Wet- en regelgeving rondom personeel

De wet- en regelgeving op het gebied van arbeidsrecht verandert snel en continu. Daarom is het als werkgever belangrijk om up-to-date te blijven over de laatste ontwikkelingen. Onze HR adviseurs houden de wijzigingen in wet- en regelgeving nauwlettend in de gaten en ze brengen u proactief op de hoogte. Met onze HR diensten richten wij ons specifiek op uw situatie. 

Uw arbeidsvoorwaarden op orde

"Wij hebben ruime ervaring met arbeidsvoorwaarden in diverse branches."

Uw arbeidsvoorwaarden op orde

Om uniformiteit in uw arbeidsvoorwaarden te krijgen, is een duidelijke arbeidsvoorwaardenregeling een must. Wet- en regelgeving op het gebied van personeel wijzigt continu. Hierin bestaan grijsgebieden, waar u duidelijke afspraken met uw medewerkers over moet maken. Dit kan in een arbeidsvoorwaardenregeling (personeelsgids of personeelshandboek).

Wat moet hierin nu beschreven staan om wet- en regelgeving op te volgen en conflicten met medewerkers te voorkomen? En hoe maakt u uw arbeidsvoorwaarden intern uniform en extern marktconform? Wij hebben ruime ervaring met arbeidsvoorwaarden in diverse branches. Daarnaast volgen wij de wijzigingen in wet- en regelgeving op de voet.

Heeft u nog geen arbeidsvoorwaardenregeling, dan kunnen wij deze op maat voor u opstellen. Heeft u wel al een arbeidsvoorwaardenregeling en wilt u deze laten controleren aan de hand van de laatste wet- en regelgeving? Ook dat kan. 

EENMALIGE PROJECTEN

  • Kosten op basis van gewerkte uren of vaste prijsafspraak;
  • Denk hierbij aan: opstellen arbeidsovereenkomst, juridisch controleren personeelsgids, begeleiding verzuimtraject, advisering ontslagzaken.

INTERIM

  • Tijdelijke inhuur HR adviseur;
  • Kosten op basis van gewerkte uren of vaste prijsafspraak;
  • Denk hierbij aan: een vast aanspreekpunt voor HR zaken, implementeren van HR beleid, ondersteuning van uw vaste HR medewerker.

Vragen?

U kunt ons altijd bellen, Willemijn helpt u graag.

Willemijn van Gemert

HR Adviseur

0183 697 979

Ontdek de mogelijkheden voor uw bedrijf

Bent u benieuwd hoe wij uw onderneming kunnen ondersteunen op het gebied van HR? Neem contact met ons op voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek

Versturen