Meer duidelijkheid over uw financiele toekomst.

Financiële toekomst

Financiele toekomst inzichtelijk gemaakt door de adviseurs van Van Noordenne Accountants.

Ondernemen is plannen. Met name als het gaat om financiën. Met onze adviseurs aan uw zijde krijgt u helder inzicht in uw huidige financiële positie, worden risico’s aangepakt en kunt u uw ambities en dromen concretiseren met een plan.

Inzicht in uw huidige en toekomstige financiele situatie.

"Onze adviseurs helpen u om inzicht te krijgen in uw toekomstige financiële situatie."

Financiële toekomst

Wilt u meer duidelijkheid over hoe uw financiële toekomst eruitziet? Om dit te kunnen bepalen is inzicht nodig in uw huidige financiële situatie en de invloed die toekomstige gebeurtenissen hierop kunnen hebben. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de overdracht van uw onderneming, eerder stoppen met werken, arbeidsongeschiktheid, een echtscheiding of het verblijf in een zorginstelling.

Onze adviseurs helpen u om inzicht te krijgen in uw huidige en toekomstige financiële situatie en laten zien wat de invloed is van verschillende gebeurtenissen op uw (toekomstig) vermogen. Bij ons werken specialisten op het gebied van financiële planning en estate planning met een postdoctorale opleiding. U bent dus verzekerd van kwaliteit.

Financieel plan opgesteld door onze adviseurs.
Financieel plan en liquiditeitsbegroting

Een betrouwbare liquiditeitsbegroting is van groot belang om uw financiële toekomst nauwkeurig te kunnen voorspellen.

Onze adviseurs helpen u graag bij het opstellen of toetsen van uw liquiditeitsbegroting. Tevens hebben onze adviseurs alle kennis en ervaring in huis om op basis van onder andere de liquiditeitsbegroting de huidige financiële positie van uw onderneming in kaart te brengen. Daarnaast wordt er ook gekeken naar de toekomst: wat zijn de verwachte inkomsten en uitgaven, en bieden de huidige prognoses voldoende zekerheid voor de toekomst?

Uw adviseur denkt samen met u vooruit en geeft deskundig advies dat volledig is afgestemd op uw persoonlijke situatie.

Waarom Van Noordenne Accountants?
Wij kijken vooruit en zijn toekomstgericht.

Wij kijken vooruit en zijn toekomstgericht.

We zijn no-nonsense en evenwichtig.

We zijn no-nonsense en evenwichtig.

Het draait altijd om de klant. Niet om ons.

Het draait altijd om de klant. Niet om ons.

Persoonlijke financieel plan om uw wensen te realiseren.
Persoonlijke financiële planning

Door de huidige economische en sociale ontwikkelingen wordt het opstellen van een persoonlijk financieel plan steeds belangrijker. U wordt immers steeds meer geacht zelf zorg te dragen voor het inkomen na de pensioengang en bij eventuele onvoorziene omstandigheden.

Door middel van het opstellen van een persoonlijke financiële planning kijken onze adviseurs samen met u welke financiële middelen er nodig zijn om uw wensen en ambities te realiseren.

Vragen?

U kunt ons altijd bellen, Kees helpt u graag.

Kees de Vries

Partner Giessen

0183 697 979

Kees de Vries

Ontdek de mogelijkheden voor uw bedrijf

Wilt u ook weten of uw wensen, ambities en dromen financieel haalbaar zijn? Neem contact met ons op voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.